'Sigara'-Bölüm14-

91 10 74
                                    

Merhaba! Beeenn geellddiimm🎉🎉🎊

Sınavlarım başlamadan bölüm bitirip yayımlamak istedim. en geç iki hafta içinde size dönerim diye umuyorum, dua edin sınavlarım iyi geçsinde kafam rahat olsun. Dolu olunca yazamıyorum....(Bu arada saat 00:30 ama ben düzenleyene kadar 1'i kesin bulur, bilin değerimi)🤦🏻‍♀️

Şimdi şöyle, hikayede küfür var. Ama hep vardı. Damla bu hikayeye 'Döndüm bu siktiğimin yerine..." diye başladı ve siz okudunuz. Her bölümde sövdü ve siz yine okudunuz. Olmaya da devam edecek. Sokaktayız ve bu insanlar her ne kadar sevseniz de iyi insanlar değiller. Damla'yı sevmeyin, Arslan'ı sevmeyin, Kedi'yi sevmeyin. Hiçbirini sevmeyin, bu insanlar katiller. Bu insanlar kötüler ama gerçek değiller. Bu yüzden bu kadar rahat yazıyorum ya zaten. O küfürleri Damla Anlaş olarak ben etmiyorum, Damla Aral ediyor. Sakın beni onunla karıştırmayın, biz tamamen farklı insanlarız. Damla Aral Pinokyo bense Gepetto'yum. İpler benim elimde. O ben değilim ya da o ben değil.

Sadece kendi yarattığı karaktere kendi ismini vermiş amatör bir yazarım ben. Damla ben değilim, değilim, değilim. Bunu unutmayın ne olur. Bir şeyler karalıyorum, hayal gücümü kelimelere döküp sizlerin anlayabileceği forma dönüştürüyorum ve bunu görüp de okuyanlar, sevenler benimle birlikteler. Bir avuç insan. İnanın artık sayıyı umursamıyorum. Kendim için yazıyorum, okuyan iki üç arkadaşım için yazıyorum ama en önemlisi sevdiğim için yazıyorum. Burada benim dünyam var. Benim beynim, benim hayal gücüm ve bazen alıntıların olduğu benim kelimelerim. Okuyan benimle olan sizler varsınız bir de ki en değerli kısmı da o. Beni tabi ki eleştirebilirsiniz, zaten hikayeyi yayımlıyorsam eleştiriyi de kabul etmişim demektir ama beni yargılayamazsınız. Lütfen bunu unutmayın ve küfürlerden rahatsız oluyorsanız da okumayın. Elimden geldiği kadar az tutuyorum ama elimden de gelen bu yani. Zorlamayın beni lütfen, zorlamayın.

DipFakatÖnemliNot: Sigara kullanmıyorum ama kullansam da kimseye sormazdım. Teşekkürler. 🚬

En sondaki soruları cevaplandırın demeyeceğim bu sefer çünkü yok. Ama yıldızımızı parlatın olur mu? Hikayeyi savunurken okuyanların desteğine ihtiyaç duyuyorum. Teşekkür ederim, önce hatırlatma sonra da bölüm sizlerle. Lütfen keyifle okuyun, sonlara doğru kiminiz bir sigara yakacak, kiminiz ise sıcak bir kupa kahveyle battaniyenin altına kıvrılacak. İyi okumalar, seviliyorsunuz. -En alttaki gif çok iyi değil mi ya?🌪⚡️-

**

""Ne istiyorsun?" diye sordum korkarak.

Evet, korktum çünkü emindim ki istediği şeyi kabul edecektim. Arslan bana öyle bir şey sunacaktı ki, bana başka çıkış yolu bırakmayacaktı.

Zekiydi, Allah kahretsin ki çok zekiydi.

Hatta öyle ki, benim zekamı bile hesaba katıp plan yapıyordu. Beni kendisiyle denk gördüğü için öyle bir plan kuruyordu ki, teklif kendisine sunulsa kaçamayacağı bir yol buluyordu.

"Zor değil." dedi ilk önce ve ben hayatımın en zor görevlerinden biri olacağını anladım. Demir'i toprağa gömmüştüm, daha zoru olamazdı ama canımı acıtacağı kesindi ve ben bu konuda işin fiziksel olmayacağını biliyordum.

"Aslında her kızın düşlediği şeyi istiyorum senden Damla, bir ay boyunca sevgilim olacaksın."

Bakakaldım.

Benden isteyebileceği bir dünya şey vardı ve o sevgili olmamızı mı istiyordu. Beni böyle mi camiaya rezil edecekti? Terk ederek mi?

"Bir ay sonra da beni terk edeceksin?" dedim o söylemeden anladığımı belli ederek. Başıyla beni onayladı.

Sokakların NabzıWhere stories live. Discover now