Özel Bölüm- ♡30♡

2K 106 36
                                    

Özel Bölüm

Jimin:

Titreyen cebimden telefonumu çıkartarak parmağımı yeşil aç kısmında kaydırdım. "İsteyim ve çok meşgulüm sonra- NE TAMAM HEMEN GELİYORUM!" Koşarak kendimi park alanına attım. Hemen arabama binip son hızla Mari'nin olduğu hasteneye gittim.

Hastenin kapısı açılır açılmaz gendimi içeri attım. Nefes nefese kalmıştım. "Park Mari. Kapı numarası. Nerede? Çab-" "Sakin olun lütfen. Hemen bakıyorum. Evet burada kapı 231." Bilgileri alır almaz kapı 231 koştum.

Sonunda bulmuştum. Hiç tıktıklamadan içeri girdim. "Mari?!" Elinde bir bebekle bana bakıyordu. "Haru... doğ-doğmuş. Beni niye çağırmadın?" Yanağımdan akan yaşları umursamadan sordum. "Üzgünüm Haru'yu beklemiyordum. Erken geldi... heh. Bak bizim kızımız." "Çok güzel aynı aynı senin gibi." "Umm yeni doğmuş bir bebek nasıl benim gibi oluyor?" Kucağıma almak istedim ama vermedi! "Ellerin temiz mi? İsten gelmedinmi kesin terlemişsindir. Yıkan sonra alabikirsin benim Haru mu." Cidden mi? "Hadi ama Mari. Kucağıma aliyim öpemezmiyim?" "Ooo öpmek çok ileri gider. Onun yerine beni öp." Aish bu kız. Dudaklarına kısa bir öpücük kondurdum.

"Evimize ne zaman döne biliriz?" "Bilmem?" Evlenmemizden 1 yıl geçmişti ve bir çocuğumuz vardı. Ben 10 çocuk istiyorum ama Mari beni ciddiye almıyor. "Mari 10 çocu-" "Hasta halimle seni döverim Jimin. Çocuk doğurmak ne kadar zor biliyormusun. Hem şey bilirsin o şeyi umm yapmak yorucu." Sesi gittikçe kısılmıstı. "Hala utandığına inanamıyorum ve 'ahh Jimin devam et' diyende ben değildim." "Susar mısın Haru var burada!" Yüzü kızarmıstı. Hiç değişmemiş değil mi?

1 haft geçti ve sonunda evimize varmıştık. Haru mışıl mışıl uyuyordu. "Banyo yapmak istermisin?" "Jimin Haru bir bebek kim bakacak?" "Ben o anlamda dememiştim. Sen gir banyo-" ben sözümü bitirmeden banyoya girmişti. Ah bu kız ben çıldırtıyor iki şekildede.

"Haru~ Haru~" "Kes şunu onu korkutuyorsun." Mari banyodan çıkarak beni uyarmıştı. "Bence hoşuna gidiyor." Yanı ma gelip baktı. "Benimde hoşuma gidiyor. Sesin çok güzel Jimin." Bunu bana her zaman söylüyordu. "Mari seni seviyorum." "Bende seni." Gözüm omzuna kaydi. Öpülmeyi bekliyordu. Yavaşça ilerleyip öpücekken kafama vurdu. "Ne yapıyorsun?"

Haru çok sakin bir bebek yani öyle umuyorum. Çok nadiren ağlaıyor ve genellikle uyuyor. Kedi gibi.

Yatağımıza ilerleyip Mari'nin karnının üztüne yattım. "Artık rahat bir şekilde uyuyabilirsin." "Evet." Saçımla oynamaya başladı. Bu çok hoşuma gidiyordu. "Mari biz çok mutlu bir aile olucaz... 10 çocu-" kafama tekrar vurdu. "Kes şunu." "Mutlu aile olucağımız doğru ama 10 çocuk konusunda yanılıyorsun." "Her ne olursa olsun seni seviyorum." "Daha sabah-" dayanamayıp dudağını öpmeye başlamıstım. Daha derin bir hal almadan Haru ağlamaya başlamıştı. Hadi ama!

Susturmayı başarmıştık. "Jimin... seni sevdiğimi söylemeyi unuttum." Sarılıp Haru bi daha uyanmadan biraz uyku çekmeye karar verdik.

Biz çok mutluyduk!

Özel bölüm yazmaya karar verdim. Bazı istekler sayesinde kim olduğunuzu biliyorsunuz😘😍

Umarım beğenmişsinizdir!

Perfect Man // P.J.MWhere stories live. Discover now