33

2.7K 72 33
                                    

Noels perspektiv

Idag tar jag studenten. STUDENTEN. studenten. S T U D E N T E N. Jag är alltså färdig med det första kapitlet av mitt liv. Och det är hur sjukt som helst. Nästan lite svårt att ta in faktiskt. Tiden har gått så himla fort och jag har lärt mig så mycket under dessa åren.

Och då menar jag inte bara lärt mig saker i de olika kurserna jag har läst. Mer om livet. 

Jag har sökt till en del universitet och svaren om jag har kommit in eller inte får jag om lite drygt en månad. Än så länge har jag inga större planer inför vad jag ska göra under sommaren nu. Jag kommer förmodligen jobba en del men jag vill spendera så mycket tid tillsammans med Philippa som jag bara kan. Den senaste tiden har vi spenderat mer och mer tid tillsammans, och jag älskar henne verkligen så mycket. 

Philippas familj och moster är här på min studentmottagning. Och allt känns så bra. Jag känner mig så himla lycklig just nu. Med livet. Med allt. 

***

Philippas perspektiv

"Kom, vi drar ut och köper smoothies eller något" säger Noel och jag tittar ogillande mot honom. "Men Noel, detta är DIN studentmottagning, borde inte du vara här då?" frågar jag och fnissar till. 

"Jo kanske, men de andra ska också smita ifrån" säger han och blinkar med ena ögat mot mig. Jag himlar med ögonen och ler sedan brett mot honom. "Okejdå, bara för att du är så söt" 

Han kysser mig och sedan drar vi oss bort från Noels studentmottagning. Vi möter upp killarna vid något smoothie-ställe inne i stan. Det spelas hög musik inne i den lilla lokalen och alla är så glada och vi sjunger och skrattar hela tiden. 

Vi beställer vars en smoothie och fortsätter sedan med att skratta tillsammans. 

//
hmmmm..det börjar närma sig lite drama ;)
för er som ej såg min förra post: jag har skapat en snap story för er wattpad readers där behind the scenes contet osv kommer komma upp!! vill ni va med? isf skriv till mig på snap ( gretawalliin ) så löser jag de ;)

han i trean ➳ noel flikeWhere stories live. Discover now