♡17♡

2.5K 167 16
                                    

Mari:

Uyandım ve her zamanki sıkıcı şeyleri yaptıktan sonra okulun yolunu tuttum. Bu sefer Jimin yoktu... belki erkenden gitmiştir hiç beklemezdim ondan... yada hasta felandır. Çok düşüncesiz mi oldum üfff neyse ben daha kendimi zor sahip çıkıyom.

Okula gittim VE HALA JİMİN YOK! Birşey fark ettim sınıfımda olan bazı çocuklar yok mesela Taehyung. Ben çok merak ediyom ya! Tenefüste ilk işim onları aramak oldu. İlk önce sınıf öğretmenine gittim Jimin hastamı diye sormak için ama değilmiş. Sonra belki hemşrenin orada yataklar var orada dinleniyor olabilir diye oraya baktım ama oradada yok. Ardından bahçeye indim ve kısacası bütün okulu deli gibi gezdim. En sonunda spor yapılan bahçeye bakim dedim veeeeee ONLARI GÖRDÜM! Hemen yanına koştum ama Jimin yalnız değil. Bir sürü çocuk orada antrenman yapıyorlardı. Yani benim anladığım o. Jimin bana baktı ve noluyoz oldu. NE NOLUYOZU BEN SENİ BULUCAM DİYE CANIM ÇIKTI! Tamam sakin. "Jimin napıyorsun?" "Mari ben seni hep unuttum pardon. Beyzbol turnuvası için hazırlanıyorum. Seçildim! Şimdi çalışman lazım. Okul bitince beni okulun çıkışında bekle birlikte gidelim olurmu?" Kafamı salladımdaaaaaaaa O BENİ UNUTMUŞMU YAV ZATEN SİNİRLİYİM ama neyse çünkü kendisi terler içinde kalmış.

Bende okulun devamını Hani ile geçirdim... sıkıldım doğrusu. Hani hep sevgilisinden bahsedip durdu bende mal gibi HE HE dedim. Tamam kendisi en iyi arkadaşımdır başımın üstünde yeri var ama sevgilisinide öve öve öldü. Hani ile okul uzun sürdü ama neyseki bittim. Hani tam gel bere ber eve gidelim diyecekken ben hemen BENİM OTOBÜSÜM KAÇİİİR! HADİ BYEZ! dedim kaçtım. Tabi Jimini okulun kapısında bekliyecektim ama bi Hani gitsin sonra. Heh gitti sonra beklemeye başladım... bekledim... bekledim ve bekledim. Okulda nerdeyse kimse kalmamıştı sonradan bir figür bana doğru koşarak geldi. Ben ayakta durmaktan çok yorulmuştum. "Mari çok özür dilerim ben.. benim antrenmanım uzun sürdü." Yere çöktüm hatta oturdum. "Jimin sana ceza vericem! AYAKLARIM KOPTU!!! AĞAÇ OLDUM HATTA ELMA VAR İSTERMİSİN!" "Özür diledim ya. Ne cezası hem yürüye bilecekmisin sen?" Ona 'öyle bir halim varmı bakışı' attım.
"Ben seni anladım gel sırtıma cezam bu olsun." Ben öyle 'ama ben ağrımdır' diyen kızlardan değilim direk atladım bi sarsıldı ama toparladı. SONUÇTA CEZASI AĞIR OLUYİMKİ ZOR OLSUN!

Nasıl görünüyoruz:

Nasıl görünüyoruz:

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Aynen böyleyiz. Hehe onun suçu! Eve vardık. Ben evime girmeden önce Jimin bana birşey söyliyecekmis o yüzden bekledim. "Umm şey beyzbol turnuvasına gelmek istermisin 1 hafta sonra? Ben sana özel yer ayırtırım, olur mu?" "Peki olur. Ben karşı takımı tutuyorum o zaman." Bi üzülür gibi oldu. "Haha şaka yapıyom be sizi tutuyom hem JİMİN diye bağırırsam şaşırma yada utanma olurmu." "Sen öyle bağır güc verirsin." Öyle şakalaştık.

Perfect Man // P.J.MTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang