35.Seni Öpebilir miyim?

3.3K 157 70
                                    

Selam selam ve selam biz geldik yani biz derken  iste (Sonat, Çağdaş  falan)😂😂

Uzun zamandır beklediğiniz demek isterdim ama  1 hafta bile olmadi daha beklediğiniz  yb geldi işte. Sizleri çok seviyorum.
Ve iyi okumalar diliyorum ballı çöreklerim 😘🍯🥯

Yazar'ın ağzından;

Şimdi  sevdiğini merak eden Çağdaştı. Zar zor gözlerini açmıştı. Sağa sola baktı ilk önce. Daha sonra  karşıya bir bakış  attı. İşte ordaydı sevgilisi Sonat camın önündeydi   kafası  sağa dönük biriyle konuşuyordu. Şükürler savurdu her bir yana o iyiydi ve buradaydı. Kaç gün  yattım acaba burada diye geçirdi içinden. Kazadan beri ilk defa açmıştı gözlerini.Sonat'a bir daha baktı.  Onu ilk defa bu kadar dağınık gördü. Yüzü gözü birbirine girmiş. Saç  telleri  rotasını  kaybetmiş gibiydi.

Sonat camın önünde, koltuklarda oturan Aykut'la konuşuyordu. Sonat kafasını  camın diğer tarafındaki Çağdaş'a çevirdi. Ve...

"Ça-Çağdaşş!" Dedi yaşlar gözlerinden  süzülüp, tebessüme bürünmüş dudaklarına  karıştı. Birkaç  gündür  ilk defa gülümsemişti. Beni tek gülümseten şey sensin diye geçirdi içinden.
"Çağdaş mı?" Diyip geldi herkes  yanına. Camdan  baktıklarında  onları seyreden Çağdaş'ı gördüklerinde  heyecandan hepsi birbirine sarılmış. Doktor'u çağarmışlardı.

[Y.N:Off arkadaşlar  paslanmış gibi hissediyorum. Duyguları tam yansıtamadim galiba. Yazdim yazdim sildim. :( üzgünüm bunun için  daha fazla çalışacağım. Şimdi  sizden buraya bol bol motive yorumu istiyorum  bana gaz verin please?🙈 ]

Doktor içeri  girip gözlerini kontrol etti. Ve sordu
"Nasıl hissediyorsun şuan?"
"Be-ben iyi gibiyim. Ayağa kalkmak istiyorum."
" Evet seni anlıyorum. Yemekten sonra kalkabilirsin ayağa ama çok zorlama kendini anlaştık mı?"
" Anlaştık." Cama gözlerini çevirip
"Onlarla konuşabilir miyim?" Diye sorarak döndü doktora " Tabi" saate bakıp,"Onbeş dakika sonra normal odaya alınacaksın. Sonra istediğin kadar seni yormamak şartıyla yanında kalabilirler." Diyip gülümsedi.

Sonat

Uyanmıştı işte  sevdiğim adam uyanmıştı. Sesini duymayı  çok istiyordum. Doktor normal odaya alacaklarını  söylemişti. Hepimiz  camın önünde  Çağdaş'a gülücükler  savuruyorduk.
O da gülümsemek istiyordu ama gülümseyemiyordu. Orada yatmak onu çok yormuş olmalı. Geçecek sevgilim birlikle gülüp kahkahalar atacağız.
Biraz sonra hemşireler Çağdaş'ı almaya gelmişti. Çağdaş kapıdan çıktığında  öncelikle annesi hemn ardından ben gittik baş ucuna. Annesi ağlayıp konuşuyordu. " Şükürler olsun oğlum  iyi misin?" Gözlerimi kenetlemiştim gözlerine bir elini ben bir elini annesi tutuyordu. Alçılı kolumu gizlemek istemiştim  ama mümkün değildi. Gözlerini alçımın üstünde gezdirdi sonra annesine dönüp "İyiyim anne." Ahh sesini bile özlemişim lütfen daha fazla konuş  sevgilim.Bana çevirdi  tekrar gözlerini "So-sonat sen iyi misin?" Dedi alçıya bakarken."Ben iyiyim, asıl sen iyi misin?"

Çağdaş

"Bende iyiyim,özellikle şuan çok daha iyiyim inan bana!" Dedim gülümsemeye çalışarak. Oda buna karşılık gülümsemişti. Kıvrılan dudaklarını öpmek istedim bir an  yüzünü ellerimin arasına alıp sevmek istedim. Ama şuan  hiç gücüm yoktu.
"Kankaaaa iyisin de mi? Uyanmani bekledik günlerdir. Biliyordum uyanacağını."  Aykut'a çevirdim  kafamı. "İyiyim iyiki varsınız!"dedim.
Pek alışkın olmadığım ses konuştu.
" Canım  hele şükür uyandın.Çok iyi gördüm seni. Şimdi sıra  geldi  buradan çıkmaya." Kadına bir bakış atıp aydınlanma yaşadım. Bu Sonat'ın  annesiydi." Te-Teşekkür  ederim." Bu halim Sonat'ın hoşuna gitmişti ki gülümsedi.

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin