Bianca och Feliix berättelse.

42 1 0
                                    

Allt började i Paris, kärlekens stad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Allt började i Paris, kärlekens stad. På ett universitet möttes två unga vuxna, -Perinne och Boris. Vad dom inte visste då var att dom några år senare skulle gifta sig. Efter examen på universitetet fortsatte Perinne och Boris träffas, det ena ledde till det andra och nästan ett år efter examen var dom förlovade. 

Den 5 januari 2000 föddes deras första dotter, -Bianca. Hon hade bruna ögon och brunt hår. Bianca växte som vilket barn som helst med nästan tolv månader senare fick hon ett syskon. Den 12 december 2000 föddes Feliix. Han hade lika brunt hår och lika bruna ögon som Bianca. Skillnaden mellan barnen var att Feliix hade lockar och det hade inte Bianca. I början av deras barndom så ville inte Perinne och Boris klippa av Feliix änglalockar så han fick längre och längre hår tills en dag i en park i centrala Paris kom en äldre dag fram och frågade vad flickorna hette. "Flickorna" hette Bianca och Feliix.... Efter det klipptes lockarna av.

När barnen var tre och fyra år gamla flyttade familjen till Sverige. Boris fick ett välbetalt jobb så familjen hade råd att köpa ett hus på den franska rivjäran, dit familjen åker då och då. I Sverige fick banren lära sig svenska och fick nya svenska kompisar. Men det hindrade dom inte för att fortsätta att prata franska. Det var trots allt deras modersmål och det som syskonen trivdes bäst att med. Så ofta dom kan så pratar dom franska. Så fort dom är med varandra så bytts svenskan ut mot franska. Ibland när dom inte tänker på det så bytts svenskan ut till franska när dom är med sina vänner. 

Men tiden går, för nästan ett halvår tillbaka så fick Bianca känslor för Leo. Som tur var så hade han liknande känslor tillbaka till henne, så dom blev ett par. Till att börja med så trodde Feliix att Bianca skulle glömma av honom, han var helt enkelt rädd att deras vänskap skulle förstöras. Tajtare syskon har man nog inte skådat, men det gjorde hon inte. Och det är något som Feliix är mycket glad över. 


SjöjungfrunWhere stories live. Discover now