40. Her şeyin ardından...

2.1K 79 19
                                    

İyi okumalar bebeklerim🌾

ÇAĞDAŞ

Uzun zamandır beklediğim manzara karşımdaydı dudağını hafif öne uzatmış uyumaktan gözleri şiş şiş olmuş güzelliği beni benden alıyordu. Aslına bakarsanız ona hayrandım. Hemde her şeyine  ve zaman geçtikçe onu ondan daha iyi tanımaya başladım.  Bunları size anlatıyorum çünkü şunu unutmayın. Dünya'nın neresinde olursanız aşk sizi bulucak  ve bırakmayacak. Bırakıyorsa aşk değildir bunuda unutmayın.

"Nereye bakıyorsun sen?" Onu izlerken bir anda konuştu. "Sana bakıyorum." Dedim kafasını biraz daha bana çevirdi gözlerini aralayıp gülümsedi. "Güneşim doğmuş demek ki."
"Yaaa Sonaaat!"

YAZARIN AĞZINDAN

Sonat sevgilisini tutup kolları arasına aldı. Ve konuşmaya başladı.

"O kadar mutluyum ki kelimeler yetmez. Güzel bir üniversite kazandık  birlikte buralara kadar geldik. Güldük, ağladık her seyi birlikte yaşadık. Seninle büyüdüm ben, ben seninle ben oldum. Şimdi farklı bir şehirdeyiz  ailemizden uzakta ve aynı evdeyiz. Ve bu evde ilk günümüz  ikimize ait bir yatak. Her şey  bize ait. En önemlisi ise sen bana aitsin.
Sabah güneşimsin.  Bana bunları yaşattığın  için  teşekkür ederim sevgilim sana minnettarım."
Dedi ve biraz duraksadı Sonat.
"Ha bir de seni çok seviyorum.
İyi ki (sen) varsın."

Gözlerini Çağdaş'a indirdi sevgilisinin gözlerinin  dolduğunu görünce gülümsedi ve konuştu. " Sen mutluluktan olsa bile ağlama sevgilim. Hep gülümse sana gülümsemek çok  yakışıyor." Diyip alnına öpücük kondurdu. Çağdaş yerinde doğruldu ve Sonat'ı da karşısına oturttu. Ellerini birleştirdi. 

         ❗ELLEŞME VAR AZICIK.❗

Önce ellerini öptü. Sonra yaklaştı  dudağını öptü."Seni çok seviyorum."
Sonat Çağdaş'ı bir hışımla kucağına çekti. Ellerini kalçasında gezdirip sıkmaya başladı.  Dudakları birleşti çiftin. Çağdaşda boş durmadı elleri sevdiği adamın  önce göğsünde sonra karnında ve sonra penisinde dolandı. Sonat dudaklarını aralayıp
"Bunu akşam  tamamlayalım şimdi kahvaltı vakti bebeğim" dedi. Çağdaş gözlerini devirip kısık bi sesle "Bu yazarında elinin ayarı yok illa akşama bırakıcak." Dedi

(Ama napim kahvaltı önemli çok önemli kızma bana çağdaşkımm)


Selam arkadaşlar  öncelikle  hepinizden özür dilemek istiyorum en son gelicem yazıcam diyip hic bir şey yapmadım hepinizi hayal kırıklığına  uğrattım  lütfen beni affedin. Hayatımdaki her şeyi bir anda saldım  resmen günün sadece yatmak ve instagramda boş boş  gezmekle geçiyor.  Covid-19  nedeniylede insanın birçok şeyi kısıtlanıyor.
Bu bölümü yazıp bırakmışım öyle devamını baska bir bölümle atıcam kendime söz veriyorum atıcam.  Tekrar hepinizden özür dilerim sizi çok seven yazarınız...🥀🥀

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Där berättelser lever. Upptäck nu