♡9♡

3.1K 191 26
                                    

Mari:


Hep Jimin'in yüzünden. Çok konuştu ve PLAYBOY'LUK YAPTI! Kafam allak bullam oldu! Ağlasammı gülsemmi halimize ne yapsam bilemiyorum artık!

"Sakin, sorun yok. Herşey yollunda. Sağdan gitmeliyiz," dedi Jiminie pabo. "NE SAKİNİ K-A-Y-B-O-L-D-U-K KAYBOLDUK! Hem bence sen sağdan diyorsan sola gitmeliyiz," dedim ve bence haklıydım. Jimin gözlerini devirdi. Üfff banane sanki onu dinleyip sağ gitcem. Jimin sağ ben sola. *kut uğluyor*

ALLAHIM SEN BANA YARDIM ET! Bu nereden çıktı şimdi?! Acaba kurt varmıdır? Sakin yoktur evet evet. Tamam..... şimdi hangi yöne? NEHXHDBSGJSJABSVSJ.... NE YAPIYORUM BEN! Niye Jiminle kalmadım?

Jimin:

Hehe Mari tam bir salak kurt sesini gerçek sandı. Tabikide onu yalnız bırakmadım sadece ağacın arkasına geçmiş onu izliyorum. PUAHAHHA beni dinlemezsen bu olur. Çok eğlenceli.... a-a-ağlıyor. Yanına gidersem beni öldürür ama Mari daha önemli! CESARET, GÜÇ VE HAZIRIM.... dur dua'da ediyim beni öldürürse filan. Tamam! "Mari iyimisin?"

Mari:

Gözlerimden yaşlar akıyor... niye Jimini bıraktım... korku- "Mari iyimisin?"bi ses dedi. Kafamı kaldırdım ve JIMIN! O andaki sevinçle ona sarıldım... eeee hatta birazcık abartmış ola bilirim çünkü yanağından öptüm ve sonrada tokat attım. NE TOKATMI?! REFLEKS İŞTE! Napcan özür evet özür diliyim. "Özür dilerim." Kıkırdamaya başladı!

"Çok komikti hahahha. Sorun yok acımadı bile öpücüğün sayesinde," ne diyor bu? İste yine kızarıyorum. Göstermemek için yüzümü kapattım. Ben biraz hislerimi göstermeyi sevmeyen bi kızımda o yüzden ağlarken yada böyle kızarırken kendimi göztermeyi sevmem. YANİ İLK JİMİN BENİ AĞLARKEN GÖRDÜ! Ama utanmadım niyese.

"Mari... hadi akşam oldu. Bu sefer birli-"
"BİRLİKTE HAREKET EDELİM EVET!" Yine güldü ama bu sefer kahkağa attı. Hayır ne komik anlamıyorum, neyse o nerdese o! "Şuracıkta bi mağra gördüm orada yatabiliriz. Kurtların gelmemesini  istiyorsan."  "TABİKİDE!" her dediğim şeye gülüyor nerdeyse.

Mağranın içine yürüdük ve bi kısmında durup oturduk. Ben hiç konuşmadan yatma pozisyonunu aldım çünkü her ne zaman konuşsak kötü birşey oluyo! Üşüdüm yahu! "Jimin üşüyorum,"dedim. "Bu yapıcağıma kızma ve lütfen bana tokat, tekme ve benzeri tepkilerde bulunma." Ne yapcakta bu kadar önlem alıyor.

KOL KOL KOL KOL KOL AMAN TANRIM YO BEN BUNU İSTEMEMİŞTİM! Sarıldı bana. Aynı yatakta yatarmış gibi ama yerde. OLSUN YİNEDE sarılma sarılmadır. "Mari hiç düşünmeden uyu lütfen." Uyumamak imkansız çünkü o kadar sıcakki vücudu çok güzel. Bide insan güvende hissediyor yada ben öyle hissediyorum.

Öyle uyuduk.

(A/N): Sabırla beklediyiniz için çok teşekkürler! Hikayemi okuyanlarada çok teşekkürler. Umarım beyenirsiniz! Türkçemde yalnışlık varsa çok özür dilerim!

Perfect Man // P.J.MWhere stories live. Discover now