Avuç İçi

19.8K 1.6K 203
                                    

Öpüşüne karşılık veremesemde istemsizce gözlerim kapanmıştı. Zaten dudaklarını hareket ettirmeden düz bir öpmeydi şuan yaptığı ve karşılık vermeye başlasam saçma olacaktı. Yavaşça geri çekildiğinde dudaklarımın yandığını hissettim. Geri çekilmesine rağmen hala gözlerimi açamamıştım yada açmamayı tercih ettim desem daha doğru olur. Yıllardır hayallerimi süsleyen anın sonunda gelmesi beni şaşırtırken ne tepki vereceğimi bilememek beni geriyordu.

" Gözlerini açmayacak mısın ?" sesi meraklı çıkmıştı ama gözlerimi açmaya asla niyetim yoktu. Ellerimle yüzümü kapatmayı uygun gördüğümde kafamı çevirdim ve gözlerimi açmadan yüzümü gizledim.
Jungkook sessizliği tercih ettiğinde ben hala az önce olanları idrak etmeye çalışıyordum . İç sesim beynimin içinde yankılanırken kendi kendimle tartışmaya başladım. Acaba karşılık verip onu öpse miydim ? Ayağıma gelen fırsatı tepmiş mi sayılıyordum şuan ? Yüzümü de gizleyerek aptal gibi gözüktüme emindim. Ben de onu öpmeliydim

" Bence de öpmeliydin " dediğinde ellerimi yüzümden çekerek ona baktım. Zihnimi mi okumuştu o ? Tek kaşımı kaldırıp ona baktığımda salak salak gülmeye devam ediyordu.

" Acaba sen , bir ihtimal iç sesimi duymuş olabilir misin?" dediğimde inanamayan gözlerle bana bakarak gülmemek için dudaklarını birbirine bastırdı. Şuan kendimde değildim ve böyle davranması beni sinir etmeye başlamıştı.

" Sanırım konuşan iç sesin değildi " daha ne kadar rezil olacaktım Tanrı aşkına ? Ben az önce onu sesli bir şekilde mi söylemiştim yani? Gerçekten ölmeyi hak ediyordum şuan. Kucağımdaki çocuk olmasa anında yerimden kalkıp burayı terk ederdim büyük bir ihtimal.

" Ah, aptal olduğumu düşünüyorsun öyle değil mi ?"
İhtiyacım olan şey bana hayır değilsin olur mu öyle şey demesiydi. Yani biraz da övse hiç sorun olmazdı.

" Evet aptal olduğunu düşünüyorum " dediğinde gözlerimi kocaman açarak ona baktım. İşte bu gerçekten duymayı beklemediğim şeydi. Madem Aptal olduğumu düşünüyorsun neden öpüyorsun gerizekalı diyebilmeyi o kadar istedim ki. Ama bu tarz şeyler söyleyemeyen biri olduğum için göz devirmekle yetindim. İstemsizce suratım düşmüştü. Birden hareketlenip elleriyle suratımı avucumun içine aldı , parmaklarıyla dudaklarımı birbirine yaklaştırdığında muhtemelen balık gibi gözüküyordum. Yaptığı şeye kaşlarım çatılırken

" Bindi ini ipmiliydim " taklidimi yapıp dudaklarımı oynattığında kafamı çekerek ondan kurtuldum ve içimde bastırdığım gülme hissine artık bir son vererek gülüşüne katıldım.

"İlk öpücüğün olarak bunu saysan daha iyi olur sanırım " dediğinde kendinden emin görünüyordu. Bu tarz ego onun üstünde asla sırıtmıyordu, her ne kadar onu ilk gördüğümde tatlı olduğunu düşünsem de bazı ifadeleri bana çekici geliyordu. Şuanki bakışı da çekiciliğin tanımı olarak sözlüklerde kendine yer bulabilirdi.

" Sanmıyorum, Joo hyun daha iyiydi. Sanırım biraz acemisin " ikimizinde yüzü anında değişmişti. Benim suratım memnuniyetle dolarken o ise vücudunun da gerilmesinden anlayabileceğim şekilde sinirle dolmuştu. Sonuçta beş yaşındaki bir çocuğun ondan iyi olduğunu kabullenmesini bekleyemezdik. Acaba şuan dalga geçtiğimi anlamış mıydı? Ben olsam dalga geçtiğimi anlayamazdım çünkü gerçekten ses tonum çok ciddi bir şekilde çıkmıştı. Utancım bir türlü geçmek bilmediği için artık bu ortamdan kurtulmak istiyordum. Büyük bir ihtimal buradan çıkınca onunla aynı ortama dahi giremeyecektim.
Bakışlarını üstümden çekip Joo Hyun'a yönelttiğini gördüğümde uyandığını görmemle derin bir huzur içime kapladı. Sonunda utancımın geçmesi için tek başıma kalabilecektim. Kucağımdan doğrulan Joo Hyunu ani bir hareketle Jungkook'un kucağına kaydırdığımda ne yaptığımı anlamasına fırsat vermeden hızlıca yerimden kalktım ve çantamı alarak

Senin Peşinden | JJK ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora