Een gevaarlijke vriendschap - deel 5

65 1 0
                                    

Met die gedachte wordt het einde van de spelletjesdag ingeluid. 'Eindelijk', denkt Anne, 'even een momentje pauze, een momentje voor mezelf'. Dit momentje gebruikt ze dan ook om het appje dat ze in gedachten had direct naar haar vriendinnen te sturen. 'Zouden zij net zo enthousiast zijn als ik ben?'. Ze hoopt het zo.

Ongeduldig wacht ze op een antwoord terug. Ze voelt onrust in haar lichaam en weet niet goed wat ze hiermee aan moet. Anne loopt van puur ongeduld diverse keren op en neer over de gang en ziet ondertussen hoe de tijd wegtikt. Haar pauze is haast voorbij. Ze wacht en wacht, maar ontvangt geen reactie. 'Zouden ook zij een afsluitende schooldag hebben?', denkt ze. Anne besluit om maar te laten rusten, ze ontvangt vanzelf wel een berichtje terug.

En dan worden de onrust en gedachten van Anne abrupt verstoord wanneer de bel gaat voor de laatste les van het schooljaar. De allerlaatste keer een mentoruur, waarin het laatste rapport overhandigd wordt. Daarna snel naar huis. Yes, eindelijk vakantie. 

Een gevaarlijke vriendschapΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα