28

3.3K 95 98
                                    

Philippas perspektiv

Vi kommer vara iväg måndag, tisdag, och onsdag på den där vattenparken. Tydligen ska Ludwigs mamma följa med och jag har väl lite olika tankar om det. Självklart ska det bli kul att träffa henne och spendera lite tid med henne men jag är ändå så otroligt nervös...vad händer om hon inte tycker om mig?

Allihop ska komma och hämta upp mig, och vi ska åka direkt härifrån. Vår plan var att endast Noel skulle hämta upp mig men han ringde mig igårkväll och berättade att det hade skett lite förändringar i planen. 

Jag har femton minuter nu och jag är nervös som jag vet inte vad. Jag brukar inte simma eller bada så ofta, och när jag väl gör det så är jag inte in public heller. Jag känner mig inte för bekväm med att visa upp 90% av min kropp för folk jag inte känner. 

Jag trycker ner alla mina tre bikinis i väskan och suckar sedan högt. Min mobil plingar plötsligt till och jag hoppar till av det plötsliga ljudet. 

Noel;
vi blir tidiga...sorry, var klar om 3 min :))

Jag tar några djupa andetag och lägger sedan ner de sista sakerna i min väskan. Bland annat min tandborste och ett lipsyl.

"Philippa! De är här!" 

Jag rusar ner för trapporna med min väska hängandes över axeln. Mina händer svettas samtidigt som jag lägger ner väskan på marken för att trä på mig mina skor. Jag tittar ut genom fönstret och ser hur Noel kommer gåendes med Ludwigs mamma tätt därefter. 

Min mamma sitter på soffan och väntar på mig att öppna dörren när de knackar, men jag står bara stilla och stirrar på den. "Philippa? Du måste öppna dörren?" säger mamma. 

Jag torkar av mina svettiga händer på mina byxor innan jag sedan öppnar dörren. Noel ler mot mig direkt när våra ögon möts och han kramar om mig. "Vi har inte setts på två dagar" säger han och jag småskrattar lite. Han fakear en ledsen min och jag slår till honom löst på armen. 

"Trevligt att ses igen" säger Noel och ler vänligt mot min mamma. Hon mumlar även tillbaka något snabbt 'detsamma' och sedan suckar hon högt. 

Jag biter mig nervöst i läppen och sedan fortsätter Ludwigs mamma att prata. 

"Hej, jag är Ludwigs mamma" säger hon och min mamma nickar långsamt trots att hon säkert inte ens vet vem Ludwig är. Jag vänder mig om mot henne och hon kramar om dig. "Så trevligt att äntligen få träffa dig!" säger hon och jag ler brett. "Dig med". 

"Har du nu allt?" frågar mamma ointresserat och jag nickar. "Yes. 

"Bra, då sticker vi" säger Noel och tar tag om min hand. Vi går ut mot bilen och när ytterdörren är stängd bakom oss andas jag lättat ut. "Jag har börjat avsky att vara i samma rum som henne" säger jag och Noel ler medlidande mot mig. 

"Det är just precis därför vi ska rymma iväg för några dagar, ellerhur?" säger han och kramar om min hand lite hårdare än tidigare. 

Noel lägger in min väska i bagageutrymmet medan jag klättrar in genom dörren in till minibussen. Axel och Dante sitter längst bak och jag, Ludwig plus Noel kommer sitta vid mittensätena. 

"Hej Philippa" säger Ludwig när jag sätter mig bredvid honom. "Hej, hej grabbar" säger jag och tittar runt på dem allihop. Noel stänger igen bildörren och sätter sig alldeles intill mig. "Är alla redo?"

"Yes" 

jag lutar mitt huvud mot Noels axel och han smiter runt med sin arm om min midja. "Det kommer bli kul, jag lovar dig" viskar han i mitt öra och kysser mig på kinden. 

han i trean ➳ noel flikeحيث تعيش القصص. اكتشف الآن