Bir kucak sevgi

29.6K 2.3K 412
                                    

Keyifli Okumalar :)

Duyduğum sözle gözlerim kocaman açılmıştı büyük ihtimalle aptal gibi görünüyordum.

"Ne yani benimle dans edeceksin ve benden utanmıyorsun öyle değil mi?"

Kafamı hayır anlamında salladım. Onun önünde utanacağım açıktı, ben genelde çekingen biriydim. Sadece aşkımın peşinde giderken, önüme çıkan engelleri aşmam gerektiğini biliyordum.

Seçmelerin olduğu salona geldiğimizde bacaklarımın titremesi biraz olsun azalmıştı. Ayrıca ülkemdeki kral olarak anılan sanatçı az önce saçlarıma dokunmuştu. Ölmeli miydim?

Kafamdaki düşüncelerden uzaklaşmamı sağlayan ses "Kyung Soo Min sıra sizin" olurken Jiyong da benimle beraber yürümeye başlamıştı.

Beni değerlendirecek olan jürinin yanına geçip oturduğunda müziğin çalmasıyla beraber kendimi toplayıp en iyi performansımı sergilemeye çalıştım.

Müzik sonunda bittiğinde ben de bitmiştim. Kafamı beni izleyen jüriye doğru çevirdiğimde yüzleri gülümsüyordu.

"Tartışmasız , kabul edildiniz " lafını duymamla bu sefer gözlerimden akan yaşlar mutluluktan kendini serbest bırakmıştı.

Bana yaklaşan Jiyong 'u belli belirsiz hissettiğimde cebinden çıkardığı peçeteyi bana uzattığını gördüm. Hayatımdaki erkeklerle tek diyaloğumun peçete üzerinden yürümesi biraz canımı sıksa da peçeteyi almayarak göz yaşlarımı elimin tersiyle sildim.

Emek verdiğim bu yolda amacıma ulaşmama az da olsa yaklaştığımı hissetmemle içimdeki bitmek bilmeyen bu heyecan giderek büyümeye başlamıştı.

***

Şirketteki ilk günlerimde ortama alışmak beni baya bir zorlamıştı. Ülke çapındaki önemli insanları devamlı görüp onlarla aynı yerde bulunmak garip hissettirse de günden güne buna alışmaya başlamıştım.

Dans konusunda nasıldım bilmiyorum ama müziğe uygun dansı bulmada gerçekten başarılıydım. Bu yerde beni çalıştırmalarının asıl sebebi olarak bunu söyleyebilirim.

Bigbang'in yeni çıkardığı " Bae bae " için koreografi hazırlayıp bunu sergilediğim gün gerçekten bir şeyleri başardığıma inanmıştım. Onca koreografi arasından benim hazırladığım dans seçildiğinde hem de hiç değiştirme gereksinimi bulunmadan.

Büyük ve görkemli şöhretleri daha da ilerlerken asla gerçek amacımı unutmamıştım. Ben Jungkook için buradaydım, bunların hepsi ona yakın olabilmek için verdiğim bir uğraştı.

Her şey güzel bir şekilde devam ederken Bigbang'in uzun süren sessizliği, comeback yapacak şarkılara sahip olmamaları ve T.o.p 'nin gündeme gelmiş olan intihar söylentileri onları daha da germişti.

Onlar bütün bu olumsuzluklarla baş etmeye çalışırlarken, ben o gün dans odasında kendi yazdığım şarkıyı söyleyerek dans ediyordum.

Şarkı bitene kadar aralıksız dans ettiğimde birinin beni izlediğini fark etmiştim fakat dansı bölmek istemiyordum. Nihayet bittiğinde arkamı döndüm ve en başından beri beni izlediğini bildiğim Jiyong'la karşılaştım.

Yanıma doğru gülümseyen yüz ifadesiyle gelmişti.

"Mükemmeldi, bu şarkıyı ilk kez duyuyorum. Harika " dediğinde gülümsemesine karşılık vererek uzun süredir zaten düşündüğüm teklifi ona yapmaya karar verdim.

"Ah, bugün şanslı günündesin. Şarkıyı beğenmen çok iyi oldu çünkü bu şarkı artık sizin" dediğimde bana inanamayan gözlerle bakmıştı. O yüzden  teklifimde kararlı olduğumu tekrar belirttim.

"Ciddiyim" dememle kollarını belime sararak kahkasını duyabileceğim şekilde, bana sarılmaya başladı. İşte o günden sonra büyük bir dönüş yaptılar ve adımı duymayan insan sayısı günden güne azalmaya başladı.

**^

MAMA MUSIC AWARDS ' ta benim yazdığım şarkıda performans sergileyeceklerini öğrendiğimde mutluluktan havalara uçmuştum.

Jiyong bu haberi bana verdikten sonra "Koreografi ekibinin başındasın ama kimse senin nasıl dans ettiğini görmedi. Sahnede arka planda benim partnerim olarak dans etmeni istiyorum " dediğinde o kadar insanın önünde dans etme düşüncesi gerilmeme sebep olmuştu .

"Ben , ben bunu yapabilir miyim gerçekten bilmiyorum" diye söyleniyordum sürekli, Jiyong ise yüzündeki gülümsemesiyle beni rahatlatmaya çalışıyordu. Belki de sırf bu yüzden bendeki yeri oldukça fazlaydı.

***

"Herkes hazır mı ? Birazdan sahnede performansımızı sergileyeceğiz. Son 20 dakika"

Anonsu duyarak, volta attığım kuliste nefes almakta bile zorlanmaya başlamıştım. Tören yerinde herkesin olması, Jungkook'un da beni izleyecek olması fikri kalbimi ağzımda hissetmeme sebep oluyordu.

Kendimi zorla kulisin dışına attığımda bütün vücudumun titremesiyle derin derin nefes almaya başladım.

Ortamdan iyice uzaklaştığımda arkası dönük olan Jungkook'u görmüştüm. Onun sahnede olması gerekiyordu, benimse burada olmamam.

Onu izlemek beni biraz olsun sakinleştirdiğinde ne kadar süre öylece bakakaldım bilmiyorum. Arkasını dönmeden "Bakışlarını uzun bir süredir üzerimde hissetmek ürkütücü olmaya başladı " diyerek, yavaşça arkasını döndü.

Gözlerimiz buluştuğunda kafamı yere eğdim ve " Şey ben , p - performans için buradaydım. Yani burada değilim. Ah, saçmalıyorum " diye arka arkaya cümleleri sıralamıştım. Bazen gerçekten gereksiz konuşuyordum.

"Bigbang 'in performansı için buradayım. İlk kez bu kadar büyük bir topluluk önünde dans edeceğim ve gerildim. Ortamdan uzaklaşmak istemiştim." dedikten sonra kafamı kaldırdım ve suratında hafif bir gülümseme oluştuğunu gördüm.

Bana doğru yavaşça yaklaştı ve saatine baktı "İlk kez sahneye çıktığımda aynı heyecanı ben de yaşamıştım. Umarım başarırsın, sanırım performansınıza da az bir süre kaldı " dediğinde yirmi dakika sonra başlayacak olan performansa karşılık yaklaşık on beş dakikadır burada olduğumu fark ettim.

"Ah , kahretsin"

Arkamı dönüp koşmaya başladım. Bir görüşürüz bile demeden oradan uzaklaşmıştım, çok aptal olduğumu kendime yüzlerce kez söyledim.

Beni gören ekip derin bir oh çektiğinde Jiyong yanıma yaklaşarak "Çok küçük bir an yapamayacağını düşündüm ama beni şaşırtmadın yapabileceğini biliyordum " dedikten sonra elimden tutarak sahneye doğru yürümeye başladı.

Sıranın bize geldiğini duyduğumda sahneye çıkarak Jiyong'un arkasına geçtim. Kalabalık o kadar yoğundu ki gözlerimi birkaç kez kırpmadan edemiyordum.

Kendi şarkım kulaklarımı doldurduğunda performansımıza başladık ve bittiğinde ayakta alkışlayan topluluk beni mest etmişti.

Gd mikrofon elindeyken ortaya geçip "Bu albümümüz için hazırlamış olduğu üç şarkı bizi gerçekten bambaşka bir boyuta getirdi. Ona minnettarız " dedikten sonra arkada duran bana doğru yaklaşarak elimi tuttu ve beni sahnenin önüne doğru getirdi.

"Bu güzelliğe birkez de sizin önünüzde teşekkür etmek istedik"

Eklemesiyle beraber utancımdan kıpkırmızı kesildiğime emimdim. Taeyang da Gd 'ye katılıp "Teşekkürler" dediğinde grupça beni ortalarına alarak sarıldılar. Sanırım o gün gerçekten hayatımın en mutlu günüydü.

Senin Peşinden | JJK ✓Where stories live. Discover now