15.anonim belli oldu

7.7K 298 154
                                    

Sonat

Evet büyük gün geldi. Bugün ingilizce sınavı var. Gece geç saate kadar ingilizce çalışmıştım. Gözlerim biraz şiş olsada umursamadım. Çok çalışsamda kendime pek güvenmiyorum çünkü bilbim bileli ingilizcem pek iyi değildi en yüksek notum altmış ikiydi. Bu düşüncemle yataktan kalktım. Banyoya gidip elimi yüzümü yıkayıp çıktım. Üstüme okul formamı giydim. Onun üzerinede siyah bir kazak ve mont giydim. Ayağıma siyah çizgileri olan beyaz çorap giyip postallarımı giyip aşağıya indim. Annemler masada kahvaltılarını yapıyorlardı. Masaya oturup hemn çayıma yapıştım. Annem" Bugün ne sınavın vardı senin oğlum?"

"İngilizce"

"Dün gece o yüzden mi geç yattın?"

"Evet çok uykum var şuan!"

Babam "Çalıştığına değer inşallah ingilizcen o kadar iyi değil senin diyip" gülümsedi.

"Yüzüme vurma please! Bildiğim kadarıyla bu lütfen demek." gülerek kalktım masadan dişlerimi fırçalayıp evden çıktım.

Telefonuma bakıp Çağdaş'ın mesaj attığını gördüm.

Can Bildiğim: Günaydın fındığım hazır mısın geliyorum?

Sonat: Hazırım canım durağın orda bekliyorum.
Yazıp telefonu cebime attım. Az sonra bana yakalaşan motorla gülümsedim.

Hemen arkasına atlayıp kollarımı ona doladım ve okula gittik.

Sınavın ilk ders olup ikinci ders açıklanacağı beni üzsede sınıfa çıktık.

Çağdaş "Bol şans fındığım." Diyip kıkırdadı.
Ona göz devirdim. Ve önüme döndüm.
Hoca gelip kağıtları dağıttı.' Bu sorular ne böyle lan' diyen iç sesime katılıyordum. İçimden' Allah'ım bildiklerimi yaptır,bilmediklerimi attır, attıklarımı tuttur'diyip sınava başladım.

***

Hoca kağıtları okuyordu. Çağdaş seksen yedi almış ve benim sonucumu dört gözle bekliyor. Hoca adımı söylediğinde ayağa kalktım "Altmış dokuz"dedi

Durdugum yerde sıraya attım kendimi "Altmış dokuz ney lan 1 puandan bisey olmaz banane!" Diyip Çağdaş'a bakış attım.
Tabiki gülüyordu hain sevgili, gözlerimi devirip sıraya yattım.

Kulağımdakı nefesle irkildim."Sevgilim, sen haksızlık yapmazsın ben kazandım." Dedi ve ön sıradaki Aykut'u dürttü onunla fısır fısır birşeyler konuştuktan sonra ayağa kalktı ve "Geçiyim" dedi.
"Geç" diyip ofladım.

**

Yanımda oturan Aykut'a bakıp nefes verdim. Onunla konuşuyordum evet ama onu çok sevmiyordum ve nedenini bilmiyorum. Önümde oturan sevgilime baktım. Arşın ile oturmuş sohbet ediyorlar. 'Sen git benim yanımdan orda güle oynaya sohbet et bunu sana sorucam' diye geçirdim içimden.

Öğlen olduğunda herkes ayaklandı. Çağdaş " Hadi kantine" dedi. Bende kafamı olumsuz anlamda sallayıp sıraya koydum.

"Siz gidin biz şimdi geliyoruz" dedi ve yanıma oturdu.

"Anonim Arşın!"

Dediği şeyle "Neee?!" diye bağırdım.

O benim en yakın arkadaşım nasıl nasıl olurda benim sevdiğim adamı sever üstelik nasıl olurda eşcinsel olur ve ben bunu bilmem. Tum düşünceler beynimde dolup taşarken. İçime dolan üzüntüyle gözlerimden yaşlar sürülüverdi.

"Na-Nasıl öğrendin."

"Telefonunda numaramı ve bir kaç mesajı gördüm göz ucuyla ve ona atılan en son mesajlar senin kantinde artıklarındı." Göz yaşlarımı silip yanağıma öpücük kondurdu.

Sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum. En yakın arkadaşım sevdiğim adamı elimden almaya çalışıyor. Ve yüzüme bakıp gülümsüyordu.

Hıçkırıklarım boş sınıfta yankı yapıyordu. Çağdaş'a sarılıp ağlamaya başladım. "O bunu nasıl yapar en yakın arkadaşım bunu nasıl yapar Çağdaş. Ben bunu hakedecek ne yaptım. Onu asla affetmeyecegim bunun hesabını ona soracağım"

" Bak bana, ben seni çok seviyorum bunu farkedince bende çok şaşırdım. Seni asla bırakmayacağım her kötü şeyin üstesinden beraber geleceğiz fındığım,ağlamana dayanamıyorum lütfen ağlama."diyen Çağdaş'a baktım. Başıma öpücükler kondurup yanaklarımı okşuyordu. Gece geç yattığım için vücudum uykuya yenik düştü ve sonrası karanlık.

Anonim hakkında ne düşünüyorsunuz?

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now