17.İlkim

9.7K 297 80
                                    

Yaklaşık 1 saattir onu izliyordum. Yüzünün her hattını ezberlemiş beynime kazımıştım. Gözlerini yavaş yavaş açıp gülümsedi. Nefesi yüzüme çarpıyordu. Yaklaşıp" Beni evine alıp bu kadar rahat uyumama sebep olduğun için teşekkür ederim"diyip daha fazla gülümsedi ve dudağıma yapıştı.

Smut

Tutkuyla öpüşüyorduk. Onu kaybetmeyi asla istemiyordum. Bu anın asla değişmesini istiyorum.
Dudağından ayrılmadan kasıklarına yerleştim. Ellerini kalçamda hissettiğimde inlememe engel olamadım. Boynuna kayıp emmeye başladım. Köprücük kemiğine küçük ısırıklar bırakarak inlemesine sebep oldum. Beni bir hışımla altına alıp sinsice gülümsedi. Üzerimdeki tişörtü çıkarıp yana doğru fırlattı. Kendi üstündeki tişörtüde çıkarıp fırlattı. Bakışlarını vücudumda hissettiğimde kopardığımı hissedebiliyordum. Kulağıma eğilip "Kızarınca çok tatlı oluyorsun sevgilim. " diyip nesefini verdi. Nefesi titrememe sebep oldu. Dudaklarını vücudumda gezdirdi. Ve öpücükler kondurdu. Aşağıya indi ve pantolonumun üstünde durdu. Çenesini sertliğime bastırdı ve ağzımdan boğuk bir inleme döküldü.

Pantolonumun düğmesini açıp baksırımla beraber pantolonu indirdi. Sertliğimle aynı hizzadaydi kafası. Üzerimden kalkıp pantolonunu çıkardı ve üstüme geri çıktı. Sertliğime eğilip ağzına aldı biraz yalayıp çıkardı. Bu arada odada inlemelerim yankı yapıyordu. Sertliğimin ıslak olmasını fırsat bilerek ucuna üfledi. "Ahhh Sonat."inledim.

Gelip dudağımı öptü " krem var mı?" Diye sordu. Elimle yatağımın yanındaki çekmeceyi gösterdim elini uzatıp çekmeceyi açtı ve kremi aldı.

Kremi eline yaydıktan sonra parmağını deliğimin etrafında gezdirdi ve aniden içeri soktu. "Ahhh yavaş olsana biraz" gözümden süzülen yaşla bağırdım. Endişeyle yüzüme baktı, göz yaşımı sildi "Şe-Şey ben ö-özür dilerim tatlım!."

"Devam et durmaa!." Durduğunda deli oluyordum. Onun olmak istiyordum bir an önce onun olmak onu içimde hissetmek istiyordum.
Elini deliğimden çekip içime girdi. Dudaklarını dudağıma yapıştırıp. İçimde git gel yapmaya başladı. Gittikçe hızlandığında acının zevke döndüğünü anlamıştım. Bu sefer zevkten inliyordum. İçimden çıkıp yanıma uzandı. Yüzüme bakıp dudağımın kenarına bir öpücük kondurdu. Beni kendine çekip sarıldı kollarımı ona dolayıp gözlerimi kapattım." Bi saniye tatlım" diyip çarşıfı üstümüze çekti. Saçlarımı okşamaya başladı," ilkimsin" diyip saçlarımı öptü. " Sende benim ilkimsin fındığım!." dedim ve kafamı kaldırıp öptüm onu. Bu anın bozulmasını istemiyordum...

Arkadaşlar ilk defa detaylı bir smut yazdım. Sizce nasıl olmuş? lütfen bana destek olun oy verin kitaplığınıza ekleyiyin hikayemi ve dedigim gibi bölüm atlamayın please!!! Sizleri seviyorum♡

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now