♡29♡

2K 115 13
                                    

Hiç beklemediniz ama burada! Bu kitap bittikten sonra daha çok Varacolci'ye odaklanıcam. Sizleri seviyorum ^^

Mari:

Gözlerimi açtım. UYANIR UYANMAZ JİMİN'İN DUDAKLARIYLA KARŞILAŞTIM! Uyurken benimi öpüyordu? "Jimin?" Gözlerinin açıldığını fark ettim. "Mari? Nasılsın?" Niye bunu sordu şimdi. Oturur pozisyona geldim fakat bacak aram acıyor- YOKSA? "N-niye?" "Dünü hatırlamıyormusun?" "Ne olduki dün?" Sırıttı. "Umarım dünya tatlısı bir bebeğimiz olur." NE DİYON?! "N-nasıl YAAA!" "Dün az içmene rağmen hemen sarhoş oldun. Eve geldik sonra seni tam yatağa yatıracakken boynuma atladın. Beni öptün bende karşılık verdim. Bu tabii ilerledi ve tuhaf bir hal aldı. Sana ilerliyimmi diye sordum sende 'evet' dedin." "Ben sarhoşken sözümü dinledin sen? Böyle salaklık olmaz. Yemin ediyorum senin gibi bir salak yok." "Salak olmaktan mutluyum o zaman." Cidden bu!

Ayağa zar zor kalktım. Yüzümü zar zor yıkadım. Herşey zordu! O da böyle hissediyormu acaba? "Jimin?" Kahvaltı hazırlıyordu. "Efendim?" "Seninde bir yerlerin acıyormu?" "Bir yerler derken?" Bilerek mi anlamazdan geliyor yoksa ciddimi? "Anladın ben sence." Sırıttı. "Hayır." BU HAKSIZLIK!

Kahvaltıyı hazırlayıp önüme dizdi. Sandalyeye oturup kahvaltı yapmaya başladı. Ben dona kalmıştım... neden diye soradsanız çocuk için hazır değildim. "Şey eğer hamile kalırsam... ne olacak." Güldü. "Merak etme hamile olduğunu sanmıyorum ama sen hazır olduğunda tekrar deneriz." Bir dahamı!? "Ben istemiyorum bir daha yapmak." "Şimdi istemiyor olabilirsin ama ileride isteyeceksin." Bu ne yaaaa! Benden büyükmüş gibi konuşuyor.

Kahvaltı yaptıktan sonra balayı için yerlere bakmaya karar verdik. Balayında ne yapılıyor ki? Üff hiçbirşey bilmiyorum! "Jeju adası nasıl?" Jeju adasımı! "Süperrr!" Jeju adasına karar verdik.

Yarına kararlaştırdık. Çok çabuk oldu ama mutluydum.

~~~

Uyanıp hazırlanıp havalimanına gittik. Herşey hazırdı.

Jeju adası mükemmel bir yerdi. Otelde değilde küçük gece konsu gibi ama ahşaptan yapılmış gelen turistlere özel evelrde kalmayı tercih ettik. Hemen havuza girmek istiyordum. İlk önce biraz kestirdik sonra hazırlandık.

Bikinimi giyip odadan Jimin'in yanına çıktım. Jimin şort giymiş üstünede bir t-shirt geçirmiş. Bana döndü ama kızgın bir hali vardı. "Böyle dışarı çıkamazsın. Her yerin açık." "Çünkü bu bir bikini. Hem sende üstünü çıkarıcaksın havuzda." "Ben erkeyim." "Cinsel ayrımcılık yapma!" Her zamanki çok açık kavgalarındandı. "Ben üstümü çıkarmazsam sende bunu giymekten vazgeçecekmisin?" Kafamı salladım. "Tamam o zaman!" Yine kabine girip üstüme bu sefer mayo giydim. Daha çok sırtımı ve bacaklarımı gösteriyordu. Neyseki bu sefer birşey demedi.

Havuzdan çıkmamiz 3 saat aldi. bayaa eglenmistik. Eve geldik. Ben hemen banyoya giridim. Hemen çıktım çünkü evde bir Jimin var ve ister istemez korkuyorum... neden bahsettiyimi anlamışsınızdir. Jimin yatağa otumuş banyo sırasını bekliyordu. Ben cikinca hemen girdi.

Kendisi benden daha çok banyoda kalmıştı. Cikip bna bakti. "Mari senin yapmak istemediğin şeyi yapmamız gerek." Pis bir gülüş olustu yuzunde. Niyese vücudum istiyormuş gibiydi ama ruhum istiyormu istemiyormu bilmiyorum. sadece Jimin ne diyorsa onu yapmaya karar verdim. Bana dogru yürüyüp dudaklarımı öpmeye başladı.

Uyandim ve yine bacaklarımın arası ağriyordu. Jimin çok sert! Ama mutluydum.. Jimin yanımda olduğu için.

Perfect Man // P.J.MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin