34. Kalbi durdu

2.8K 158 37
                                    


Evet beklenen  yb geldi.
İyi okumalar ballar...🍯


Sonat

Sevgilim, sevgili kelimesini en çok hak eden insan. Duygularım şuan ne kadar karmaşık olsada, sana olan sevgim hep kalbimde. Şuanda bu uzun hastane koridorunda odanın camından seni izliyorum. Her zaman yanındayım. Hep buradan turuyorum ellerini. Cok istedim yanına girmek  ama bu lanet hastanede beni kimse oraya sokmadı. Çok özledim seni, kokunu ellerini,gözlerime  bakıp  yavru köpek gibi bakmanı,çok özledim. Dört gündür o odadasın içim çok yanıyor.  Günlerdir ağlamaktan gözümdeki yaş tükendi. Belki inanmazsın ama dün kan ağladım. İlk önce korktum. Gözlerimden gelen kan beni şoka uğrattı. Hemşirelere  sordum hemen. Bana hüzünlü hüzünlü bakıp'bir süre sonra gözünüzde yaş kalmaz ve kan ağlamaya başlarsınız ' dediler. Ağlamamı zar zor durdurup. Sildim gözlerimi birde korktum tabii;ya uyanıp beni öyle görseydin ,üzülürdün. Şu hayatta asla istemedigim  şeylerden biri seni üzmekti.

Hala camından sana bakıyorum sevgilim. Çok muhtacım sana. Uyan bir an önce uyan ördeğin seni bekliyor. Bak ailelerimiz de burada, annen çok üzgün. Çok özledik hepimiz seni.

"Sonat oğlum  gel birşeyler  ye olmaz böyle bak Çağdaş  seni böyle görse çok üzülürdü" diyen anneme kaymıştı gözlerim.  Saçlarımı  ellerimle geriye atıp elindeki tostu aldım. Yarım saatte bir ısırık alıyordum. Daha tost yarısında buz gibi soğumuştu. Kenara bırakıp  tekrar  camın önüne  gittim. Baktım defalarca bir hareket  bir işaret verir diye baktım Çağdaşıma. Ama yoktu dört gündür  öylece yatıyordu orada.

[Bu Sonatımız ağlamaktan bu hale gelmiş, siz kolunu kırık şey(hayal)edin işte

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

[Bu Sonatımız ağlamaktan bu hale gelmiş, siz kolunu kırık şey(hayal)
edin işte. Sonatımı sevin.]

Yazar'ın ağzından;

Sonat'ın üzüntüsünün  tarifi bile yoktu artık. Bitmis tükenmiş ama pes etmemişti. Sevdiği adamla arasında bir cam vardı. Ona bu kadar yakınken  hasret içindeydi.

Aykut ve Tuna da günlerdir burada herkes gibi  Çağdaşın uyanmasını  bekliyordu.  İkiside birbirlerine   destek olmaya çalışıyorlardı. Aykut da  en az Sonat kadar üzgündü.
Çocukluğundan beri  arkadaşlardı. Biri ona birgün Çağdaş'ı hastane  koridorunda bekleyeceksin deseydi. Gülüp geçerdi. Ama şimdi  arkadaşını çaresiz  bekliyordu.

Yaptıkları yaramazlıkları,çiğnedikleri kuralları, anıları, acıları gözünün önünden  film şeridi gibi geçip  gidiyordu. Bu onu çok üzüyordu ve bir an once uyansın  diye dua ediyordu.

Sonat hala camın önündeydi Biraz sonra koşarak  gelen doktor ve hemşireler  odaya girip kapıyı  kapatmışlardı. Gözleri kocaman olup şoka girmişti  sanki.  Hepsi o an cama yapışmış içeriye  bakıyordu.  Hepsi olanlardan habersizdi. 

Doktor şok cihazını  alıp Çağdaş'ın göğsüne bastırıp  geri çekiyordu.
"Çaaaaaağdaaaaaaaaaşşş!" Sonat'ın  bu haykırışı tum hastanede yankılanmıştı.  Elleri titriyordu kimse onu tutamıyordu. Ağlamaya başladı. Sayıklamaya  başladı. Dünyası başına yıkılmıştı. Sevdiği  adam orada can mı  veriyordu. "Haaayıııır!" Diye bağırıp  yığıldığı  yerden kalkıp. Odanın  kapısını açtı ."Kurtarın  onu lütfen almayın benden kurtarıııın!"(öhüöhühü"nolurrrsunuzzz"öhü)
"Sonat bey dışarı lütfen!"iki hemsire ve Aykut ve Tuna Sonat'ı tutup odadan dışarı çıkardılar.

Doktor bu olanlara hayretle bakip bor yandan Çağdaş ile ilgileniyordu kendi kendine konusmaya konuşmaya başladı" Hadi evlat uyan onları yalnız bırakma ,sana çok değer veriyorlar hadi bir daha! 200 ver kızım. Dayan evlat" diyip şok cihazını  yapıştırdı  çocuğun  göğsüne " Son ver kızım!"
Bu son şansıydı  bundada  kalp atışları  düzene girmesse Çağdaş gözlerini diğer dünyaya açacaktı.

Doktor camın arkasındakin aileye baktı. Acı dolu gözlerle bakan insanlar vardı  orada."Hadi be oğlum!" Dedi

Şok cihazını son kez bastırdı  çocuğun  göğüs kafesine ve çekti.

(Dıt dıt dıt dıt)  duyduğu ses ile gülümsedi." Aferin evlat!"

Sonat kapıdan  çıkan doktora sarıldı bi an

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sonat kapıdan  çıkan doktora sarıldı bi an. Doktor ciddiyetini korusada sevinmişti. "Teşekkür ederim!" dedi hıçkırıkları arasında Sonat. Sonra hemn canım önüne geçip  izlemeye başladı  sevdiği  adamı.
Herkes oh çekerken yüzler az da olsa gülüyordu.

Sonat

Sevgilim. Çok korkuttun bizi. Yapma bir daha bunu. Gitmeye kalkışma.

Doktorun annemlerle konuştuğunu görünce yanına gittim hemen.
"Ben onun yanına girmek istiyorum lütfen bir kere olsun elini tutayım?!"
Doktor biraz baktı gözlerimi sonra oda bu  çaresizliğimi  anlamış ki.
"Tamam ama sadece beş dakika, (hemşireyi  çağırır). Kızım  Sonat'ı hazırlayın beş dakika Çağdaş'ın  yanına girebilir" dedi. Hemşirede  kafasıyla onayladı.


Odanın kapısını açıp içeri girdim. Yaklaşıyordum ona evet yanındaydım  artık. Hemen yanımdaki sandalyeye oturdum. Elini tutacaktım  ama korktum canı yanar diye korktum. Sonra usulca elini kavradı ellerim. Gözyaşlarımla ıslanan  dudaklarımı  eline götürüp koklayarak öptüm.  "Çok özledim seni Çağdaş. Her bir zerrem her bir zerreni çok özledi!" Dedim parmaklarını okşarken.

 Her bir zerrem her bir zerreni çok özledi!" Dedim parmaklarını okşarken

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Anlaşılan beş dakika dolmuştu ki. Hemşire kapıyı açıp dudaklarını birbirine bastırıp  kafasıyla nazikce dışarı çıkmamı istedi. Nasıl bir beş  dakika bu, bu kadar hızlı geçemez diye geçirdim içimden. Son kez Çağdaş'ın  eline bir öpücük  daha kondurup kalktım  mecburen sandalyeden.

Çağdaş

Elimde bir sıcaklık  hissetmiştim az önce  ama gözlerimin üstünde sanki tonlarca ağırlık vardı açamıyordum.

Sesim bile çıkmıyordu. Bedenimde tonlarca ağırlık vardı. Karın  bölgem ağrıyordu. Dudaklarım kuruluktan biribirine  yapışmış adeta birde burnumda bir sızı vardı  ne olduğunu tam bilmiyordum. Ama en son motorumun frenleri tutmuyordu.

'Bir dakika So-Sonat?'dedim içimden
O- o iyimiydi...

Merhabalarr.💋
Sizden bu bölümle ilgili düşüncelerinizi kesinlikle bekliyorum. Ve oylar biraz düşük bu ara bu beni üzüyor. Üzmeyin beni lütfen sizleri çok seviyorum. Bana sormak istediğiniz her hangi birşey  varsa  buraya  bekliyorum. Hadi ben kaçtım  bu arada şuan saat(03:44)ilham  perilerimden birini kaybettim. Ama umarım  beğenmişsinizdir. Görüşmek üzere sağlıcakla kalın esen kalın🥀🏳️‍🌈

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin