19.BÖLÜM "SİLAH"

142 42 1
                                    

  Bölüm Şarkısı: Sia- Never  Give Up (Açın dediğim yerde açarsanız, sizin için daha iyi olur. İyi okumalar. Bölüm sonunda görüşürüz)

19.BÖLÜM "SİLAH"

  Yanaklarından akarak süzülüp boynuna doğru giderken eriyen, sıcak ve tuzlu yaşlara engel olamıyordu hala Beren. Yaşadığı her şey kabustu. Gözlerini karanlığa boğup birkaç saniye bekledikten sonra gözlerini tekrar güneş ışığıyla doldurduğunda, ne yapacağını bilemiyordu.

  Yanlış bir anlaşılma.

  Babası onları sevgili zannediyor ve Emir'i, tanışmak amacıyla eve davet ediyordu.

  Bir bu eksikti! Diye düşündü Beren sinirle.

  "Hadi ama, ne bakıyorsunuz yüzüme! Oğlum geçsene içeri!"

  Emir, şoktan ne diyeceğini bilemiyordu. Ağızı açık kalmış, Tekin'e öylece bakıyordu.

  "Sen saç-"

  Sözünü kesti Beren'in.

  "Kızım utanmasana, benden. Erkek arkadaşın buraya kadar gelmiş. En azından soluklansın biraz!"

  Emir'de el mecbur geçmişti içeri, şimdi Beren'le birlikte büyük salonda oturuyor, etrafa tepkisiz bir şekilde göz atıyordu. Birkaç dakika sonra, mutfağa giden Tekin, elinde içeceklerle salona döndüğünde en ufak bir sözcüğün bile yankılanmadığı salonda kahkahalar, uzun cümleler Beren ve Emir'in kulaklarına yankı şeklinde geri dönüyor ve bu yankılar son bulmadan yerini başka yankılar alıyordu.

  Elçin'in ise Emir ve Beren'den farkı yoktu. Çünkü o da, Beren'in Emir'le sevgili olmadığını, hatta başka bir sevgilisi olduğunu biliyordu. Defalarca, 'Emir'le Beren sevgili değil ve hatta Beren'in başka sevgili var!' demek istemişti, ama becerememişti. Aklı karışıktı da aynı zamanda. Onca yıldır Tekin yoktu hayatında. Bir anda gelmiş ve Elçin'in akli dengesini bozmuştu. Üstelik, tekrarla onlarla birlikte yaşamak ve Elçin'le evlenmek istiyordu. Ne diyeceğini, ne karar vereceğini şaşırmıştı kadın.

  "Eee, ne zaman başladı bakalım ilişkiniz?"

  Beren git gide daha çok sinirleniyordu ve artık söyleyecekti. Biz Emir'le beraber değiliz! Diyecekti.

  "Biz, Emirle beraber değiliz!" dedi, bağırarak hatta.

  İç geçirdi.

  Emir ise, Beren'in bu bağırışından sonra bir kez daha şok oldu.

  "Hatta benim başka bir sevgilim var!"

  Tekin, şaşkınlık içinde siyah kaşlarını yukarıya kaldırdı ve "Öyle mi?" dedi.

  "Evet Tekin, biz Beren'le bunu sana kaç kere söylemeye çalıştık, hatta Beren ilk başta söylemeye çalışmış ama sen bir türlü izin vermemişsin!" dedi dalga geçen bir ses tonuyla.

  "Ben gerçekten çok özür dilerim çocuklar... İnanın şuan kendimden çok utanıyorum..." dedi morali kadar düşük olan fısıltıyla.

  "Peki sen niye bir şey demedin?" diye sordu Emir'i göstererek Tekin.

  Kısık bir ses tınısında ve kibarca konuşmaya özen gösterdi Emir. "Efendim ben şoktan ne söyleyeceğimi bilemedim ki... öylece kalakaldım."

  "Anladım. O zaman ben tekrar özür dileyim senden." dedi ve ayağa kalktı. "Gel." dedi ve kollarını açtı. Emir'de ayağa kalkıp Tekin'in sonuna kadar açtığı kollarının arasına girip adamın ona yaptığı gibi yapıp sarıldı.

HASTALIKLI AŞIK (1.KİTAP/ +18)Where stories live. Discover now