Çok Önemli Bir Duyuru

28.3K 472 8
                                    


Öncelikle herkese merhaba.
Umarım iyisinizdir. Haliniz hatrınız yerindedir inşallah.

Bu bölümü hem biraz içimi dökmek hem de hikaye hakkında birkaç bir şey söylemek adına yayımlıyorum.

Hepinizin benden bir bölüm beklediğini biliyorum. Çok uzun zamandır aklımın bir köşesinde bölüm yazmam gerektiği duruyor.

Aranızda bilenleriniz belki vardır. İlk bölümlerde bahsetmiş olmam lazım. Ben sağlık meslek lisesi mezunuyum. Hayalim ise idealist bir avukat olmak. Meslek lisesi mezunu olduğum için bu sene mezuna kaldım. Hayallerimi gerçekleştirmek ve mesleğini başarıyla icra eden bir insan olmak için kendimden ödün verip derslerime asılmak amacıyla bir sene daha heba etmeye karar verdim.

Sınava 7 aydan kısa bir süre kaldı. Büyük ihtimalle aramızda benim gibi sınava hazırlanan mezun ya da son sınıf kişiler vardır.

Ben çok yol kat etmem gerektiğini biliyorum. Meslek lisesinden mezun olduğum için temelimde ciddi bir sıkıntım var. Şimdiye kadar henüz bir düzen de oturtabilmiş değilim orası ayrı tabi.

Bu nedenle tüm sosyal medya uygulamalarımı kaldırdım. Sadece wattpad kaldı. Ama zamanla wattpad e de girmemeye başladım. Hikayeye yeni bölüm yazmak için kendime zamanlar yaratmaya çalıştım ama hikayeyi farklı zamanlarda yazdığım için mantıklı bir olay kurgusu kurmak benim için zor oldu ki hâlâ da oluyor.

Yazdıklarıma çok önem veren, bir bölümü yayımlamadan önce defalarca kez kontrol eden ve en küçük bir mantık hatasında dahi koskoca bir bölümü çöpe atan bir yapım olduğu için zor zamanlar yaşadığım çok oldu.

Benim ilk kitabım değil Özel Asistan. Ama 50 bin okuyucuya ulaşan, 50 bin kişiye sesini duyuran ilk kitabım. Bazılarınız için çok küçük bir rakam olabilir. Ama benim için öyle değil.

Benim yazdığım satırları bir kişinin okuması bile benim için oldukça büyük bir şeyken 50 bin kişinin gözleri o satırlarda dolaştı. Hâlâ da büyümeye ve artmaya devam eden bu sayıyı gördükçe hem mutlu oluyor hem de yeterince ilgilenmediğim için üzülüyorum.

Size hiçbir zaman okuyucu gözüyle bakmadım, bakamadım. Hepinize benimle aynı yola çıkmış, aynı serüveni yaşayan bir yol arkadaşı gözüyle baktım. Benim için anlamınız çok büyük. Çünkü yazdıklarımı okuyan ve değer veren insanlar olduğunuzu düşünüyorum ve bu benim için anlatılamayacak kadar güzel bir şey.

Çok düşündüm, taşındım ve sonunda bir karara vardım. Ki bu kararı vermek benim için gerçekten zor oldu.

Hikayeye ara vermeye karar verdim. Kaldırmayı düşündüm önce ama burada kalmasını istedim. Sınava tam tamına 193 gün kaldı.

Bu 193 gün geçtikten sonra hemen döneceğimi bilmenizi isterim. Özel Asistan hep burada kalacak.
Giden sadece ben olacağım ve bu 193 gün bittikten sonra hemen tekrar döneceğim.

Şimdiye kadar yanımda olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
Birgün döndüğümde sizi yanımda tekrar görmeyi çok isterim.

Beni anlayacağınızı umuyor ve tekrar tekrar özür diliyorum.

Kendinize iyi bakın.
Görüşmek üzere. 🌼

Özel 'Asi'stan Where stories live. Discover now