♡22♡

2.2K 132 11
                                    

Mari:

Beyzbol maçı olan yere gittik ve daha başlamadan içecek felan satıyorlardı. Birkaç tane onlardan aldık sonra yerimize geçtik.

10 dakika sonra takımlar çıkmaya başladı. JİMİN'İ GÖREN BEN MALLIK YAPIP "PARK JİMİN SARANGHAE!!!" DİYE BAĞIRIP KALP YAPTIM... hayatımda yaptığım en utanç verici şey olsa gerek ama Hani'ye döndüğümde kendisi benden beterdi. Öpücükler aşk dolu sözcükler felan fila bağırıyordu. Yani anladık seviyorsun. Yalnız Jimin'e beyzbol forması çok yakışıyormuş şimdi fark ettim.

Oyun başladı başlamasınada ben oyunun ne kurallarını biliyorum nede nasıl oynandığını sırf Jimin yüzünden geldim buraya.

Oyun 1 saat civarı sürdü ve bitti... ne yazıkki kazanamadılar. Jimin somurtuk bir yüzle benim beklediğim alana geldi. Terleri akıyordu bende sildim... YANİ NE YAPSAYDIM? Sevgililik konusunda hiç bir fikrim yok.

"Mari mümkün olduğunca yüzüme bakma." Bu nedemek oluyor yoksa kazanamadı diye utandımı? "Niye? Manyakmısın sen?! Kazanamadınız diye kötü olmuyorsunuz. Hem diğer takım sizden çok iri ve yapılıydı! Sizi ezer geçerdi!!! İyiki yenildiniz ben mutluyum." Ona bir gülücük attım... bana bakıp kıkırdadı. Bazenleri tuhaf olduğunu düşünüyorum.

"Mari akşam yemeğini sizin orada yesek olurmu?" Ne planlıyor acaba??? "Neden olmasın!" Bizim eve doğru yol aldık. Eve girdiğimizde kokular kapının oradan duyuluyordu. Annem yine donatmış! "Anne biz geldik!" "Biz derken kızı- ooooo yine o yakışıklı delikanlı!" Annem yine beni utandırmayı başarmıştı. Jimin eğilip benim onun sevgilisi olduğunu söyledi. DUR BİRAZ NE?! Annem Jimin'in dediği şeyle donuk kalmıştı. "Ahhh anladım, zaten belliydi." Vay anne tepki böylemi kızını hemen evden atmayamı çalışıyorsun? Valla gözüm doldu. Yalnız bunları aklımdan söylüyorum... işte buda benim aklım.

Yemek yedikten sonra benim odama çıktık. Uzun bir sessizlik olmuştu. Niyese Jimin'e anneme sevgili olduğumuzu söylediği için kızamadım çok masumdu! Bu nasıl bir sebep'se?

"Mari," diyerek sessizliği bozdu "haftaya okulumuzda dans yarışmasi olacak şey... katılmak istermisin?" AYYY EN SEVDİĞİM ŞEY DANS ETMEK! "Evet!" Diye bağırdım istemsizce. "Bise takım kurdumda... takımda sen, ben, Taehyung ve Seulgi olacak." Seulgi adını duyunca biraz fikrimi değiştiri gibi oldum ama Jimin çok istekliydi bende kıyamadım o yüzden kabul ettim. "Mari... bide biraz yakınlaşma ola bilir..." "N-nasıl?" SIRITTI! BU NEDEMEK OLUYOR? KORKMAMMI LAZIM????

Jimin yatağıma uzanmdı bende nedense yanına uzanma isteği guymuştum ve yaptım. Biraz öyle uzandık. PAT! Kapı açıldı birden içeri elinde meyve tabağı ile annem daldı tabi ben hemen kalktım sandalyelerden birisine oturum Jiminde aynı şekilde. "Rahatsız etmedim umarım." Yok annecim tam zamanında içeri daldın. "Hayır Bayan Oh. Bizde ne yapıyorduk tamda Mari?" İyiymi bana yolladı soruyu. Bana bakan anneme döndüm. "Tamda... tamda... geleck hakkında konuşuyorduk!" NASIL BİRİYİM!!! "Ne demek istiyorsun kızım? Yoksa..."

Yeni hikaye yazıcağım. Bu hikayeden çok farklı olacak.

Kitaplarımı Türkçe yazmaya karar verdim çünkü daha eğlenceli geliyor. İŞTE TÜRKÇE NAPICAN? Yazmaya başladım ama ne zaman yayımlarım bilemiyorum ama muhtemelen 'Perfect Man' bitince! ;)

Perfect Man // P.J.MWhere stories live. Discover now