Hayallerime ilk adım

26.2K 2K 414
                                    

Keyifli Okumalar :)

Yine oflayarak uyandığım yatağımdan gözlerim kapalı bir şekilde kalktım ve duş almaya gittim.

Kendime yeni yeni gelmişken telefonumun sesini duymamla adımlarımı o yöne doğru değiştirmiştim. Bilinmeyen bir numara olduğunu görünce biraz duraksadıktan sonra telefonu açtım. "Kyung Soo Min ile mi görüşüyorum?" diyen tanımadığım kadını "Evet"diye onayladım ve konuşmasını bekledim.

"Bighitten arıyorum. İki yıl önce şirketimize başvurmuşsunuz fakat kabul edilmemişsiniz. Ben koreografi ekibinin başındayım ve ayrılmam gerekiyor özel sorunlardan dolayı. Eğer aklınızda bizimle çalışma fikri hala varsa görüşme için gelebilir misiniz ?"

Kadının bana olan sorusu yüzünden şok olmuş surat ifademle kekeleyerek sadece " Olur, ben bugün uğramaya çalışırım " diyebilmiştim.

Yıllardır uğraş verdiğim yere çağırılacak boyuta gelmem mutluluktan ağlamama neden olacak kadar kuvvetliydi. Yine de kendimi toparlayarak ayaklandım.

Hala üzerimden şoku atamamışken, üstümü değiştirmek için dolabımın başına geçtim. Lacivert eteğimin üstüne gri olan tişörtümü geçirip belimin iki karış yukarısında kalan açık kahve rengi olan saçlarımı da serbest bıraktıktan sonra hafif bir makyaj yaptım. Aynada kendime son kez baktım ve hazır olduğuma karar verdim.

Önce Yg Entertainment' e gidip işlerimi hallettikten sonra görüşmeye gitmek için yola koyuldum.

Yaklaşık yarım saat sonra şirketin kapısına geldiğimde kafamı kaldırarak binaya bir göz attım. Kalbimin atışları hızlanmaya başladığında derin bir nefes alarak adımlarımı kapıya doğru yönelttim.

Şirketten içeri girdiğimde etraftaki gözler beni dikkatle süzerken sebebinin son olan olaylardan olduğunu biliyordum.

Dans edeceğim yere geldiğimde kapıyı çaldım ve içeri girdim. Koreografi ekibinde olduklarını tahmin ettiğim ekip ve benimle görüşmek isteyen kişiler ayağa kalktığında biraz utanmıştım.

İki yıl önce yüzüme bile bakmayan insanlar şimdi ayağa kalkmış beni bekliyordu. "Hoşgeldiniz , geldiğiniz için teşekkür ederiz. Buyrun görüşmemizi yapalım " diyerek oturmam için yer gösterdiler.

"Teşekkür ederim fakat dans etmeyecek miyim ? Beni değerlendirmeyecek misiniz?" diye sorduğumda hepsi birden gülmüştü."Gerek yok , ne kadar başarılı olduğunuzu biliyoruz zaten" Utanmalı mıydım?

"Yine de dans etmek istiyorum. Ben buraya ilk kez geldiğimdeki dansımın üstüne bir şeyler koyamamışsam işe almanız samimi gelmiş olmayacak " Şaşkın suratlarla bakıp onay vermeyi tercih etmişlerdi. Sonuçta popülerdim, beni kıracaklarına ihtimal dahi vermiyordum.

Ayağa kalkıp müziğin çalmasını bekledim ve başlayınca performansıma başladım.

Birkaç dakika sonra, dansım bittiğinde gerçekten etikelendiklerini gözlerinden anlayabiliyordum. Bana gösterdikleri yere tekrar oturdum ve söyleyeceklerini beklemeye başladım.

"Şimdi şartları konuşabiliriz fakat asla benden Yg Entertainmenti bırakıp Bigbang'e sırtımı dönmemi beklemeyin." Memnun olmamışlardı ama umrumda da değildi. Geldiğim yeri asla unutacak bi yapıya sahip değildim.

"Sizin gibi biriyle çalışmayı gerçekten istiyoruz. Burayı aksatmayacağınız sürece kabul ediyoruz. " Derin bir oh çekerek arkama yaslandım. İnsan hayallerine yaklaşınca böyle hissediyordu demek ki.

Koreografi ekibinin başındaki kadın bana yaklaşarak konuşmaya başlayınca gülümsemeyi kestim. "Artık burada ben olmayacağım isterseniz sizi üyelerle tanıştırayım beni takip edin."

Kalbimin hızlanan ritmiyle normal miydi?

Merdivenleri çıkan kadını takip ettiğimde soldan ikinci odada durdu. Dans ettiklerimi müziğin sesinden anlayabiliyordum. Kadın kapıyı açtığında öleceğimi hissetmiştim.

Başım yerde içeri girdiğimde kafamı kaldırmaya bile cesaretim yoktu. Danslarını kesip gözlerini bana çevirdiklerini hissedebiliyordum. Kafamı hafifçe kaldırdığımda Tae'nin Jimin'i dürterek bir şeyler söylediğini duydum.

Jimin beni baştan aşağıya süzüp gülümsediğinde benim gözlerim çoktan Jungkook'un gözleriyle buluşmuştu.

Ortamdaki saçma atmosferi " Evet arkadaşlar benim ayrılacağımı biliyordunuz zaten. Yedi kişiydik ve hepinizle bir dansçı arkadaşımız ilgileniyordu. Ben ayrıldığımda Jungkook boşta kalmış oluyordu ve onun yerine de Soo Min'i aldık " sesi bozduğunda üyelerin aralarında bir şeyler konuştuklarını duyabiliyordum.

Jimin " Ah, benimle ilgilenen Mina ayrılsaydı olmaz mıydı " diye söylediğinde hepsi gülmeye başladı. Tek bir kişi dışında...

Senin Peşinden | JJK ✓Where stories live. Discover now