4.itiraf

12.1K 425 216
                                    

Evet yukarıdaki resimdeki karakterimiz (Aykut)♡

Sabah olmuştu. Bugün Aykut da bizim okula geliyordu,beraber gidicektik bu yüzden mutluydum. Yatağımdan kalkıp banyoma ilerledim aynada söyle bir kendime baktım 'Allah'ım özene bezene yaratmış ya'dedim mırıltı halinde. Ellerimi ve yüzümü yıkayıp çıktım odadan. Okul formamı giydim üstüme o sırada gözüm kolumdaki bilekliğe takıldı,aaah dün Sonat'ın dedikleri geldi aklıma benim eşcinsel olduğumu biliyordu okula gelmesin diye dua ettim resmen neyse, deri bir ceket giydim, ayağıma kırmızı bir çorap geçirdim, siyah postal botlarımıda giyip çıktım odamdan.
Kahvaltımı hızlıca yapıp, motoruma atladım ve Aykut'u almaya gidiyorum.

Biraz sonra Aykut'un yanına geldim. "Hadi atla!.." dedim. "Nerene" sırıttı. "Lan piç indirme beni motordan, hadi bin gidelim!.." dediğimde motora atladı ve okula gittik.

*

Artık Aykut ile aynı sınıftaydık ve bu güzel birşeydi. Aykut benim tam önümdeki sırada İzem ile oturuyordu . İzemle birkaç muhabbetimiz olmuştu iyi bir kız.

Sınıfta oturup düşünüyordum Sonat hala gelmemişti derken kapıdan içeri Sonat'ın girdiğini gördüm ve hemen kafamı sıraya koyup uyuma numarasına başladım. Yanıma oturduğunu sıradaki hareketlilikten anladım. Kafam ona dönük değildi ama gözlerimi deli gibi sıkı sıkı kapatıyordum. Bir an kulağımda sıcak bir nefes hissettim ve olduğum yerde titredim. "Numara yapmak sana göre değil!.."olamaz nasıl anladı şimdi, dedigini hiç duymamış gibi devam ettim numaraya.

Birkaç dakika sonra belimde bir el hissettim ve beni kendine çekti 'n'oluyor' diye düşündüm. Yerimden irkilip ona doğru döndüm sırıtarak bana bakıyor -Ne güzelde gülüyor vicdansız- düşüncelerimle savaş verirken "Hayırdır?"diye sordum."Çok güzel uyuma numarası yapıyordun,bende dayanamadım daha yakınımda ol istedim."diyip belimi biraz daha sıktı. 'Bu bana yavşıyor mu lan' diye düşünüp pat diye sordum "Eşcinsel misin?" Ağır ağır kafasını yukarı aşağı sallayıp kolundaki bilekliği gösterdi, ona belli etmemek şartıyla gülümsedim.

Bilekliğini nasıl görmemiştim, her ders nerdeyse onu inceleyip duruyordum ama görmemişim demek.

*
Öğlen arası zili çaldı sıramdan kalktım ve Aykut deftere boş boş birşeyler yazıyordu kafasına bi tane şaplak atıp " Hadi laan zil çaldı, çok açım!."
" Ne vuruyon lan sığır kalktık işte!."kolunu omzuma attı ve kantine indik. Yemek alıp boş bir masaya oturduk. Okulu sevip sevmediği hakkında konuşuyorduk. "Oğlum okulda güzel kız az lan üzülüyorum bak!.."dedi suratını asarak. "Daha birkaç kız gördün oğlum, dur bi ilk günden."diyip güldüm.

Aykut benim eşcinsel olduğumu biliyordu fazla bir tepki vermemişti. Annemde onun sayesinde duymuştu başta biraz tepki gösterse de normal karşılıyordu artık.

*
Gözüm kantinde Sonat'ı arıyordu ama hiç uğramadı kantine.

Derse zili çaldığında sınıftaydık Sonat bana Aykut'u göstererek "Bizi tanıştırmayacak mısın?"dedi. Aykut arkasına dönüp "Selam ben Aykut İpek!.." diyip gülümsedi. Sonat Atkut'un elini sıkarak karşılık verdi" Bende Sonat Yazgı" dedi.

Yaklaşık 15 dakika onlar sohbet ediyordu ben dinliyordum. Masaya kafamı koydum ve gittikçe sesleri hafifledi benim kulaklarımda.
Zzzzz.

Evet buda böyle biraz kısa bir bölüm oldu yarınki bölümde görüşmek üzere... ❤

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin