♡5♡

3.8K 215 323
                                    

A/N: Bunu çok önceden yazmalıydım ama akılsız aklim düşünemedi. Hikayedeki Seulgimiz RedVelvet Seulgi değil. Bu dünyada sadece 1 tane Seulgi yok. Hatta aktor Seulgide var bu yüzden lütfen Seulgiye saygı duyalim. Buraya hate için değil okumak için geldik. Medyayı değiştirdim çünkü bence gayet iyi açıklamışım. Kızın adını Seulgi koymam ise Seulgi adını beğenmemdi. Saygı duyacağınızı umut ediyorum ^^

Mari:

HAFTA SONUUUUUU! En sevdiğim zaman. Arkadaşlarla dışarı çık, gez, eğlen... bende öyle yapacam.

Hani ile buluşmaya karar verdik bi parkta. Park neden derseniz... bilmem! Temiz hava OKSIJEN! Hem zaten 5 günümü evde havasız geçiriyorum o yüzden böle bir pilan yaptık!

Kıyafetimi giymeye çıktım

Kıyafet:

Parka doğru yürümeye başladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Parka doğru yürümeye başladım

Parka vardığımda, Haniyi sözleştiğimiz kısımda beklemeye başladım.

Kız 2.00 de orda olurum demişi hani. (Hani diyince bi garip oldum çünkü en iyi arkadaşımın adı Hani😂! Şşşt kimseye onunla dalaga geçriğimi söylemeyin)

Haniyi beklerken gözüme birisi çarptı. Dikkatlice baktığımda Jimindi! Üüfff bu çocukta nereye gitsem orada. Yanında bi kiz vardi ama? Kim acep? Acaba gitsemmi? BANANE!

Banane dediğim halde yanlarına gittim. "Merhaba!"dedim. "Merhaba Mari!"dedi Jimin önunü bana dönerek. "Aşkım bu kim!? YOKSA BENİ ALDATIYORMUSUN?" AŞKIMMI? SEVGİLİSİMİ! OHA BENİM DAHA SEVGİLİM YOK! "Be aldatması? Bu benim arkadaşım." Bana 'BU' demeyi kesseler iyi olur!

"Mari sevgilim Seulgi,"dedi. Jiminin hayattan bezmiş gibi bi hali vardı. Sıkılmış gibiydi. Hehe eminim yanındaki kızdan sıkılmıştır bende olsam sıkılırdım çünkü kız rahat vermeyen tiplerden.

Haninin geldiğini gördüm "Bays ben kaçar." Der demez arkama bakmadan Haniye gittim.

Yürüdük, konuştuk ve bir süre sonra bi kafeye oturduk. Gitme vakti gelmişti😣.
Hani ile aynı mahallede oturmadığımız için ayrıldık. Ben otobüz durağına doğru yürümeye başladım... taki Jiminin bana doğru koştuğunu görene kadar arkasındanda Seulgi koşuyordu. Aaaa çok tatlı-  diye düşünecekken Jimin "Özür dilerim" dedi. Bu çocuk ne kadar özür dilemeye başladı. "Niye özür-?" JİMİN BENİ ÖPÜYOR HEMDE SEVGİLİSİNİN YANINDA! İtmeye çalıştım ama beni tuttu.

Sevgilisi Jimini çekti "Jimin ne yapıtorsun?! Beni daha öpmedin!"
"Üzgünüm Seulgi ben Mari den hoşlanıyorum." Ne bendenmi ben OYUNCAK DEGILIM DEMISTIM ONA!

Seulgi ağlamaya başladı ve koşmaya başladı "SENDEN NEFRET EDIYORUM PARK JIMIN!"diye bağırıyordu.

Jimin ohh çekti ve "Sonunda yakamdan attım seni,"dedi. Ben hala şoktaydım! Onca şey olurken ben kılımı bile kıpırtmadım. Jimin bana döndü ve hiçbirşey olmamış gibi geri döndü. "O öpücük hiçbirşey değildi. Unut onu,"dedi! NASIL UNUTA BİLİRİM İLK ÖPÜCÜĞÜMDÜ MAL! Kafamı sallarmış gibi yaptım.

Otobüs geldi... Jimin bindi ama ben binmedim. "Gelmiyormusun?"  "Ben yürüyecem,"dedim. Kafasını salladı ama otobüsten indi. "Hava kararıyor. Yalnız gitme,"dedi. Benim kalbimle oynuyor şuan!

Evin önündeydik. Ben hiçbirşey demeden içeri girdim. 😳KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM! KALBİM YERİNDEN ÇIKACAK!

Perfect Man // P.J.MWhere stories live. Discover now