Blommor - Leo/Bianca

74 0 0
                                    

Han satt med henne på baksidan av huset. Hon hade pratat om sina tiorier om vad som hade hänt med telefonerna men han ville verkligen inte lyssna. Så han hade sagt åt henne att sitta och vänta. Han hade gått iväg Och plockat lite vilda blommor. Säkert så var hälften ogräs med de va fina ändå.
Han hade gett henne buketten och nej satt hon med blommorna i famnen.
"Asså, Leo." Började hon. Kom kollade på honom och han kollade tillbaka på henne. Rakt in i hennes fina ögon. "Jag är väldigt kär i dig. Men jag blir inte mindre kär när du gör såhär mot mig..." Sa hon och kastade sig runt hans hals.

Han skrattade lite och kramade henne tillbaka. Eftersom han var lite längre än henne så han kollade ner på henne och pussade henne på huvudet. Han kände att han hade hela situationen under kontroll. Hon tryckte sig mot honom och han höll henne närmare henne. 


                                                                                         ***


Hon tryckte sig närmare honom och hon kände hans armar runt om henne. Hade hans armar varit runt någon annan än henne? Hon kände hur klumpen i halsen växte. Hon ville verkligen inte börja gråta nu. Men hon kunde inte släppa tanken på det. Och hon vågade inte heller fråga honom. För det första så visste hon inte hur hon skulle lägga fram det och hon var nog egentligen rädd för svaret. 

Hon släppte taget om honom när hon plötsligt kände sig äcklad. Visste han om att hon visste, eller visste hon ens? Tänk om hon inte alls visste. Tankarna snurrade runt i huvudet på henne. Vad skulle hon göra? Han var hennes pojkvän, han var den människan som hon skulle kunna lite på. Men nu var det den ända som hon inte kunde lita på. 

"Var var du natten då Linnéa dog?" 

Hon hade inte tänkt att fråga frågan, men den hade bara poppat upp i huvudet på henne. Sen hade den bara poppat ut ur munnen. 

Han kollade på henne, chockad av frågan. Han svalde, och kollade långsamt bakom henne. Sen kollade han tillbaka på henne när han svarade. 

"Jag sov."

Hon kollade på honom. Skeptiskt.

"Fan Bianca! Du tror väll inte!"

Hon kollade på honom. 

"Nej da." 

Fast innerst inne visste hon att han ljög.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 21, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SjöjungfrunWhere stories live. Discover now