2.yeni sınıf

14.7K 551 142
                                    

Ağır adımlarla müdürün odasına ilerledim. Kapıyı çalıp içeri girdim.

Bana bakıp "Hoşgeldin Çağdaş, otur da Gülnihal hocayı çağırayım"dedi.

Oturdum ve odaya göz attım gayet düzenli ve temizdi, adama baktım şık bir siyah takım elbise giymiş yakasına borda bir mendil koymuş. Titiz bir müdürüm olucak galiba.

Az sonra kapıdan içeriye bir bayan girdi bu 'Gülnihal' denilen hocaydı.

Bana bakıp "Okulumuza hoşgeldin Çağdaş, beni takip et seni sınıfına götüreyim!."dedi. Bende ağır ağır kafamı sallayıp "Hoşbuldum." dedim.

Arkasından onu takip ettim ve bir sınıfa girdik, sınıftaki sesler aniden kesilince herkesin gözünün bende olduğunu fark ettim biraz kızarsamda hemen toparladım .

Hoca lafa girdi "Arkadaşlar bu yeni sınıf arkadaşınız Çağdaş bir sorun sıkıntı istemiyorum."dedi. Ve bir çocuğa dönerek "Sonat, Çağdaş'ı sınıfın whatsapp grubuna ekle!"dedi. Çocuk bana baktı "Tamam hocam numarasını alıp eklerim!" dedi.

Hoca bana eliyle az önce konuşan Sonat'ın yanını gösterip "Oturabilirsin!.." dedi.
Bende kafamı aşağı yukarı sallayıp , Sonat'ın yanına gittim.

Tam da yerini bulmuş, duvar kenarında en arka sırada oturuyordu.
Biraz sonra oturduğu yerden kalkıp, "Sen bu tarafa geç ben orada daralıyorum" dedi. İtiraz etmeden oturdum bence duvar kenarı ve en arka sıra uyumak için mükemmeldi.

*
Omzumda hissettiğim el ile irkilip o yana doğru döndüm Sonat'ı görünce 'Ne oldu' der gibi başımı salladım. "Numaran?"dedi. Tekrar başımı salladığımda "Gruba ekleyeceğim numaran gerekli!."dedi. Numaramı verip çocuğa içimden bir kaç küfür saydırdım, beni gruba alması için birsürü zamanı vardı. Uykumdan kaldırması çok sinir bozucuydu.

Kafamı tekrar masaya koyup uyumaya devam ettim.

*
Ders coğrafyaydı hocayı dinliyordum tahtaya birşeyler yazıyor aynı zamanda da anlatıyordu. Gözüm bir an da yanımdaki Sonat'a döndü.

Bu Sonat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu Sonat. :)

Kiprikleri uzundu saçları kumral, dudakları dolgun -aahh insanın öpesi geliyor-, yüzü bebek gibi çenesi ve burnu yüz hatlarına çok uyumlu şekilde duruyor. Bu çocuğun peşinde birsürü kız geziyor olmalıydı bende kız olsam kıçından ayrılmazdım.
Bi anda gözlerini açtı ve alayli bir şekilde sırıttı gözlerimi devirip hocaya döndüm.

Okul çıkış zili çaldığında sınıftaki ses yükseldi herkes çıkmaya başladı, yanımdaki bedene bakıp iç geçirdim uyuyordu, nasıl çıkıcaktım buradan beş dakikadan fazla zaman geçtiğinde Sonat'ı dürttüm ve çağardım tepki vermedi bir daha dürttüğümde kalkar gibi oldu ama yine kalkmadı iki dakika düşünüp çantamı sırtıma geçirdim ve sıranın üstünden atladım. Tam kapıdan çıkarken güldüğünü duydum ona döndüm "pezevenk" dedim ağzımın içinden gerçekten ilk günden beni sinir etmeyi sevmiş gibi bir hali vardı.

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now