30.Aykut'a küçük baskın

4.5K 159 24
                                    

Unutanlar dıger bölümü okuyup buraya gelebilir. İyi okumalar :)

Sonat

Çağdaş ile birlikte yarım saat sonra kafeye birşeyler içmeye gideceğiz. Ona küçük ve basit bir şaka yapmak istiyorum. Üstüme gömlek giyip altıma da şort giymeye karar vermiştim. Gidip dudağıma annemin rujlarından birini sürdüm, gömleğin yakasina dudağımı hafiften sürttüm. Ve ruju dudağımdan sildim. Bunu görünce Çağdaş'ın tepkisi ne olur bunu çok merak ediyordum.

Karşıdan gelen asalet benim gönlümün prensiydi. Kendimce onu övdükten sonra akşamın karanlığından yararlanarak dudağına bir öpücük konudurdum.

Sonra ise kafeye doğru sohbet ede ede gittik. Geldiğimiz kafa cok kalabalık olmayam sessiz kafelerdendi. Garsona siparişleri verip muhabbete devam ettik.

Çağdaş

'Bi dakika lan ben doğru mu görüyorum' ic sesimle yerimde irkildim.

"Sonat sen buraya nerden geliyorsun"

"Evden geliyorum hayatım noldu ki?"
"Yalan konuşma lan şerefsiz, o gömlegindeki ruj izi ney lan,kiminle yattın oğlum,yaptın mi böyle birşey beni aldattin mi? Cevap ver hemen."

Sonat

Sevgilimin gözündeki *Beni aldattın mı* tedirginliği bana yetmişti. Ve dayanamayıp söyledim

"Ya hayatım sana şaka yapmak istedim ama gözündeki o tedirginlik bana yetti. Seni nasil aldatırım ben. Ama seni bilemem sen belki beni aldatmışsındır"

Sonat'ın kafasına bir tane şaplak atıp"Saçmalama lan"

"Sana aşığım bay kıskanç"

" Bende sana aşığım bay ukala"

"Buyrun efendim siparişleriniz"

Garson siparişleri masaya koyup gitti.
Biz hem yiyip hemde sohbet etmeye devam ederken

"O tuvaletteki gay olayı neydi hayatım, kimdi sence o sesini tanıdığın?"
" Bana kalırsa o Aykut'tu"

Şaşkınlıkla Sonat'ın gözlerine bakıyordum. Atkut bana hic böyle birseyden bahsetmedi. Aslında suan farkettim de onunla hic bu konuları konuşmazdık biz.

"Aykut ile hiç böyle konular konuşmuyorduk tatlım"

" Hmm o kesinlikle Aykut"

Yemeğimizi yiyip hesabı ödeyip kalktık.

Cafeden çıktığımızda hava kararmaya başlamıştı. Birlikte sürekli yürüdüğümüz bir yola girdik. Çağdaş belimden tutup beni kendine çekti bende kolumu onun beline sardım. Yürümeye devam ettik.

"Dursana burda olmaz"
"Yapma dedim gel eve gidelım orda hesaplaşalım"

Çağdaşı bir anda durdurdum
"Sen de benim duyduğumu duydun mu?" Diye sordum kısık sesle.

"Evet duydum şu taraftan geliyor "dedi eliyle işaret ederek.
Biraz sonra ikimizde konuşmaların geldigi yöne doğru birkaç adım attık. Yaninda olduğumuz duvarin köşesinden kafasını uzattı Çağdaş ve hızla bana döndü.
"A-Aykut bir erkekle, bir dakika(tekrar bakar) evet evet Aykut o. Hayatım dediğin dogru galiba. Aslına bakarsan şuan mutluyum birazda üzgün. Arkadaşım bir gay ve sevgilisi var bu yüzden mutluyum.
Ama...(sessizlik ve bir iç geçirme )
Bunca yıldır bunu bilmediğim içinde üzgünüm."

" Ahh Çağdaş bunu bilmemen senin suçun değilki onun anlatması gerekiyordu üzülme hayatım. Şimdi bir baskına var mısın benimle?" Dedim gülümseyerek.

"Ben seninle herşeye varım!"

Çağdaş ile duvarın ic tarafına geçtik ve onlarin olduğu yere kadar ilerledik orda durduk.

Duvar çok yüksek değildi bu yüzden biraz gayretle yukarıdan bakılıyordu. Çağdaşla hızla duvara tırmanıp..
"Ooo gençler hayırlı işler bol güneşler" diye bağırdık gülerek.

Bizi görüp hemen birbirinden uzaklaşan Aykut ve sevgilisi şaşkınca bize bakıyorlardı.

Aykut" Şey siz ne arıyorsunuz burda biz şey ( çağdaşa dönüp konusmaya devam eder ) çağdaş kanka ben aslında bir eşcinselim ama bunu daha bu sene keşfettim bu sene ben ben oldum seninle hiç böyle konular konuşmadık neden konuşmadığımızı bende bilmiyorum ama bunu öğrendim yönelimimi kendime açıkladım artık" der gülümseyerek sonra devam eder" Bu Tuna birkaç aydır birlikteyiz, o iyi bir insan (Tuna'nın elini tutar) zamanla bunu sizde göreceksiniz umarım hep hayatımda olur."

Bu konuşmasının ardından hepimiz gülümsemeye başlarız. Çağdaş" Ben senin adina çok sevindim Aykut umarım hep birlikte olursunuz, oluruz...Bu arada ben Çağdaş buda sevgilim Sonat (der elini Tuna'ya uzatarak)memnun oldum."

Bende elimi uzatıp "memnun oldum" diyip gülümsedim.

Hep birlikte ayni yöne doğru yürümeye başlarız. Bu günümüzde de mutluluğa bir kapı daha açtık. Bakalım bizi başka neler bekliyor.

Arkadaşlar çok özür dilerim uzun zamandır bölüm atmıyorum atamıyorum işin doğrusu unutuyorum. Biraz üşengeç bir insanim aslinda. Umarim begenirsiniz olaylar biraz hizli gelisiyor ama olsun böylesi daha iyidir bence oylarinizi ve yorumlarinizi eksik etmeyin sizleri seviyorum sağlıcakla kalın esen kalın🥀❤

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now