♡3♡

4.8K 228 109
                                    

Mari:

Bu sefer geç kalmadım çünkü alarm kurdum benden gurur duyuyormusunuz! Evet bende kendimden gurur duyuyorum.

Hazırlanıp, kahvaltı yaptıktan sonra evden çıktım ve kimle karşılaştım bilin bakalım.... Jimin. Yol boyunca hiç konuşmadık (aynı yoldan gidiyoruz). Terliyormuyum ben? Neden? JİMİN YÜZÜNDEN Mİ?! YOK ARTIK!

Okula sonunda vardık. Sınıfa beraber girdik ve Hani bana garip bir bakış attı.

Öğretmenin sınıfa girmesine 10 dk vardı o yüzden Hani ile konuşa bilirdim. Yanına gittim... "Jiminle baya yakınlaşmışsınız. Ondan uzak dur söylemedi deme."
"Yooo ne yakınlaşması. Sadece komşuyuz." "NEEEEE! HAYATIMDA BU KADAR ŞANSSIZ BİRİ GÖRMEDİM!" Oyuncul (böyle bi kelime varmı türkçede?) bir şekilde Hani ye vurdum.

Öğretmen girdi ve ben sırama geçtim. Jimin bana bakıp sırıtı?! "Ne yüzümde bişey mi var?" Diye sordum. "Bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum." NE DİYO BU! Yandan bi çocuk Jimini duydu ve "Okulda flört edemezsiniz şimdi susup dersi dinleyin." Bu çocuk sınıfımızın 1. ineği 2.de benim. Ama cool ineklerdenim ben. Hiç çalışmiyorum bile. Neyse geri dönelim.

Jimine bakıp kızarıyordum "Jimin ye-ye-yeter sinir olmaya başladım beni rahat bıraksan!" Galiba biraz sesli söylemiştim. "Mari sorunmu var?" Jimini şikayet etmek şuan içimden çok geliyordum ama bana sadece güzel olduğumu söyledi AMA AYNI ZAMANDA SIRITIYORDU AKLINDA KÖTÜ ŞEYELER OLDUĞUNA EMİNİM! Sikayet ettimmi derseniz..."Hayır öğretmenim hiç bir sorun yok,"dedim.

Jimin bunu duyunca beni daha çok rahatsız edebileceğini zannetti herhalde çünkü bu seferde ayaklarını benimkinin üzerine attı!

Neyseki ders bitti. Tenefüs! Yemeğimi aldım ve Hani nin yanına gittim. Konuştuk... konuştuk takiiiiiiii bi çocuk gelene kadar. Bu sefer Jimin değildi (neyseki).

Bu TAEHYUNG! Bütün kızların hayalindeki ERKEK! Dizi oyuncusu, model, okulun beyzbol takımında ve en önemlisi BİR İDOL

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu TAEHYUNG! Bütün kızların hayalindeki ERKEK! Dizi oyuncusu, model, okulun beyzbol takımında ve en önemlisi BİR İDOL. Benim sınıfda ama hiç konuşmadım. Hehe utandım. Ne istiyor acaba?

"Merhaba ben Taehyung." Onu biliyoz😚. "Şey otura bilirmiyim?" Aman tanrım ağlıyorum! Bizimlemi oturmak istedi? Ağzım açılmıyor cevap vermek için. "Evet neden olmasın," Hani benim yerime dedi. Taehyung yanıma oturdu! Aaaaaaa ölüyorum... ışığı görebiliyorum. "Mari demi?" ADIMI BİLİYOR YOK BÖYLE BİRŞEY! "Evet o Mari," Hani yine benim yerime cevapladı. "Jimin seni rahatsızmı ediyor. Onun iyi arkadaşıyım. Eğer oyleyse senin adına onlala konuşa bilirim." Ne kadar iyi kalpli. JİMİNLE İYİ ARKADAŞMIYMIŞ? YALNIŞMI DUYDUM? "Yoo gerek yok. Ben hal ederim ama beni düşündüğün için teşekkür," dedim. Şuan fark ettimde hayatıma ne kadar çok erkek girdi. Umarım gelecekte SEVGİLİM OLUR tabi Jimin hariç.

Okul bitti. Jiminleyim yine😑. "Mari Taehyung sana ne dedi?" Diyerek sessizliği böldü. İntikam vakti hehe. "Benden hoşlanıyormuş."  "Ne?! Gerçekten mi?" "Evet! Inanilmaz demi!"

Jimin o konuşmadan sonra üzgün gözüküyordu. BENİM YÜZÜMDENMİ? Şakayı bitirmeye karar verdim. "Şaka yaptım HAHAHHA!" Bana baktı sonra elimden tutup duvara yasladı kaçamiyim diyede elini duvar yasladı. YİNEMİ! Sırıttı. "Bana bak Mari benim hislerimle oyniyamazsın. Sadece ben oynarım." İşte yine başlıyoruz. Yaklaşıyor.... ve ben onu itiyorum hehe bu sefer değil Jimin. Bana çok şaşkın baktı. Ciddi bakısımı ona attıp şunu dedim "Sen ne benim hislerimle nede başkasının hisleriyle oyniyamazsın bunu aklına sok! Kendini bişey zannetme! Bu gidişle hiç sevgilin olmaz!" Diyere evime koştum. Jimini orada bıraktım... tek başına.

Evde odama koşup, yatağa atladım. Aç değildim o yüzden yemek yemedim ve direk uyudum...😴 AMA JİMİN AKLIMDAN ÇIKMADI! Yine....

Perfect Man // P.J.MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin