♡6♡

3.4K 181 28
                                    

(A/N): Okuldan dolayı çok update yapamadım. Özür dilerim😔. Umarım bu bölümü beyenirsiniz ve türkçem kötüyse lütfen afedin çünkü ben yurt dışında yaşıyorum.

Mari:

KAMP VAKTİMİ? Bügün okula girdim ve müdür bişey diyecekmiş. "Vıdı vıdı (önemli şeyler diyor ama ben kulak asmıyorum) kamp yapmaya gidecez ve umarım bu size iyi bir ceza ve egitim olur," Müdür dedi. NE CEZASI?! NE EĞİTİMİ!? NE DİYO YAHU BU?! "Hani ne diyor bu benim aklım almıyor?" Bu kadar korkmamın ve şaşırmamın nedeni böcek, karanlık ve sincaplardan korkmam. 'Sincaplar çok güzel nasıl korkarsın' demek kolay. Küçükken yaşadığım bi olaydan sonra korkuyorum daha doğrusu ormandan korkuyorum.

"Sakin ol Mari. Dinlemediğin belli. Çoğu öğrenci sexist (cinsiyetçi) miş o yüzden kampta erkek kız olarak eşleşicekmişiz ve bu durumu aramızda KAVGASIZ çözücekmişiz. Sorun yok tamammı ben orada olacağım o yüzden korkma." Öffff nereden çıkarıyorlar böyle şeyleri. Yakında kalp krizinden öleceğim... yakındır.

~Evde~

Bavulumu hazırlamaya koyuldum çünkü yarın çıkı yormuşuz yola. Alışveriş merkezine felan gidemezmiyiz yada daha güzeli Paris felan. Ormanlık ne ya.. hergün gideriz oraya ama Paris'e bir kere😒. O kadar parayı bi ormanlık için yiyor okul ve neymiş sexist mişiz. MALLAR!

Bavul:

Çokmu şey almışım acaba? Topuklu ayakkabılar gereksiz bence evet onları çıkartiyim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çokmu şey almışım acaba? Topuklu ayakkabılar gereksiz bence evet onları çıkartiyim. Ama tarz olamak lazım sonuçta partnerime iyi bir visual bırakmam lazım demi? Yarın giyeceğimide seçrimmi tamamım.

Kıyafet:

Herşey hazır uyuma vakti! Acaba partnerim kim?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Herşey hazır uyuma vakti! Acaba partnerim kim?

Perfect Man // P.J.MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin