♡11♡

2.7K 172 24
                                    

Jimin:

Mari'nin evinin önündeydim. Muhtamelen açmiyacak kapıyı ama ben hazırlıklı geldim MUAHAHAHAHAHAH!

"Mari aç kapıyı oradasın biliyorum!"dedim. "Mari burada yok!!!"dedi. ÇOK TATLIIIIII JXJDHJDJSH TAMAM BU İŞ SENDE JİMİN. "Açmiyacağına eminmisin?" Ses gelmedi bende.... açık olan penceresinden daldım. Hehe

Mari:

Kapıyı açıp kontrol ettim kimse yoktu. Çok çabuk pes etmiş. Beklentinin altındasın Jimin. Ben olsam camdan girerdim yada kapıyı kırardım... üfff o kaybeder. Uyumaya karar verdim zaten Jiminle tartışırken yeterince yorulmuştum. Odama çıktım ve AAAAAAA J-J-JIMIN ORADAYDI! "Bir gün senin yüzünden kalp krizi geçireceğim. GERİZEKALI MAL APTAL SALAK!" Nefes nefese kaldım sayarken. "Sakin, kendini yorma bugünlük senin hemşirenim. Bana ne derse o olur,"dedi. "Öylemi Park Jimin, O ZAMAN EVİMDEN ÇIK VE HUZURLU BİR GÜN GEÇİRİYİM!" "Bak o olmaz işte." Beni sürükledi ve yatağıma yatırdı. Üstümüde güzelce orttü. "Ben edzaneye gidip geliyorum hemen bu arada marketede uğriyacam. Istediğin birşey varmı?"diye sordu. İyi yine düşünceli! "YOK! SADECE DİNLENMEK İSTIYORUM!" Dedimdeeeee acaba çokmu kaba oluyorum.... aman o da çok kırılacak.

Evden çıktı ve bennnnnn uyudum. OH BE!

~20 dakika sonra~

"Ben geldim!" Jimin gelmiş olmalı. Uyumaya devam et bence. "Mariciiiiik sana çorba yapiyimmi?" Acıktımda aslında ama uyku o kadara güzelki yataktan ayrılasım yok. Yukarı çıkmaya başladı sanırım çünkü ayak sesleri duyuuorum... dur biraz bu sapıklık yapmaz demi VALLA GEBERTİRİM ONU! Yapmaz ya ne diyom ben. Yanıma geldi ama ben gözlerimi hala açmadı. Kullağıma yaklaştı "Mari sana çorba yapıyimmi?" Hmm diye cevap verdim. Yanımdan uzaklaştığını hissettim.

~30 dakika sonra~

Çok derin bi uyku uyuyordum takiki... anlıma soğuk birşey koyulana kadar. "Mari gel çorbayı ye. Tavuk çorbası... şey eğer çok halsizsen ben sana yedirebilirim." Ne olduysa gözümü açıp dik oturarak kafamı salladım ama gerçekten yemek yiyecek kadar çok halsizdim üstelik bide uykudan yeni uyanmışım ben felç.

Jimin çorbayı üfleyerek ağzıma koyuyor. Birinin bana sahip çıkması çok güzel bi duygu.. evet ilkte Jimini istememiştim ama iyiki gelmiş. "Buda sondu sana ilaç getiricem sonrada kivi gibi ekşi meyveler yersen tamamsın." Kafamı salladım. Aynı kendime özel doktorum varmış gibiydi. AHHH ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM!

Jiminin dediklerinin hepsini yaptıktan sonra konuş hala gelmiştim "Teşekkür ederim. Seni her ne kadara ilkte istemesemde senin sayende şuan konuşabiliyorum. Son bir isteyim olucak... garip olabilir ama bana şarkı söylermisin." "Tabikide benim de garip bi isteyim olucak ama şey o ara... sana.... sarıl-sarılsam olurmu?" Şaşırmıştım ama nasıl olsuysa kafamı salladım. Yani onunda sevilmeye hakkı var.. ONU SEVDIĞIM DEN DEĞİL!!! Sadece ailesi ile çok görüşemiyor o yuzden. YOKSA BAŞKA BİR SEBEB YOKKKK!

Kolları ile beni sardı ve bende kafamı göğüsüne yasladım söylediği şarkı ise Spring Day.

Perfect Man // P.J.MWhere stories live. Discover now