3.gökkuşağı bilekliği

13.3K 506 223
                                    

Akşam yemeğinden sonra odama çıktım. Eski okuldan aynı zamanda çocukluk arkadaşım Aykut'u aradım. Bize gelicekti pes atarız diye düşündüm.

Yaklaşık yirmi dakika sonra zil çaldı annem kapıyı açmış olacaktı ki aykut odama daldı dingonun ahırı gibi ödüm kıçıma kaçmıştı."Hoşgeldin, benim kapıyı çok nazik açan kardeşim." diyip televizyonun karşısına oturdum. Oda oturduktan sonra pes atacaktık ki aklıma iddia geldi eğer ben kazanırsam kaydını bizim okula aynı zamanda bizim sınıfa aldıracaktı -okulda kimseyi tanımıyorum doğal olarak sıkılıyorum ve bunu fırsata çevirdim- tabi eğer o kazanırsa istediği film serisini alacaktım. "Hadi bakalım!." diyip başladık.

Son golüde attıktan sonra 2-3 iddiayı kazanmıştım. Yerimden zıplayıp atakan özyurt twerkü yaptım. "Verdim elineee!.." dans ediyordum çünkü bizim okula gelmesini çok istiyordum.

Aykut annesini aradı ve söyledi annesi bir hafta içinde bu işi halledip onu bizim okula geçireceğini söyledi. Gülay teyze beni çok sever zaten annelerimizde arkadaş birde öğretmen olduğu için bu okul işini kısa bir sürede halledicekti.

*
Yine hala değiştiremediğim horoz sesli alarmla uyandım. Okul formami giydim, üstüme siyah bir çeket aldım, ayağıma da beyaz bir çorap ve siyah vanslarımı giydim.
Sonunda evden çıktım ve okulun yolunu tuttum.

Sınıfa girdiğimde Sonat yoktu hemen gidip yerime oturdum. Az sonra kapıdan içeri girdi, gözündeki güneş gözlüğü fark eden kişiler gülmeye başladı çünkü bugün hava bulutluydu.

Yanıma gelip oturdu."Günaydın!." diye mırıldandı. Bende karşılık olarak onu taklit ettim.

Üçüncü derse giricektik ama Sonat hala gözlüklüydü sabahtan beri bir defasında bile çıkarmamıştı. Ben çok 'Neden çıkarmıyorsun?' diye sormak istesemde sormadım.
Dersi dinlerken yanımdaki kumrala baktım. Ve şok oldum. Sağ gözünün morarmıs olduğunu gördüm. Aaah kesin bu yüzden güneş gözlüğü takmıştı tabi 'Hayvan!' gibi uyumuş olmasaydı gözlüğü kaşına kadar kalkıp gözü acılmayacaktı.
Gözlerimi yüzünde gezdirdim, gözü mor olduğu halde hala fazla yakışıklı geliyordu bana. Biraz sonra kıpraştı ve anında tahtaya döndüm.

Öğlen arası olduğunda kantine indim bir çay ve eti cin alıp boş bir masaya oturdum. Sonat da gelip karşıma oturdu "Afiyet olsun!." dedi ve eti cinimden aldı. Böyle şeyleri sorun eden biri degildim.

Ayrıca gözlüğü hala gözündeydi, dayanamayıp "Kimle kavga ettin?" diye sordum.
Bana şaşkın şaşkın bakıp "Sen benim gözümü nasıl gördün?" dedi. Rahat bir ifadeyle "Sırada camış gibi uyuyordun, gözlük kaşlarına kadar çıkmıştı, öyle gördüm. Merak etme benden başka kimse görmedi!.." dedim. Sırıtarak bana baktı gözlerimizi ayırmadan birbirimize bakıyoruz -Allah'ım ne kadar yakışıklı- . Çayımı bitirmemle zilin çalması bir oldu beraber kalkıp sınıfa geldik.
Bu okulun da eski okulum gibi yarısının homofobik olduğu kesindi.
Acaba Sonat da homofobik mi? Benim eşcinsel olduğumu duysa benden nefret eder mi? Oturmuş bunları düşünüyorum, yani hoş çocuk n'olur n'olmaz!.

Günün sonunda evdeydim yine odama çıktım kendimi yatağa attım. Tam daldım derken telefonumun titrediği duydum ve açtım

Sonat: İyi akşamlar nasılsın .

Çağdaş : sanada iyi akşamlar iyiyim sen nasılsın?

Sonat: Bende iyiyim napıyosun

Çağdaş: Yatıyorum sen

Sonat: Spor yapıyorum da mola verdim :)

Bende diyorum bu çocuğun vücudu neden bu kadar güzel, yiğidim benim!.

Çağdaş: Spor yaptığını bilmiyordum gerçi okula geleli daha bir hafta oldu bilmemem normal galiba.

Sonat: Ama bensenin hakkında çok önemli birşey biliyorum.

Neyi biliyor acaba diye düşünürken tekrar titredi telefonum.

Sonat: Eşcinsel olduğunu biliyorum ha bu arada kesinlikle homofobik bir insan değilim.

Görüldü.
Çağdaş çevrimdışı.
Çağdaş çevrimiçi.

Nasıl ya nasıl öğrenmiş eşcinsel olduğumu homofobik olmamasına cok sevindim ama bunu nasıl öğrendiğini gerçekten merak ediyorum.

Çağdaş: Sen bunu nerden biliyorsun?

Sonat: Bilekliğini gördüm gökkuşağı renklerinde olan lgbtı simgesi.

Çağdaş: Şey benn...

Sonat: Kafana takmana yada utanmana gerek yok.

Çağdaş: İyi geceler çıkmam gerek.

Çağdaş çevrimdışı.

Sonat: İyi geceler.🌈
Görüldü.
Çağdaş çevrimdışı.
Sonat çevrimdışı.

Gökkuşağının lgbti simgesi olduğunu nerden biliyor bu yoksa oda mı? Hayır yok öyle birşey Çağdaş yat zıbar.

Selammm ilk defa kitap yazıyorum bana biraz destek çıkın birlikte büyüyelim bir dahaki bölümde görüşmek üzeree.♡

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now