Doğum Günü

16.1K 1.5K 915
                                    


" Bu mudur yani ? Gele gele Seungrinin barına mı geldik ? " dediğinde ona hak vermiştim. Yüzü düşmüştü ama ne beklediğini de anlayamamıştım.

" Hemen gülmeye başlasan iyi olur, hiç kutlamayadabilirdik " dediğimde gülümsedi. Şuan sinirlenmeye başlamıştım, gülümsemekle oluyor muydu Tanrı aşkına ?

" Dişlerini göster " dediğimde göz devirip dişlerini gösterdi. Zorla da olsa iş görebilirdi ne de olsa gülmesini sağlamıştım.

" Ama ben Seungriyi görmek istemiyorum " diyerek ayaklarını yere vurduğunda arkasında geçip onu iteklemeye başladım. Çok zayıf gözükmesine rağmen isteyince yerinden bir milim bile oynamıyordu.

" Seungri Hyung benim kumam olduğunu söylüyor ama " dediğimde arkasında olduğumu bildiğinden bana döndü ve gülmeye başladı. İçten bir gülüştü bu. Onu soktuğum kötü durumdan çıkmış gibiydi en azından.

" Öyle zaten, doğru söylemiş " dediğinde aralarındaki ilişki sesli bir şekilde gülmeme sebep olmuştu. Gerçi her grupta sanırım bu tarz shipler vardı.

" Yooranın bugün trip atması gereken kişi ben değilmişim yani ? " dediğimde kafasını aşağı yukarı salladı. Seungriyi cidden kabullenmişti, gerçi kabullenmese Seungri kendini zorla kabul ettirirdi.

" Nyongtory reel diyorsun yani " dediğimde önce anlamadığını belirten bir bakış attı ama sonrasında anlamış olacak ki kafasıyla beni onaylamıştı.

" Onunla iyi geçinmen gerek " dediğinde yüzümü buruşturmuştum. Seungri çok garip bir insandı özellikle kumam falan olsa sanırım gece yatarken beni boğmaya falan çalışırdı.

Onu iteklememe izin verdiğinde barın içine girmiştik. Arabadan inmeden önce şarkıyı konfetiyi hazırlayın demiştim ama içeriden ses gelmiyordu. Kapıdan içeri girdiğimizde hepsini otururken gördüm, de sinirlerime hakim olamayarak bağırmaya başladım.

" Size hazırlanmanızı söylemiştim, ışıkları kapatıp o içeri girdiğinde müzik açmak çok mu zordu ? " dediğimde Youngbae ayağa kalkarak yanıma geldi ve yanaklarımı sıktı.

" Özür, hadi siz çıkın bir daha girin " dediğinde elimle koluna üç beş kez vurdum.

" Ben sana demiştim, Seungrinin barında doğum günü kutlamaya karar verirsen böyle olur " dediğinde Youngbaeye vurmaya devam ettiğim için beni kucaklayarak zorla çıkardı. Aşırı derecede sinirlenmiştim hepsini öldürmek istiyordum. Beni dışarı çıktığımızda yere bırakınca Youngbaenin arabasının yanına gidip tekeri tekmelemeye başladım. Komik görünüyordum muhtemelen ama şuan katil olmak için uygun moddaydım.

" Aman da aman hanimiş cici Soo Min, bırak hadi arabayı " diyerek ona saldırmamdan korkan Jiyong, gülümsemesiyle yavaşça yanıma yaklaşmaya başlamıştı.

" Ah, çok sinirliyim " diyerek yerden taşı aldığımda koşarak yanıma geldi ve elime vurarak taşın yere düşmesini sağladı.

" Ne gülüyorsun, gülme " dediğimde sırıtmayı aniden keserek ciddi bir surat ifadesine büründü ama daha çok korkmuş gibi gözüküyordu.

" Bak şimdi hyungların lambaları söndürecek, kutlayacağız sakin ol " diyerek elini sırtıma koymasıyla olduğum yerde sinirden zıplamaya başladım. Hiçbir şeyi beceremiyorlardı, erkekler kendilerini bu kadar bilmiş sanırken lambayı kapatmak nasıl bu kadar zor olabilirdi.

" Tamam şimdi korkmaya başladım işte, neden yerinde zıplıyorsun? " diyerek benden bir iki adım uzaklaşmasıyla hala lambaları yanan bara baktım. İçeri girip hepsini öldürmem gerekiyordu.

Senin Peşinden | JJK ✓Where stories live. Discover now