Seçenek

17.1K 1.3K 1.1K
                                    

Okullar açıldığı artık bölümler çok sık gelmeyecek :( haftada üçtü haftada iki yaparız. Closer | MYG smut kitabımıza hergün yb atarız ama :) Onun bölümleri kısa olduğu için kolay yazılıyor :) Göz atarsınız öpücük 💕

" O zaman konuşacak başka şeyler buluruz. Mesela ilk öpücüğün hakkında bana yalan söylemen gibi "

Min Joon'un yüzünü bile hatırlayamazken ilk öpücüğümü ilkokulda gerçekten onunla yaşadığımı hatırladım. Bu anı aklımdan tamamiyle silmiştim, şimdi hatırlaması komik geliyordu sadece.

" Bir de gülüyor, çıldıracağım " gerçekten beşinci sınıfta beni öpen çocuğu kıskanıyor olması dünyanın en saçma olayı gibi gelmişti bana. Neden bunu yapma gereği duyuyordu bilmiyorum.

" Beşinci sınıfta yan komşumuzdu. Hye Ri diye bir arkadaşım var, şuan beni Jiyongla sevgili sandığı için muhtemelen bana küstür ama ona açıklayacak zamanı bile bulamadım. Her neyse Min Joon Hye Ri'nin abisi oluyor. En son yurtdışındaydı, yıllardır görmüyorum " ellerini göğsünde birleştirdiği için bana hesap sorar konumdaydı. Nedense ona karşı bir sevgi oluşmuştu içimde, yanaklarımı uzun bir aradan sonra öpmüştü.

" Neden bana ilk öpücüğüm diye yalan söyledin o zaman? " aslında amacım yalan söylemek değildi, gerçekten beni öptüğünü unutmuştum. Min Joon yurdışına annesiyle beraber gideceği için çok ağlamıştım, evlendirin beni diyerek dolaştığımı hatırlıyordum evde.

" Bilmem, öpüştüğümü unutmuşum " ona bakmadan yanımdaki boşta kalan yastığı kucakladım. " Her öpüştüğünü unutuyorsan seni dövmek zorunda kalacağım " beni sinirlendiriyordu şuan. Şaka da olsa asabım bozuluyordu.

" Öpüştüklerim arasında unuttuğum tek kişi var " ona yapmacık bir şekilde gülümsememin ardından yandaki şeker dolu kaba elini daldırdı ve alnımın ortasına fırlattı. " Bana şiddet uyguluyorsun, canım acıdı. Uyuyacağım " gerçekten canımın acıdığı yönünde rol yaparak elimle alnımı ovaladım ve suratımı astım.

" Canın acıdımı? Yavaş attım ama " yerinden doğrulup bana doğru eğilmişti bile. Gömleğinin ilk üç düğmesi açıktı ve eğildiği için çıplak vücudunu görebiliyordum. O baktığımı anlamadan gözlerimi başka bir yöne doğru çevirdim.

" Uyuyacağım Jungkook, başım ağrıyor. Lambayı kapatır mısın? " kendimi acındırma işlemim devam ediyordu. O ise mahcup bir şekilde lambayı söndürerek tekli koltuğu kafamı koyduğum hizaya sürüklemişti. Yaptıklarını izleyip ona arkamı dönmemin hemen ardından gülmemek için kendimi zor tuttum, neden bir şekerin canımı acıtacağını düşündüyse?

Telefonum hemen yanımdaki masada titreyince aklıma ilk olarak şu muhteşem sapığım gelmişti. Nasılsa beni asla rahat bırakmıyordu yine o attıysa şaşırmazdım.

JJK : Özür dilerim

Bu neydi şimdi, yatağıma kafasını koymuş vücudu koltukta olacak şekilde takılıyordu. Bana mesaj atacağına söyleseydi ya. Ona dönüp kızmayı düşündüm ama küs rolü oynadığımı anımsayarak mesajına cevap verdim.

KSM : Dileme, canımı acıttın.

JJK : Canının küçücük şeyden acıyacağını tahmin edemedim, affetsen olmaz mı?

KSM : Bilmiyorum Jungkook. Affetmek isterdim ama olmuyor. Bana o kadar çok vuruyorsun ki belki de başımın ağrıları senin yüzündendir :(

JJK : Eğer affedersen bir daha yapmayacağım, söz.

KSM : Ben bunu bir düşüneceğim, iyi geceler.

JJK : Ben de Min Joon yüzünden bu gece uyuyamayacağım

Senin Peşinden | JJK ✓Where stories live. Discover now