26

3K 84 13
                                    

Philippas perspektiv

Jag vaknar upp och känner mig väldigt mycket varmare än vad jag brukar göra, förmodligen mest på grund av att Noel fortfarande håller om mig. Vi ligger tätt intill varandra i min säng. Han snarkar lite smått. Jag småskrattar lite vilket gör att jag råkar väcka honom. 

Jag ser hur hans ögon tittar ner mot mig och jag ler mot honom. 

"Har du sovit gott?" frågar han med sin raspiga morgonröst. "Mhm, du är så varm" 

Han ler och pressar sina läppar försiktigt mot min panna. Hans mobil vibrerar till på nattduksbordet bredvid mig så han sträcker sig över mig och plockar upp den. 

"Oj shit nej nej nej nej. Jag hade glömt att vi planerat in en träff med bandet idag..om en timma..jag måsta dra, sorry"

Jag rullar iväg från honom och sätter mig upp. "Det är okej, gå du" säger jag. Och jag menar det verkligen. Jag vill liksom inte att hans vänner ska bli arga på mig över att jag hållt kvar honom. 

"Förresten, om typ två veckor eller så ska jag och grabbarna dra till någon vattenpark inomhus typ, vi ska nog stanna i typ tre dagar, vill du följa med?" frågar han samtidigt som han drar på sig sin tröja. 

"Jag måste prata med mamma om det, och hon lär inte gilla idén med att jag skulle följa med ett gäng äldre killar till en vattenpark..." 

"Okej, men säg bara till om du vill följa med! Det hade vart kul att ha med dig" 

"Ja, men dra nu innan du blir sen" säger jag och småskrattar lite. 

Han ler mot mig och lutar sig sedan framåt och kysser mig på läpparna. "Vi ses Philippa" säger han och lämnar sedan mitt rum. 

***

Resten av dagen ser ut som så att jag bara tar det lugnt och då och då kollar jag ifall Noel möjligtvis skrivit något till mig. Men nej det har han inte. Jag väntar och väntar. 

Om Noel nu gillar mig, varför har han inte skrivit något?

Är det inte så folk som gillar varandra gör?

Kanske har jag bara drömt att Noel sa att han gillar mig? Han kanske inte ens har varit hos mig inatt? 

Kanske är det bara min livliga fantasi som har kommit på allt detta?

För det kan väl inte vara på riktigt? Eller?

Okej. Nu får jag sluta. Jag måste lägga ner att övertänka allt. 

han i trean ➳ noel flikeTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang