Final Açıklaması

9K 476 69
                                    

  Bu yazıyı yazmamın sebebi sizlerin aklında kalmış soruları elimden geldiğince cevaplamak ama ayriyeten merak ettiğiniz şeyler varsa tabii ki sorabilirsiniz.
Bu kitabı yazmaya başladığımda bundan üç sene önceydi. Üstünde çok değişiklik yaptım ve ilk yazdığım zamanki ile şimdiki arasında kıyaslama yaparsam çok büyük değişiklikler var. Ve ben hazır olduğunu hissetmeden bu kitabı yayınlamak istemedim. Şimdi de kitabın sonuna geldiniz. Ama sıkıntı yok. İkinci kitapla geri döneceğim. Hatta üçüncü kitabı da olacak. Küçük bir detay verirsem eğer; henüz olaylara girmedik bile.
  Daha yazacağım çok şey var. Bu kitap için gerçekten çok emek harcadım ve alel acele yazmak istemiyorum. Üniversiteye hazırlanıyorum ve sıkı çalışıyorum. Kitap yazmak kolay değil. Vaktim maalesef yok. İnşallah istediğim bölümü kazanıp kitapla daha çok ilgilenebilceğim. Size en iyisini göstermek için zaman gerek. Bunu anlayışla karşılamanızı umuyorum.
  Yakın zamanda ikinci kitabı tanıtım bölümüyle başlatabilirim ama bölüm yazamam.
  Onun dışında sizlerden isteğim kendinizi belli etmeniz. Çünkü ben sizlerden gelen tepkileri okumayı ve iletişim kurmayı istiyorum. Elimden geldiğince yorumlarınıza cevap vermeye devam edeceğim. Başta da söylediğim gibi merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
  Şimdilik bu kadar okurlarım. Yeniden görüşmek dileğiyle...

GİRİFT : YöneticilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin