Minnen - Albin

20 1 0
                                    

Han hade inte gått ut på ett par tre dagar, han hade bara suttit på sitt rum och tänkt. Han hade dragit för gardinerna och det var knappt något ljus i rummet. Han gick fram till en hylla där det stod några böcker. Han kollade på bokryggarna. Vissa var fotoböcker med gamla bilder och en som han hade fått från Linnéa när han hade fyllt 15.

Han sträckte sig fram och tog ut boken. På framsidan var samma bild som han visste att hon hade på sitt rum. Han satte sig på sängen och öppnade första sidan. Det var en bild från när de var små och satt i en sandlåda. "Grattis på födelsedagen Albin, älskar dig!" stod det vid sidan av bilden. Han kände igen settet hon böjde bokstäverna. Han fortsatte bläddra i boken, det mesta var bilder från när de var små. Andra var fula snap chats som han hade skickat. Han log lite för sig själv när han kollade på bilderna. Fast han hade fortfarande svårt att vara helt glad efter det som hade hänt.

Efter en stund slog han ihop boken och la den på nattygsbordet och gick över till hennes rum. Han stod en stund vid dörren innan han gick in.

SjöjungfrunDär berättelser lever. Upptäck nu