♡20♡

2.2K 159 9
                                    

Mari:

Ağladığımı fark eden Jimin Taehyung'u ilk önce gönderip yanıma yani evine doğru yürümeye başladı. Taehyung'da gelmek istemişti ama daha fazla Jimin'i kızdırmak istemediğinden gitti sanıyorum.

"Mari iyi misin?" Ağlamak nedense bebi utandırıyor bu yüzden yüzümü kapatmıştım ve hiç birşey söylemiyordum. Jimin ellerimi yüzümden çekerek bana baktı ve sorusunu tekrarladı "İyi misin?" Kafa salladım ama tabikide iyi değildim... Jimin zaten fazlasıyla benim yüzümden üzülmüş kızmış ve hatta kavgaya girmişti. Yüzdeki yaralara baktım... göz yaşlarımı silip ilk yardım çantasının nerede olduğunu sordum. Jimin nerede olduğunu söyleyince koşup getirdim.

Benim yüzümden yaralanması çok üzücüydü... bu yüzden bir yardımım dokundun dedim. Jimin'in yaralarına pasuman yaparken bana baktığını fark ettim... yani tamam daha nereye baka bilir ama gözlerimin içine bakıyordu. Biran göz göze geldik ben tabi hemen yaralara bakmaya geri döndüm. Biraz yakındık galiba yada baya yakındık çünkü nefes alış verişlerini hissediyordum.

Yaralarına pasuman yaptıktan sonra ben kenara çekildim ve garip bir sessizlik çöktü. "Mari böyle olmasını bende iztemezdim ama nedense seni korumam gerektiğini hissediyorum."   "Doğruyu söylemek gerekirse bende sana bağlı hissediyorum." Bana şaşırmış bir şekilde baktıktan sonra yanıma hızla gelip iki elinin arasına sıkıştırdi. D-D-DUDAKLARINI BENİMKİYLE BİRLEŞTİRMİŞTİ! İlkte şaşırmıştım ama sonradan gözlerimi kapatıp Jimin'i öpmeye devam ettim.

Hep böyle kalcaz gibiydi ama Jimin dudaklarını benimkinde ayırdı bana bakıp sırıttı. NEYE SIRITIYOR!? "Yüzün kıp kırmızı... yoksa sen hiç öpuşmedinmi?"  "Hayır bu ikinci bi kere!" "BEN HARİÇ KİMİNLE ÖPÜŞTÜN?" Hehe mal ya! "Senle unuttunmu Seulgi'den kurtulmek için beni öpmüştün. Hem Seulgi'ye n'oldu?" Seulgi konusunda hiç birşey demedi bende birdaha sormaya gerek duymadım.

Birsüre oturduk konuştuk... ve sonra Jimin şunu sordu: "Mari... ben ve sen artık neyiz?" NASIL BİR SORU BU! BİDE DİYİŞ TARZI ÇOCUK GİBİ! "S-sen adını ne koymak istiyorsan o!" O an Jimin'den galiba hoźlandığımı anladım ve ben yine bir salaklık yaptım. "YADA BEN SÖYLİYİM SENDE HOŞLANIYORUM!" Ağzımı ellerimle kapattım ve utancıma ölüyordum. Jimin kıkırdamaya başladı. "Çok tatlısın Mari... o zaman sen benim kız arkadaşımsın ciddi şekilde." O an ne yapacağımı bilemedim. Jimin yanıma yaklaşıp bana sarıldı... hiç sevgilim olmadığı için garip bir hisdi.

Ben fark etmemişim ama Jimin'i baya seviyormuşum ben... okulda akıllıyım derler ama duygulara gelince sıfır. Sarılıp uyumuşuz. Telefon sessine uyandığımda ilk saat'e baktım daha 11'miş sonrada mesajlara.

Tae:
Umarım rahatsiz etmiyorum. İyimisin?😅

Ben:
Gayet iyiyim asıl sen nasıl oldun?

Tae:
İyiyim. Jimin sana gelince çok hasas.

Ben:
Evet öyle biraz.

Tae:
Sen evindemisin yoksa hala Jimin'de mi?

Ben:
Evde. BYE🤗 Yarınki beyzbol maçinda bol şans bu arada orada olucam.😄

Tae:
Bye 😶😘

Taehyung'ada yalan söyledim... ama şimdı yalnış anlaşılabilir saat 11'de bir erkeğim evinde. Zaten bende çıkıyordum tamda. Jimin'in alnından öpüp evime gittim. Anneme öncedende haber vermiştim zaten yoksa bu saate kadar niye ben rahat oluyimki.

Merhaba arkadaşlar! Umarım beğeniyorsunuzdur. Sonunda Jimin ile Mari birlikteler!😍😍😍 Mari biraz enteresan bir kız daha erken hislerini fark etmeliydi değil mi? Neyse sizleri seviyorum 😘

Perfect Man // P.J.MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin