27.smut yok :)

4.8K 189 30
                                    


Sonat
Yine o muhteşem pazartesilerden biriydi. Okula gitmek için yatağımdan kalktığımda güneşin gözüme hücum etmesi kör olmama sebep olacak gibiydi.

Havanın güzel olduğunu görünce yüzüme bir tebessüm oturdu. Elime telefonumu alıp Çağdaş'tan mesaj var mı diye baktım ama bugün ben ondan önce kalktım. Çünkü ilk kalkan her zaman mesaj atıyordu.

Günaydın mesajını atıp banyoya gittim. Aynaya baktım ve burnumun tam ortasındaki sivilce banyoyu aydınlatıyordu resmen. Hemen dolaptan pubrayı çıkartıp burnumun ucuna sürdüm. Güzelce yaydıktan sonra biraz da olsa kapanmıştı. Okulun son günlerine olduğu için forma falan giymiyorduk artık. Bende hemen üstüme salaş beyaz bir tişört, altıma gri bir bilek pantolon giyip evden çıktım.

Çağdaş' tan hala bir mesaj gelmediğini fark edince panik ile onu aradım.

(Çalıyor...)

Çağdaş:Efendim canım

Sonat: Nerdesin sen neden mesajıma cevap vermedin?

Çağdaş: Şuan beni sen uyandırdın uyuya kalmışım yaa. Sen çıktın mi evden?

Sonat: Evet yeni çıktım sizin oraya doğru geliyorum ben gelene kadar hazır ol yoksa-

Sözümü keserek..

Çağdaş: Yoksa ben seni yerim demi hayatım.

Sonat:Götümü ye sen benim hala kalkmadın mı sen çabuk ol geliyorum.

Çağdaş: Onuda yeriz yavrum. Kalktım kalktım hazırlanıyorum.

Sonat: Tamam hadi öptüm görüşürüz.

Çağdaş: Neremden öptün?

Sonat: Beni rüyanda falan mi gördün sen sapık şey

Çağdaş: Yüooo başkasını gördüm rüyamda.

Sonat: Sikerim yapacağın espriyi.

Çağdaş: Oy sen kızdın mı?

Sonat: Ben simdi kızıcam sana.Ac kapıyı.

Çağdaş: Oha motor mu taktın.

Sonat: Annenler evde mi ac lan kapıyı sana rüya gösterecem.

Çağdaş: Annemler çıktılar.

Telefonu kapattı. Ve kapıyı açtı. Beni sinir ettiği için ilk sustum ve içeri odasına gittim. Yatağına uzandım ve telefonla ilgilenmeye başladım. Biraz sonra dolabından kıyafet seçmeye başladı gözümün ucuyla onu seyrediyordum. Şuan üstünde sadece bir tişört ve boxster vardı. Ve çok seksi görünüyordu. Ama bunu belli etmeyecektim çünkü sinirliydim ona beni deli etmeye bayılıyordu resmen.

" Sence siyah mı giyeyim yoksa kırmızı mı?" elindeki tişörtleri sallayarak bana baktı." Rüyanda gördüğün kişiye sorsana bana niye soruyorsun" diye tersledim.

Hafif bir kahkaha attı." Sen orda mi kaldın hala" konuşurken bana doğru yürümeye başladı. " senden başka kim olabilir rüyalarımda aklını mi kaçırdın. Ben heryerde seni görüyorum. Rüyalarımda, hayallerimde, düşlerimde. Her yer de." sözlerinden sonra telefonu elimden çekti ve kenara bıraktı. Bir çırpıda üzerime çıkıp. Beni kendine doğru çekerek sarıldı bana. Bende " Neden beni deli ediyorsun o zaman?" Diye sorup sarılmasına karşılık verdim. Kulağıma üfleyerek konuşmaya başladı." Çünkü sen böyle tatlı tatlı atar yapıyorsun ve bende şuan olduğu gibi sana sarılıyorum. Kokunu içime çekiyorum." Bu sözleri gülümseme sebep olmuştu.

Boynuma bir buse kondurup gözlerini gözlerime kenetledi. Kalbimin sesi tüm odada yankı yapıyordu. Yavaşça yaklaştı ve dudaklarımı sömürmeye başladı. Biraz öpüştükten sonra " Hadi kalk üstümden ve okula gidelim gec kalıcaz." Dedim.

" Okulun bitmesine çok az kaldı. Bugün gitmesek olmaz mi? Bu anı bölmek ister misin gerçekten."

"Tamam gitmeyelim o zaman. Ama bütün gün ne yapıcaz ki."

"Şuan ne yapacağımız belli zaten sonrasını düşünürüz."dedi sırıtarak.

Ve pikeyi üstümüze çekti.

(Ramazan ayının son 2 gününde de smut yazamıcam kusura bakmayın günaha girmeyelim boş yere. Sbsusnzu)

Selam ben geldim uzun zaman sonra geldim. Arada yazmaya calısıcam umarım kitabi seviyorsunuzdur bana destek olmayı unutmayın sizleri seviyorum..♡

İLK GÖRÜŞ (GAY)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin