18.plan

7.1K 257 22
                                    

Çağdaş 

Sonatla birlikte Arşın için bir plan yapmıştık.  Tabi bizim yazar bunu size hemen söylememe izin vermiyor.

Maalesef cınım veremem. :d

Evden çıkıp Sonat'ı  aldım ve okula geçtik. Dersler gelip geçti ve öğlen arası oldu.

Sonat'ın  işaretiyle başladım ona bağırmaya.

"Sonat sen çok olmaya başladın ama yeter artık. Çık hayatımdan anladın mı beni? Senin yüzünden çevremdeki insanları göremez hale geldim. İstemiyorum seni hayatımda. Ve seninle oturmayacağım" sözüme Aykut'a dönerek devam ettim." Aykut  seninle otursun ben Arşınla  oturmak istiyorum" diyerek konuşmamı  bitirdim.

Sonat" Ne halin varsa gör, git kimle oturursan otur umrumda değil. Yeter ki hayatımdan  çık." Diyip yerine oturdu.

Bize şaşkınlıkla bakan Aykut ve Arşın'ın ağzını bıçak açmıyordu. Ama gözümden Arşın'ın yanında oturacağım   dedigimden beri yüzündeki ifade kaçmıyordu. Şerefsiz herif göstereceğim ben sana. Aklımda ki düşünceleri kovup hızlı adımlarla lavaboya gittim. Telefonumu alıp Sonat'a mesaj attım.

Çağdaş: Fındığım lavabodayım  bekliyorum gel.

Fındığım: Tamam sevgilim bekle geliyorum.

**

Sonat

Çağdaş'ın mesajıyla  sınıftan  çıktım. Kapıyı açıp içeri girdim. Benim tatlı sevgilim aynadan kendine bakıyordu. Onu tuttuğum gibi kabinlerden birine soktum ve kapıyı  kilitledim.  "Demek  beni hayatında istemiyorsun he öylemi" diyip boynuna öpücükler kondurdum. Kıkırdamaları kulağımı doldururken dudağına yöneldim. Bal tadındaki dudaklarına doyum olmuyordu." Yaa Sonat bi dursana okuldayız".

"Biliyorum sevgilim ama seni görünce öpmeden duramıyorum."

Bu çocuk benim başımı döndürüyordu resmen onda kendimi kaybediyordum. Bulmakda istemiyordum. Arşın için yaptığımız plan işlediğinde  herşey daha güzel olacağını biliyordum.

Çağdaş'ı öpücüklerimle boğuduktan  sonra kabinden çıktık.
İlk o çıktı sınıfa  10 dakika sonrada ben.
Sınıfa girdiğimde Arşın'ın yanında oturuyordu bu durum bir oyun içinde olsa beni üzüyordu. O şerefsizi öldürmek istiyordum. Ama aldırış etmeden yerime oturdum.

Derse girdiğimizde Arşın Çağdaş'a birşeyler söylüyor Çağdaş da bunlari kafasıyla onaylıyordu. Dediklerini Çağdaş'tan   öğrenince yarın akşam Çağdaş'ı kendi evine davet etmiş olduğu gerçeğiyle kafayı yemek üzereydim. Ama buna engel olamazdım. Zaten bende gidecektim arkalarından...

Selam ben geldim. Biraz kısa oldu ama çok meşgulum bu aralar. Kusura bakmayın.  Ortalığıda karıştırdım biraz  şiiii sakın olun güzel seyler olacak yani. Sizleri seviyorum oylarınızı eksik etmeyin. Önceki bölümleride atlamayın ♡♡

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now