♡21♡

2.1K 148 15
                                    

Mari:

Hala sevgilim olduğuna inanamıyorum! Yani benim sevgilimin olması Hani'nin sevgilisi olmaması gibi... bilmem anlatabildimmi? Hee bu arada Hani'nin sevgiliside beyzbol takımında! Yani birlikte gidicez.

Aynaya bakarak böyle düşüncelere dalmıştım taki dünkü olay geldi aklıma... AAAAAA ÇOK UTANÇ VERİCI NASIL JİMİN'İN YÜZÜNE BAKICAM BEN!? Acaba o da böyle düşünüyormusur 'Acaba nasıl Mari'nin yüzüne bakıcam ben???' Sanmıyorum ama neyse. Düşüncelerimi dağıttıktan sonra aynadaki yüzüme baktım, güzel olduğumu düşünmüyorum ama Hani, Annem, Jimin, Vernon ve Taehyung çok güzel olduğumu söylüyorlar oysaki hiç makyajda yapmam. Makyaj demişken acaba bi denesemmi?

Çok abartılı olmayan ama şirin tam okulluk bir makyaj yapmaya karar verdim. Bu arada bugün heyecandan çok erken uyanmıştım bu yüzden böylr rahattım. Annemden makyajını kullanmak için izin aldım ve izin verdi ama benden şüphelenmişti. Hiç makyaj yapmayan biri birden makyaj yapmaya karar vermişti. İlkte makyaj videolarına baktım sonra yapmaya başladım.

Çokmu ağır oldu acaba. Saçımı at küyruğu yaptım ilk önce ama makyajıma yakışmadı bende açik bırakmaya karar verdim. Erkenden hazır olduğum iç rahat birşekilde kahvaltıda yapabilirdim.

Anne sultan yine donatmış kahvaltı sofrasını. Annemin yanağından öpüp yerime oturdum. "Kızım hep böyle erken uyansan ne güzel beraber kahvaltı yapıyoruz." Haklı aslında ben gece yarılarına kadar ayak kalmasam böyle erkenden uyanırımda çooooooook sıkıcı!

Kahvaltımı yapıp dışarı cıktım. Temiz havayı içime çektim ve telefonumu çıkartıp Jimin'i aradım.

-Efendin?

Jimin'in hala uyuduğu sesinden belliydi.

-Hala uyuyormusun! BUGÜN BÜYÜK GÜN!!!

-Sen uyandınmı?

Uykuluyken mantıklı konuşamıyor.

-Nasıl senle konuşuyorum acaba!? Hadi hazırlan dısarıda seni bekliyorum! Gel çabuk.

-Tamam 10 dakikaya yanındayım.

Sonunda gelmişdi. Beraber okulun yolunu tutmuştuk ama yol boyu ikimizde konuşmamıştık. Acaba makyaj yaptığımı fark etmedimi? Hiç yüzüme bakmadıki!

Sınıf varınca yerimize geçtik. Çoğu öğrenci gelmemişti ama 5 dakikaya dolar sınıf.

Jimin'e döndüm o da önünda duran kalemle oynuyordu. "Jimin..." dedim ama ne diyeceğimi bilmiyordum. İki elimle yüzünü tuttum. Sonrada yüzümü  onun yüzüne yaklaştırdım. Bunu neden yaptığımı bilmiyordum ama onun beni görmesini istiyordum nedense. "Napıyorsun? Okuldayız farkındaysan." O YAPINCA OKULDA OLMAYIZ BEN YAPINCA OKULDAYIZ! ÇOK SİNİR OLDUM. Elimi yüzünden çekerek bi bakıma trip atarmış gibi onun yüzüne bakmadım. Daha benden zor bekler yakınlaşmaktı felan filan. Onun için süslenende kaba- "Makyajmı yaptın sen?" Kafamın içinde söylenirken bunu diyince çok mutlu olmuştu. Mutlu olma sebebime bakarmısınız! "E-e-evet." "Güzel olmuşsun ama makyajsız daha güzelsin." Dediğine kızarmıştım. Aniden burnumu öpüp "Başkaları için süslenmedin demi?" Kafamı salladım ve sırıttı.

Okul bitti. Jimin beyzbol takımının gittiği otobüsle gitti. Ben ise beyzbol maçının zamanı gelene kadar Hani ile biraz turliyacaktım. FIGHTING PARK JİMİN!

Perfect Man // P.J.MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin