36

2.6K 81 137
                                    

Philippas perspektiv

Noel körde mig till skolan imorse. Jag var väl kvar en lektion innan jag drog hem. Allt är bara för mycket just nu och min hjärna går på helvarv konstant. Det gör fortfarande så fruktansvärt ont i mig att Samantha tog livet av sig för ett år sedan idag. Jag saknar henne så mycket. 

Jag önskar verkligen att den där festen inte var idag. Frågan är om jag ens kommer kunna undvika tårar. Men han tror att jag kommer gå, vilket jag nog också kommer, han har inte ens försökt pressa fram den riktiga anledningen till varför jag inte vill gå på den festen idag. 

Vanligtvis brukar Noel komma och hämta upp mig när vi ska iväg men idag valde jag att gå hem till Noel. Han såg ganska chockad ut när jag visade mig i dörröppningen men sedan var det inte mer med det. 

***

"Om du inte vill stanna på festen hela kvällen så är det okej, säg bara till när du vill dra så drar vi, jag kommer vara vid dig hela kvällen" säger han och jag biter mig nervöst i läppen. 

"Jag vill dra nu" 

Han himlar med ögonen. "Kom igen, du kan väl ge det en chans iallafall" säger han innan vi sedan kliver ur bilen. Jag håller mig tätt intill honom medan vi pressar oss igenom havet av människor. Nästan alla vi går förbi stannar till för att säga hej till Noel. 

"Här, stanna här så går jag iväg och försöker hitta något vi kan dricka" säger han och jag nickar. Jag stannar i hallen som han sa åt mig och det tar inte lång tid innan han är tillbaka med två platsmuggar i händerna. 

"Du, kom, vi ska vi ha kul ikväll" säger han och dricker några stora klunkar från sin mugg. Jag gör som han trots att jag hatar smaken av alkohol. Jag vet inte varför det inte är något som faller mig i smaken, det bara är så. 

Efter något som känns som en hel timma och efter Noel har druckit flera glas av alkoholen lämnar Noel mig ensam. "Jag måste på toa" säger han och går iväg mot toaletten. 

En del personer försöker prata med mig men det går sådär. Alla är stupfulla vilket gör att jag inte känner något behov av att prata med dem. Jag vill ändå egentligen inte vara här. 

Klockan börjar gå och snart är det 45 minuter sedan Noel lämnade för att gå iväg på toa. "Jag såg honom, men det var typ för en timma sedan, vid toaletten" säger en kille och jag nickar långsam. "okej, tack". 

Jag hade knappt lagt märke till att det faktiskt gått så lång tid sedan han lämnade. Noel sa åt mig att jag skulle stanna där jag stod, vilket åter igen var i hallen, och det har jag även gjort. Men nu lämnar jag den platsen för att försöka hitta honom och säga att jag vill dra härifrån. Att han har lämnat mig ensam en hel timme är inte okej. Han lovade att vi skulle vara tillsammans hela kvällen. 

Jag går runt i huset fyra gånger men kan inte se en minsta skymt av honom. Det är inte förrän jag går in i köket igen som jag både förstår vadvarthan är och vad han gör. Jag ser en glasdörr vid ena sidan av köket som står halvöppen. 

Han håller på med det han lovade att han ej skulle göra. 

Jag går ut i trädgården och doften slår mig direkt i ansiktet. 

"Philippa, baby, jag har letat efter dig" sluddrar Noel och jag lägger mina armar i kors. Han sitter ner i en soffa som finns i trädgården, tillsammans med tre andra killar. 

"damn, hon är fan sexig ju" säger en av killarna och mina kinder blir knallröda. När jag går förbi Noel tar han tag om mina höfter och pressar ner mig i hans knä. Till en början sitter jag bara där. Men när han tänder ännu en joint får jag nog. 

"Noel, vi borde nog dra nu" 

"Kom igen babyyyy, klockan är inte så mycket, någon timma till klarar du" 

Jag himlar med ögonen. Känner inte att jag vill ställa till med en scen framför dessa killarna. Jag suckar men sitter kvar i hans knä.

Trots att jag tidigare har gjort lite intima saker mot Noel har jag aldrig låtit han röra mig på något sådant sätt direkt. Därför stannar mitt hjärta till när jag märker hur hans hand börjar dra ner blixtlåset på mina jeans. Och berget innanför hans byxor var ingen jättehemlighet det heller. 

Jag slår bort hans hand i panik. "Sluta" viskar jag. Han bara flinar mot mig och direkt är hans hand tillbaka vid blixtlåset i ett försök att få av mig mina byxor. 

"Nämen, vad håller ni två på med där? vi får se!" säger en annan röst lite längre bort från oss. Då är det nog för mig. Jag ställer mig upp och lägger mina armar i kors. "Det kommer inte att hända något, jag och Noel ska dra nu" 

Jag säger det snabbt och osäkert. Lite smått chockad över vad som nyss skedde, och vad som var påväg att ske. Noel är super duper påverkad och han gör mig nästan lite rädd. Jag tar tag om hans hand och drar med honom till framsidan av huset. 

Vi stannar till en stund och han börjar kyssa mig. Hans händer börjar smeka min kropp och när hans händer rör vid mina bröst knuffar jag bort honom. "Nej, jag vill dra hem nu". 

"Philippa, jag kan få dig att må så bra, snälla låt mig göra det" ber han. Jag har en känsla av att om vi inte kommer härifrån snart kommer han göra saker med mig, oavsett om jag vill det eller inte. 

"Nej, du sa att vi kunde dra när jag ville, och nu vill jag hem. Och du sa även att du inte skulle lämna mig, vilket du gjorde ändå" säger jag och lägger mina armar i kors. 

"Men förlåt för att du är så töntig och inte kan ha lite kul" skriker han ilsket mot mig. "Hur tror du det känns för mig att gå runt ett helt år utan att ha sex? Jag är trött på att vara din barnvakt!" gormar han. 

"Jag har aldrig bett dig att ta hand om mig, du har aldrig vart min barnvakt"

Han skrattar hånfullt. "Om du vill kontrollera mig kan du dra, jag kommer inte låta mig bli kontrollerad av en bebis" säger han. 

"En bebis är alltså det bästa du kan kalla mig?" säger jag och försöker att pressa tillbaka tårarna. 

"Du vill alltså höra det bästa, lyssna på detta. Jag hatar dig med allt jag äger och vill att du ska dra från mitt liv"

"Nej Noel.." börjar jag och torkar bort en tår som börjar rinna ner för min kind. 

"du kan inte göra detta" säger jag med en rädsla att förlora både min bästa vän men även min pojkvän. 

"Jag kan göra vad jag vill, jag är vuxen" 

Mina knän viker sig och jag faller ner mot marken. "Res dig upp för i helvete, du skämmer ut oss" säger han och suckar irriterat. 

"Du är full Noel, snälla sluta" hulkar jag fram.

"Låter jag full enligt dig? jag sa att jag hatar dig, och jag menar det. stick" han vänder sig om för att gå iväg men jag tar tag om hans ben. "Noel..snälla".

"Nej Philippa, vi är done, over, finito, slut, detta förhållandet har varit slöseri av min tid" säger han och sparkar bort min hand och råkar träffa min nästa.

Han vänder sig om igen och börjar gå ifrån. 



han i trean ➳ noel flikeWhere stories live. Discover now