♡8♡

3.1K 190 37
                                    

Mari:

Çadırları kurduk ve kadın yanına çağırdı bizi "Sizlere ayrı işler vericem ve yapıcaksınız. Taehyung ve Hani yemekle ilgilenin ................ Jimin ve Mari ormana gidip çalı, kütük vb. toplayın. Hemen şimdi! Akşam olmadan gelin!" Çalı çırpı toplamak ne kadar uzun süre bilirki?

Jimin ile ormana girdik ve dediği gibi kadının çalı, kütük vb. aramaya başladık.

~1 saat sonra~

BU NASIL Bİ İŞ? 1 SAATTEN BERİ 10 TANE KÜTÜK VE ÇOK AZ ÇALI TOPLAYA BİLDİK! Oysaki terler içindeyiz! Ağlasammı ne yapsam bilemedim. Jimin ne kadar güçlüymüş, 10 tane kütüğü hiç şikayet etmeden taşıyor ve ben ise sadece çalıları taşıyorum. Hehe. "Çok terledim ve aynı zamanda hava çok sıcak. Ben dayanamıyorum!" Dedi ve SOYUNMAYA BAŞLADI?! Soyunmaya derken üstünü çıkarmaya (sakin olun A.R.M.Y'ler 😂).

Jimin:

Sakin, sorun yok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Sakin, sorun yok. AAAAA YETTİ AMA CANIM! BENİMDE KIZ HİSLERİM VAR! Ona baktıkça kızardığımı hissediyordum ve vücut sıcaklığım artıyordu. "Bi sorunmu var? Ateşinmi çıktı çok kırmızı görünüyorsun?"diye sordu hot şahıs. Şuan Misa-chan nasıl hissediyor anlıyorum (Misa bir Anime karakteri. Kendisi Kaichou Wa Maid Sama'dandır.)

Misaki:

Onun gibi gözüktüğüm kesin şuan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Onun gibi gözüktüğüm kesin şuan. "Hasta felan değilim!"diye sebebsiz yere bağırdım ve kendisinin tepkisi gülmekti?! Anlamıyorum! "Özür dilerim çok tatlıydın, kendimi tutamadım." Napmaya çalışıyor? Daha çok kızarıyorum! "Jimin kes şunu."             "Neyi?"  "Benimle oynamayı salak!" Bana şaşkın gözlerle bakıyordu. Aklımdan geçen herşeyi neden bir anda söylediysem. Ne utanç verici! "Özürdilerim,"dedim "Ama üzerini giysen acaba?"  "Niyeymiş o? Yoksa minik Mari benden mi hoşlanıyor? Awww ne kadar tatlı!"  Ölmekmi istiyor! "Senden hoşlansam üztünü giymeni istemezdi-" diyecekken UTANÇ VERİCİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİMİ FARK ETTİM! Beni sapık sanıcak. Bana bakıp yine güldü. Aldırmadım. "Geç kalıcaz hadı geri dönelim. Bu kadar odun yeter."  "Üzerini giymiyecekmisin? O kadar kız seni böylemi görecek?"   "Niye? Kıskandınmı? Korkma benim gözüm senden başkasını görmez." Ne zırmalıyor bu. "Haha çok komiksin. ÜSTÜNÜ GİY YOKSA BEN GİYDİRİCEM!" "Sen giydir o zaman."   "Giy üstünü dedim!"  "Tamam giyiyorum işte."

Kampa dönmeye çalıştık diyelim. Anlamadıysanız kısacası KAYBOLDUK! Saçma şeylerden konuşurken fark etmeden sağ sol felan yapmışız ve iyice derine gitmişiz. Bu sefer gerçek öldük!

Perfect Man // P.J.MWhere stories live. Discover now