22

760 35 1
                                    

'Hé schat' begroette Floris me. Ik gaf hem een vluchtige kus. Hij keek me verbaast aan. 'Ik ga niet meteen met je het bed in duiken.' zei ik lachend. 'Niet?' vroeg hij, ik hoorde de sarcasme in zijn stem. 'Nee Flo, niet. Floor is er ook nog.' hij keek me met een pruillip aan. 'Nee.' zei ik lachend. 'Floor, Floris is er.' zei ik tegen mijn dochter. Haar mond viel open van verbazing. Floris liep de kamer binnen en Floor sprong meteen in zijn armen. 'Ik hebbe nou emist Flolis.' zei ze lief. 'Ik jou ook Floor.' zei hij terug. Ik smolt bijna, het zag er zo schattig uit. 'Floor, je moet naar bed.' moest ik hun momentje even verpesten. Het was zo langzamerhand al half 8 en ze gaat er meestal 7 uur in. Ze keek me verdrietig aan. 'Nee schat, regels zijn regels.' Ze bleef zich vastklampen aan Floris. 'Floris wil je vast wel naar bed brengen, toch?' vroeg ik Floris. Floris knikte en nam de nu toch weer blije Floor naar boven.

Toen hij weer beneden kwam, had ik alvast koffie voor ons gezet. 'Hoe nam Mara het op?' vroeg ik hem. 'Ik heb het haar nog niet verteld.' ik keek hem vragend aan. 'Waarom niet?' vroeg ik hem. 'Ik wil straks niet die vrouw zijn die jullie relatie heeft verpest.' zei ik licht geïriteerd. 'Rustig Eef, wordt je niet. Ik moet alleen het juiste moment vinden.' ik keek hem chaggerijnig aan. 'Bij jou is het nooit het juiste moment Floris. Óf je gaat het haar morgen vertellen, óf je mag gaan.' zei ik. 'Ik vertel het haar morgen, beloofd.' beloofde hij, waarna hij me begon te zoenen. 'Ik heb dit zo gemist.' zei hij tussendoor. In mijn achterhoofd had ik nog wel de gedachte "jij was weg gegaan" maar ik onderdrukte het. Hij drukte me achterover op de bank. Toen hij met zijn handen onder mijn shirt ging schrok ik. 'Te snel?' vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. Na Floor heb ik met niemand meer seks gehad. Ik durf niet meer. Ik ben telkens bang dat het me pijn gaat doen. 'Wat is er dan?' vroeg hij. 'Nee niks.' zei ik en ik ging weer rechtop zitten. 'Moet je nog wat drinken?' zei ik om hem even af te leiden. 'Eef, wat is er?' vroeg hij nogmaals. 'Niks, dat zeg ik toch? Geen drinken meer, prima.' stond ik op om de glazen naar de keuken te brengen. Ik kwam weer terug en ging weer naast hem zitten. Hij pakte mijn hand en onze vingers verstrengelden. 'Vertel het me.' vroeg hij smekend. Ik zuchte een keer diep en begon toch te vertellen. 'Ik ben bang.' hij keek me vragend aan. 'Dat het pijn doet. Ik ben na Floor met niemand naar bed geweest, door de angst.' zei ik schamend. 'Ik beloof dat ik voorzichtig zal doen. En als het pijn doet moet je het zeggen.' ik knikte ter bevestiging. Hij begon me weer te zoenen en liet me weer achterover vallen. Hij deed mijn shirt uit en ik deed ondertussen zijn blouse open. Toen onze bovenkleding ergens in de kamer lag begon hij aan zijn broek. Hij deed zijn broek uit ondertussen dat hij mij nogsteeds zoende. Ik deed mijn broek ook alvast uit en ik lag nu bijna naakt op de bank op mijn slipje na. Floris deed zijn boxer uit en ook mijn slipje. 'Het komt goed Eef.' ik knikte en toen ik voelde dat hij in me kwam, gaf ik me over.

Hoe weet ik niet, maar Floris en ik zijn in mijn bed weten te belanden. Floris lag nog te slapen. Ik was al wakker dus ik gaf hem kleine kusjes op zijn borst. 'Hé.' zei hij schor. 'Dag slaapkop.' gaf ik nu een kus op zijn mond. 'Zal ik eens een lekker ontbijdje voor je maken?' vroeg ik hem. 'Kun jij dat dan?' spottend gaf ik hem een klap op zijn borst. 'Tuurlijk, ik kan alles.' zei ik lachend terwijl ik opstond uit bed.

Toen ik terug kwam lag Floris grijnzend in mijn bed. 'Wat?' vroeg ik hem. 'Je ziet er nu zo sexy uit.' zei hij doelend op zijn overhemd die ik had aangetrokken. 'Dankjewel hoor.' zei ik lachend. 'Ontbijd.' zei ik het dienblad omhoog houdend. 'Heb je dat zo sexy zitten maken?' vroeg hij me. Ik knikte. 'Mama.' hoorde ik Floor vanuit haar kamertje komen. Ik zetten het dienblad op het bed. 'Trek jij even wat aan?' zei ik tegen Floris, die nog naakt ik bed lag. Ik liep naar Floor toe. 'Kom je nog even bij mama en Floris in bed liggen?' vroeg ik haar. Het was toch weekend dus dat kon prima. Floor knikte blij waarna ik haar optilde en mee nam naar de kamer. 'In de midden!' riep Floor blij. Ik zette haar in het midden. Ik pakte het ontbijt en samen aten we het op. Floor die praatte met Floris en ik zat in gedachten. Nog na te denken over deze geweldige nacht.

Gevlucht (Flikken Maastricht)Where stories live. Discover now