Leo's berättelse

32 1 0
                                    

Inga-Lill och Martin möttes på en fest igenom gemensamma vänner

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Inga-Lill och Martin möttes på en fest igenom gemensamma vänner. Inga-Lill hade fått det hon ville så länge hon kunde minnas och när hon såg Martin på den där festen var hon lika beslutsam att hon skulle få honom också. Hon fick lirka i ungefär ett halv år innan dom blev ett par. Efter det gick allt rätt så snabbt. Dom gifte sig efter ett halvår till, Markus föräldrar trodde inte att förhållandet skulle hålla så länge. Och det gav bara det nyförälskade paret ännu mer nytta att lyckad och efter ungefär 10 månader efter bröllopet föddes Leo.
Dom tyckte att han var perfekt. Ljust hår som skulle komma att bli mörkare med åren. Och hans blåa ögon hade många tyckt va magiskt vackra. När Leo var fyra år fick han en lillebror. Inga-Lill och Marting tyckte det var jätte kul om barn nummer två skulle få ett liknande namn så han fick heta Neo. Jätte kul tyckte dom, fast efter ett tag tyckte inte Leo det va lika kul längre... Hans lillebror kom att göra precis som han vilket ibland kunde göra honom tokig.
Två år senare så kom Ludwig. Från ingenstans fick han blont hår. Ingen fattade vart ifrån det kom, och Inga-Lill blev så förtjust att hon nästan inte vågade klippa av hans lockar så han har altid haft hår ner till axlarna. Familjens lägenhet började bli lite trång och i samma värva började Leo skolan och pappa Martin lyckades riktigt bra inom aktier och det gjorde så att familjen fick mycket pengar och hade då råd att flytta från den lite för trånga lägenheten till ett fint stort hus i ett finare område av staden. När Ludwig var 2 år gammal och Leo 8 åt fick han ett syskon till, den första systern - Liv. Liv fick som två av sina tre bröder blåa ögon och ljust hår spm mörknade med åren. Livet rullade på och det verkade inte som om det skulle komma några förr syskon tills för fyra år sedan. Då kon tvillingparet Stella och Bella. Ännu en gång tyckte föräldrarna att det var jätte kul men matchande namn. Stella och Bella var identiska och mycket svåra att skilja på.

SjöjungfrunUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum