♡12♡

2.9K 187 13
                                    

Mari:

Uyandığımda karşımda Jimini bekliyordum ama hiç kimse yoktu. Nereye gitti bu şimdi? Aşağıya indim ve annemi gördüm! OHA SABAH OLMUŞ... kaç saat uyudum ben?! "Anacım söylermisin kaç saat uyudum ben?"
"Onu bunu bırakta... sevgilinmiydi?"
Uykulu gözlerle bakıyordum sonradan jeton düştü. "ANNE NE DİYORSUN SEN!? KİM SEVGİLİM BENİM? YOK ÖYLE BİŞEY!"  "Mari sakin ol sordum sadece. Neyse nasıl oldun," annem sordu ve kıkırdamaya başladı. Bana inanmadığı yüzünden belli. "Iyiyim annecim."

"Hadi okula geç kalıcaksın. Hem sevgilin seni bekler." Bu konuda benimle çok dalga geçiceği belli oldu😥. Utancımdan kafamı eyip okul kiyafetlrrimi giymeye çıktım.

Evden çıktığımda.... evimin onünde TAEHTUNG GÖRDÜM! AMAN TONROM NAPICAM!!!! Sakin muhtamelen Jimin için gelmiştirde niye benim kapımın önünde bekliyor. Beni gorünce gülüp el salladı. AMAN TONROM! "Maricik beni hatırlıyorsun demi?" Seni kim hatırlamaz canısı... sapıtmaya başladım sakin sakin. "Hatırlıyorum da niye buradasın?"  "Seninle okula yürümeye geldim." Yuh oha ofa napcam ben! Yürü Mari ilk defa yakışıklı biri görmüşsün gibi davranma.

Birlikte okula yürümeye başladık. "Daha iyimisin? Hasta olduğunu duydumd." Ne kadar düşünceli. "Iyiyim. Nereden duydun?" "Jimin... dün gelmediğin için seni merak ettim bende Jimine sordum. Şey Jiminle yakınsınız birazcık sanki? Sevgilinmi?" "YOO HAYIR!" Niye herkes Jimini sevgilim sanıyor öyle gözükmüyoruz bence. Tamam beni öpmüs olabilir ama değiliz.  "Hee iyi o zaman seninle arama mesafe koymama gerek yok." "Efendim?" Kafasını salladı *yok birşey anlamında*.

Sınıfa beraber girdikdeeee acaba yalnış anlaşılmasın. Bizim.sınıf birazcık malda en küçük şeye OEOEOEO diye hep bir av ızdan bağırıyorlar. Evet ve haklıydım başlıyoruz "OEOEOEO TAEHYUNG ❤ MARI! ÇIKIYORMUSUNUZ? BEN ANLAMAM BERABERDİNİZ DEMİ?" Ben kafamı salladım fakat Taehyung benden önce davranıp "Evet beraberdik," dedi. Üfff mutlumu olsam mutsuzmu bilemedim. Ama çıkmıyoruz sonuçta kim ne derse desin.

Jimin:

Kendi sıramdan olanları izliyordum. Çok garip his var içimde. GİDİP V Yİ PATAKLIYASIM GELİYOR! Ama yapamam kendisi benim arladaşım. Dur biraz dün Mari yokken niye onu merakettiki? MARIDEN Mİ HOŞLANIYOR??? Aman banane demi? YA MARİDE ONDAN HOŞLANIYORSA?

Mari:

Yerime geçtim yanıma baktığımda Jimin mutsuz gözüküyordu. "Jimin iyimisin?"  "Değilim, niye V ile birlikteydin? Yoksa ondanmı hoşlanıyorsun?"  "Taehyung beni merak etmiş ve benimle okula yürümek istemiş ve Taehyungdan kim hoşlanmazki? Hem sanane.... yoksa.... kıskanıyormusun?" Yanaklarının kızardığını gördüm. Hehe kıskanç hehe
"Niye kıskanıyim seni!" "Jimin bir sorunmu var?" Ögretmenimiz sordu. Jimin daha çok kızardı utancın öldüğünü görebiliyorum. "Evet hocam hemşireye gidebilirmiyim kendimi iyi hissedmiyorum?" Öğretmen çıkabilirsin işaretini yaparak dersine devam etti.

Dersden sonra Jimini görmeye gittim. Orada olan yataklardan birisine uzanmış uyuyordu. Yatağın köşesine oturdum. Uyanmasını bekledim ama uyanmadı... yüzüne istemsiz olarak yaklaştım çok pürüssüz bir yüzü vardı ve yine istemsiz olarak onun yüzünü okşamaya başladım. Birden gözünü açtı! AHHHH NAPCAM NE KADAR APTALIM! "Devam edebilirsin istersen." "Yok almiyim, hem yalnışıkla oldu." "Nasıl yalnışıkla yüzümü okşamaya başladın çok merak ediyorum?"   "Seni merak edende kabahat. Neyse nasıl hissediyorsun."  "Eh. Mari Taehyungda olandan bende olmayan ne?" Ne kadar ani sorduuuuuu.... nedesemki şimdi? "Sen beni bukadar çokmu kıskandın?"  "Sorumun cevabı o değil sanıyorsam." Jimin yatığı yerden kalktı ve bana yaklaştı. BEN DONDUM KIPIRDAYAMIYORUM! Tamam bir, iki, üç! Jimini itip kaçtım... OFF KAFAM ÇOK KARIŞIK!

Perfect Man // P.J.MWhere stories live. Discover now