Engeller

24.1K 1.6K 2.7K
                                    


" Senin de beni özlediğini biliyorum " hala saçlarımın arasından bilerek kulağıma doğru konuşuyordu. Gerçekten tecrübeli olmasına canım sıkılırken etkilenmeden de duramıyordum. Bu kadar yakınımda olması iyi değildi.

" Şey çekilsen " nefesimi tuttuğum için zar zor konuşabilmiştim ama o gülmekle meşguldü.

" Çekilmeyeceğim " dediği şeyle durmayacağını anlamıştım. Belimden sarıldığı kollarıyla neredeyse o bana sarıldığı için kaybolmuştum. Biraz daha böyle durmaya devam ederse muhtemelen bayılacaktım.

" Bana dokunman için sana kim izin verdi ? " aslında cümleye başlarken çok iyi bir ses tonundaydım ama ortasında dudaklarını boynuma değdirdiği için nefes alamamış ve söyleyeceğimi unutmuştum. Onun karşısında böyle oldukça zafer kazanmasına yardımcı olmuş oluyordum.

" Bugünlük izin almayacağım " tek kolu belimdeyken diğer eliyle kapıyı kilitlemesi dehşete düşmeme sebep olurken kalbim o kadar hızlı atıyordu ki bir an yerinden fırlayacağını düşünmüştüm.

" Jungkook bu kadar yeter, sinirleniyorum " nihayet ses tonumu koruyarak konuşmaya başarmıştım. Başarıma karşı bırakır sanarken beni kendisine ani bir hareketle çevirdi, üstüme doğru geldiği için beni geri geri gitmek zorunda bırakmıştı. Sırtım duvara değdiği an kafasını eğerek yüzüme yaklaştırdığı için gözlerimi kapattım.

Burnu burnuma değdiğinde nefesini dudaklarımın üstünde hissediyordum, o bu kadar sık nefes alırken benim nefes alamamam garip gelmişti. Dudakları dudaklarıma tam olarak temas etmesede konuşmaya başlayınca tenimle buluştuğunu hissettim.

" Seni öpersem karşılık verecek misin ? " ses tonu o kadar seksi geliyordu ki şuan bilerek kısık sesle konuştuğuna emindim. Her kelimesinde dudakları dudaklarıma sürtünürken öpmemesi onu istememi sağlıyordu.

" Vermeyeceğimi biliyorsun " dudaklarım dudaklarına değmesin diye özel bir çaba göstermeyi akıl edemediğimden yine temas haline girmiştik. İşin sonu nereye gidecek merak ediyordum. Dudaklarını dudak hizamden çekerek önce gözlerimizin buluşmasını sağladı.

" Nasıl karşılık vereceğini biliyorum " demesiyle dudaklarını boynuna indirdi ve küçük küçük öpücükler bırakmaya başladı. Daha fazlasını istemiyorum desem kendime de yalan söylemiş sayılırdım ama istediği zaman bana dokunamayacağını bilmesi gerekiyordu.

Tahrik olduğum için kesik kesik nefes almak zorunda kalıyordum, dudağının iç kısmı boynuma değince istemeden de olsa inledim.

" J-Jungkook,tamam karşılık vereceğim " sesim o kadar istekli çıkmıştı ki sevişelim desem belki aynı etkiyi vermezdi bile. Dudakları boynumda olduğu için gülümsediğini anlayabiliyordum, belimdeki eli sayesinde göbeği açık bir tişört giydiğim için parmaklarını tenimde gezdiriyordu.

Kafasını boynumdan kaldırdı, nefesinin varlığı sayesinde yine dudaklarını dudaklarıma yakın hissetmiştim. Birazdan yapacağım şeyi muhtemelen beklemiyordu ama bana sahip olması o kadar kolay olmayacaktı.

" Bekliyorum " dedikten sonra dudaklarını dudaklarımın üstüne doğru tekrar getirdi, değmesini sağlıyordu ama asla öpmüyordu.

" Kafanı biraz uzaklaştır, aklımda değişik bir şey var " söylerken alt dudağımı ısırmıştım, büyük ihtimalle etkili olmuştu ki belimdeki kolu sayesinde beni kendine daha çok çekerken kafasını uzaklaştırmıştı.

" Gözlerini kapa " meraklı ve istekli olduğunu biliyordum çünkü belimdeki eli terlemeye başlamıştı. Onu gerçekten öpeceğimi düşünürken gözlerinin kapalı olmasından yararlanıp tokatı bastım.

Senin Peşinden | JJK ✓Where stories live. Discover now