9.kıskanç

9.4K 374 96
                                    


İyi okumalar...

Sabah uyandığımda fazla üşüyordum. Camdan baktım yağmur yağıyordu. Sıcak bir duş vücudumu ısıtır diye düşündüm ve kendimi banyoya attım.
Duştan çıkıp formamı giyindim üstüme sarı bir sweat giydim onun üstüne de siyah montumu giydim.
Ayağıma sarı çizgileri olan siyah bir çorap ve onun üstünede siyah postallarımı giyip çıktım odamdan.

Kahvaltıya oturdum.
Annem "Günaydın oğlum!" diyip başımı öptü. Babam" Günaydın çağdaş nasılsın oğlum?" Dedi. "Günaydın iyiyim baba" diyip yanıt verdim babamla annem benden yarım saat sonra evden çıkıyordu. Babam savcı Selçuk Okur . Annemde veteriner Derya Okur. Birde 5 yaşında ikiz kız kardeşlerim vardı. Sezgi ile ezgi. Tabi onlar şuan uyuyordu biz evden çıkarken eve onlaein bakıcısı geliyordu.

**
Kahvaltımı bitirip çıktım evden motoruma atlayıp aykutu aldım ve okula geçtik.
Yaklaşık bir haftadır Sonat'ın yakın arkadaşı Arşın da bizimle takılıyordu aynı sınıftaydık zaten ve İzem'le yer değiştirip aykutun yanına geçmişti.

Öğlen oldu yine ve kantine indik dördümüz. Sonat" Hava çok soğuk bugün ya" diyerek konuya girdi. Hepimiz ona onay verdik.
Aykut" Kankaa şu kıza bak lan diyip karşıda oturan kızı gösterdi o yöne baktığımızda kız bana gülüp göz kırptı. "Hay senin ağzına sıçayım Aykut kız göz kırpıyo lan!"dediğim sırada Sonat masadan hızla kalkıp kızın yanına gitti. Kulağına birşeyler söyledi kızda başıyla onaylayıp sandalyesini diğer yöne çevirdi.

Sonat geldiğinde Arşın" Ne dedin kıza hemen yön değiştirdi?"dedi Sonat bana bakarak " Gereksiz hareket yapıyordu bir daha yapmaması için uyardım"dedi. Ben birşey demeden çayımı yudumladım. Zil çalmıştı ve sınıfa çıkıyorduk. Merdivende ayağım takıldı ve Sonat'ın kucağına düştüm. Sonat belimi sıkıca kavradı ve " Dikkatli ol ben olmasaydım şuan bir yerin kırılmış olabilirdi" dedi." Sen iyiki varsın o zaman" dedim ve ona sarıldım. -Bunu neden yaptığımı bilmiyordum. Ama onun yanında kendimi güvende hissediyordum ve kabullenmem zor olmuş olsada ondan hoşlanıyordum.- sarılmama karşılık vererek kulağıma" Sende iyiki varsın" diye fısıldadı tabi bunlar gerçekleşirken Arşın ve aykut çoktan sınıfa çıkmıştı ve bazı insanlar bize iğrenerek bakıyordu. Pis homofobikler soyunuz tükenir inşallah diye mırıldandım. Sonat da "Sana katılıyorum" dedi ve gülümsedi sonra beraber sınıfa çıktık.

Dersimiz boştu ve sınıfda herkes kendi halindeydi biri konuşuyor biri telefonla oynuyor uyuyor falan.
Bizdende Arşın ve Aykut telefonla oynuyor. Sonat ise yanımda kedi gibi uyuyordu bende onu izliyordum ki cebimde telefonum titredi. Yine anonim yazmıştı mesajı açıp baktım.

0534..: Sonat'ı izlemeyi kes!

Mesaji görür görmez sınıfa göz attım ama kimse bana bakmıyordu ve anonim bizim sınıftandı.

Çağdaş:Artık ortaya çıksan diyorhm çok sıkıyorsun ve benim kime baktığımdan kimi izlediğimden sanane!.

0534..: Yakın bir zamanda öğrenirsin kim olduğumu. Banane öylemi?

Çağdaş: Evet öyle.

0534..: Sinirlerimi bozmaya başlıyorsun seni seven birine bu şekilde ters çıkamazsın.

Çağdaş: Seni tanımayan birine emir verip hayatına karışamazsın!
Görüldü.

Çağdaş: Bende öyle düşünmüştüm şimdi defol git.
Görüldü
0534...Çevrimdışı.

Telefonumu cebime attım ve Sonat'ın yanına kafamı koyup onu izlemeye devam ettim çok şirin uyuyor vicdansız herif...

Merhabaaa...
Bu anonim çok fazla gizlendi dimi bir kaç bölüme ortaya çıkartacağım onu.
Bol bol oy ve yorum istiyorum sizlerden .
Görüşürüz...♡

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now