Een gevaarlijke vriendschap - deel 4

72 3 9
                                    

Nog maar een paar lesuurtjes te gaan. Deze laatste schooldag heeft ze een spelletjesdag op de planning. Een dag die in het teken staat van oud-Hollandse spelletjes. Niet haar meest favoriete iets om een schooljaar mee af te sluiten, maar vooruit maar! Aansluitend heeft ze nog een mentoruurtje waarin dan eindelijk echt afscheid genomen wordt van het schooljaar. Dit is het uurtje waar Anne wel met veel plezier naar uitkijkt.

Anne is zeer blij dat de zomervakantie in aantocht is. Ze hoopt weer volop tijd door te kunnen brengen met haar vriendinnen. Hopelijk kan ze zoveel leuks doen met hen dat ze het contact weer iets herstellen kan. Ondanks deze hoop, voelt ze een bepaalde onzekerheid in haar lijf. Ze kan deze alleen niet heel goed plaatsen. Zou deze onzekerheid te maken hebben met de vriendschappen? 'Nee, laat je niet gek maken', beveelt ze zichzelf.

Ze heeft Jasmijn, Katja, Jessica, Fleur en Simone zo ontzettend gemist in het afgelopen schooljaar. Zij zouden haar zeker net zo hebben gemist. Ze weet zeker dat ze in de zomervakantie leuke dingen kan gaan ondernemen met hen. Ze kan haast niet wachten om weer dat te doen wat ze al zolang gemist heeft. Lekker gek doen met haar vriendinnen, dagjes weg, en samen chillen. Ze heeft haar vriendinnen zoveel te vertellen. Ze baalt dat ze juist nu verplicht mee moet doen met die oubollige spelletjes. Het liefst zou ze direct al een appje sturen naar haar vriendinnen. In haar gedachte heeft ze deze al geformuleerd: 'Yes, eindelijk vakantie! Zullen we iets leuks gaan doen?'. 

Een gevaarlijke vriendschapWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu