♡7♡

3.2K 179 14
                                    

Mari:

Kamp da nerden cıktıysa neyse dünden hazırladığım bavulu aldım ve evimin önünde beklemeye başladım neden dersenizde çünkü servis taaa buraya gelecek ne kadar düşünceli bi okulumuz var demi...

Jiminde 1 dakika sonra dışarı çıktı. "Sevgilinle durumlar nasıl...?"diye sordu. Merak etmek günah değil ya. "Ayrıldık.. bunu kimseye söylemedim ama.." AMAN TANRIM BENİMLE SIR PAYLAŞICAK! "... benim hiç sevgilim olmadı yani olduda ben öyle görmedim genelde kızlar öyle gördü hep.. şey biraz yalnız kalmamak için... sevgilim oluyor." DUR BİRAZ KAÇ TANE SEVGİLİSİ VAR VE KIZLARLA OYNAMAYA HAKKI YOK! "Kızlarla oynamaya hakkın yok!"  "Biliyorum sen bana kızdıktan sonra Seulgi ile ayrılmaya karar verdim... sonuçta ondan hoşlanmıyordum,"dedi ve servis geldi.

Servise bindik ve içine doğru ilerledik. Biz son iki kişiydik ve bizden sonra direkt kamp alanına gidecektik. İki tane oturak boştu.. biri benim diğeri Jiminin. Yan yana oturduk ve asistan kız konuşmaya başladı. Kampta yapmamamız gerekenler ve yapılması gerekenlerden bahsediyordu. Benim için önemli değildi... niyese hehe zaten genelde önemli şeyler önemsizdir ama kpop aşkına kim bu gereksiz bilgileri hayatında kullanır ki... tamam şimdi kullanıcak olabiliriz ama ben sonra daha kullanmam çöpe... her neyse.

"Yanınızdaki kişiler eşleriniz."dedi ve ben öldüm. Jimine bakıp vızırdanmaya başladın. Jimin gülmeye başladı "Sanki ben senin eşin olmaktan çok mutluyum!" Dedi... niye öyle diyor😬. Bazı kişiler çok mutluydu çünkü sevgilileriyle eşleşmişlerdi ama yok böyle bişey haksızlık benim sevgilim yok onun yerine çapkın bi erkeyin yanındayım.

Kamp alanına ulaştık... sonunda. Jiminle bi kaç dakikadan beri kimin çadırını kullanıcaz diye tartışıtık. Ben kendi çadırımı kullanmak istiyorum. Dur biraz AYNI çadırlarda kalıcak değiliz. Ben ne olursa olsun kendi çadırimı kullanıcam. "Çadırlarınızı açmaya başlayın," dedi asistan. "Eee, aynı çadırlarda kalmak zorundamıyız?"diye sordum. "NEYDEN BAHSEDİYORSUN.. TABİKİDE HAYIR!"dedi.

Jiminle bakışıp kızarmaya başladık aynı zamanda herkes bana gülüyordu oysaki Jiminde öyle zanetmişti. Çadırımı gösteriyim size.

Çadır:

Çok güzel demi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Çok güzel demi... hehe süslü bişey zanetmişiniz demi. 1 Nisan... geçti ama hala KOMİK! Ayyy neyse..

Çadırları kurduk ve kadın yanına çağırdı bizi.

Perfect Man // P.J.MWhere stories live. Discover now