28.işte o smutt

7K 192 22
                                    

İyi okumalar...

Çağdaş

Gözlerimi ağır ağır aralayıp duvardaki saate baktım. Saat daha sabahın dördüydü. İçime oturan hasret beni çılgına çevirmek üzereydi. Biraz yatakta dönüp durdum.

Telefonumu alıp hemen Sonat'ı aradım.

Sonat: Efen -dim haya-tım.

Uykulu sesiyle kesik kesik cevap verdi ağzını yediğim.

Çağdaş: Hazırlan size geliyorum.

Sonat: Ne?nereye? nerdesin? geldin mi?

Çağdaş:Hayır şimdi çıkıcam evden beş dakikaya ordayim. Gelince seni tekrar arıyacağım kapıyı açarsın. Öptüm.

Sonat: Tamam bekliyorum. Dikkat et

Hemen üzerime düz bir tişört ve eşofman altı giydim, telefonumu da kapıp sessizce çıktım evden. Koşar adımlarla sevgilime geldim. Sonat'ı tekrar arayıp kapıyı açmasını söyledim. Az sonra kapı açılmıştı. Uykudan yeni kalkmış bedeni karşımdaydı. Hızlıca odasına yöneldim biri görmeden.

Sonat

Evin kapısını yavaşça kapattım ve bende odama yöneldim. Odamın kapısından iceri girer girmez Çağdaş kapıyı kapattı ve anahtarı çevirdi. Sonra gözlerimizi birleştirdi ve beni kendine çekti. O güvenli kollarıyla beni sarmaladı. Kafasını boynuma gömdü ve derin derin nefes almaya başladı. Elini saçlarımdan geçirdi ve beni bu pozisyonda yatağa yöneltti. Yavaşça yatağa yatırıp üstüme çıktı. Sabahın ilk ışıkları yüzünü görmeme yetiyordu. Kısa bir süre bakıştık. Sonra kulağıma eğilip "Seni seviyorum bal" sözleri gözlerimi yummama ve yüzümü tebessüme bırakmama sebep olmuştu.

Dudaklarıma yaklaştığını teninin sıcaklığından anlamıştım. Biraz sonra birleştirdi dudaklarımızı. Ağır ağır öpüşmeye başlayık. Alt dudağımı sömürüyordu. Bende önün üst dudağını. Uzun süre öpüştükten sonra bana sürtünmeye başladı. Dudaklarımdan ayrılıp bana baktı ve yüzüne bir gülücük yerleşti. Tekrar bana eğildi ve dudağımın kenarına bir buse kondurdu.

Yavaş haraketleri beni deli etmeye başlamıştı. İstiyordum onu bedenimde hissetmek istiyordum.

Bu hissimi anlamıştı ki. Üzerindeki tişörtü çıkarıp fırlattı. Benimde çıkarmama yardımcı oldu. Üstümden kalktı ve eşofmanıyla birlikte bokserını da indirdi. Şimdi karşımda çırılçıplak duruyordu. O yatağa yattı ve ben kalktım. Bende altımdakileri çıkartıp üstüne çıktım. Beni bir çırpıda altına aldı ve gülümsedi.
Dudaklarımızı tekrar birleştirdi. Sürtünmeye devam etti. Sessizce inlemeye başlamıştım. Beni deli ettiğini çok iyi biliyordu ve bundan zevk alıyordu gıcık sevgilim.

"Çağdaşşş" diye inlediğimde sürtünmeyi kesti. Aletini eline alıp çekiştirmeye başladı. Gözleriyle etrafı süzdü ve aradığını buldu. Elindeki kremden biraz alıp aletine sürdü. Bacaklarımı ayırmamı istedi. Girmeden önce biraz deliğimde oyalandı,aletini dileğime sürtüyordu. Biraz daha azdırırsa onu altıma alıp acımadan sikeceğimi bildigi için gözüme baktı ve " çok tatlısın hayatım hazırsan giriyorum" diye gülümsedi. Kafamı salladım ve onu içimde hissettim. Benliğime karışıyordu. Ağır ağır başlayan git gelleri hızlandı. Bir eli bacağımda bir eli ise aletimdeydi.
Haraketleri tekrar yavaşladı. Ve içime boşaldı. "Puhh" diye mırıldandı ve üzerime yattı.

Bugün sıra önündü elbette benim gireceğim zamanda gelicekti. Hatta ben getirecektim o zamanı. Üzerimden hafifce yana kaydı kafasını kolumun üstüne koydu ve gözlerini kapattı...

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now