20.BÖLÜM:TOKAT

14.8K 840 93
                                    

Selamün Aleyküm arkadaşlar:) Upuzun bir bölümle karşınızdayım.Hikayemle ve bölümle ilgili düşüncelerinizi merakla bekliyorum .

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum.

Hayat işte raslantı eseri karşınıza birisini çıkartıyor ve bu kişi sizin küçük ama büyük dünyanızın merkezinde olmaya çalışıyor.

1 hafta olmuştu Esranın Keremin oyununu öğreneli koca bir hafta.Esra bu bir hafta içerisinde normal hayatına devam etmişti ve Keremi hiç görmemişti.Görse ne yapardı onuda bilmiyordu.Bu bir hafta içinde Keremin adını ne agzına almıştı ne de bu oyun hakkında agzından tek bir kelime çıkmıştı.Patlama derecesine gelmişti ama yinede bu konu hakkında söylenmiyordu.İçinde tutuyordu.Ayşenide bir haftadır görmüyordu nişan hazırlıkları için oda telaş içindeydi.Ayşenle telefonda konuşmalarına ragmen bu konu hakkında da tek söz etmemişti.

Abisinin, Keremin oyununu öğrendiği gün Ankaraya gidecegini zannediyordu ama ankaraya bir hafta daha gitmeyecegini öğrenince şaşırmıştı.Çünkü abisi moralini bozuk olduğunu farkederse bu işin peşini bırakmazdı ama abisini bir haftadır görmüyordu buna sevinmişti.Abisi moralinin bozuk oldugunu görmemişti.

Yine hafta sonu gelmişti.Esra abisinden gelen telefonla bugün buraya geleceğini öğrenmişti.Moralini düzeltmesi gerekiyordu hemde hemen.

Bugün günlerden pazar olduğundan kendisine zaman ayırmıştı.Yoksa sinirden patlaya bilirdi.

Esra elinde bir paket cips ile tv de yayınlanan bir filme çok dikkatlice izliyordu.Filmde erkeğin çok saf bir aşık rolünü oynuyordu ama filmin sonunda gerçekte saf bir aşık degil de psikopatın biri olduğu ortaya çıkıyordu.Esra filmi dikkatlice izlerken gözleri duvara kaydı ve kucağında tuttuğu yastığa sinirle duvara fırlattı.Ve sonunda patlamıştı.

-"Aptalım ben aptal!Nasıl düşünemezsin ya nasıl bilmiyor musun o çocuğun sana takık olduğunu."dedi ve ellerini hırsla koltuga vurdu.

Esra için bu çok ağır olmuştu.Tamam belki Keremle çok fazla olay yaşamış olabilirler ama bu son olay Esranın çıgırdan çıkmasına neden olmuştu.Nasıl yapabilmişti bunu Kerem nasıl? O mesajlar gelen aramalar Esranın çok fazla korkmasına yetmişti.Belkide Kerem yüzünden hastanelik bile olabilirdi .
Bir kaç gün önceye gitti aklı mesajından sonra ev kapısının gümbürtüyle çalınması.Bunları düşündükçe içi daralıyordu nefes almakta zorlanıyordu.İçinin daralması ile oflayarak yerinden kalktı solonum camlarını sonuna kadar açtı içeriye bol bol hava girmesine izin verdi. Salonun etrafında bi sag bi sola yürüyerek dolaşmaya başlamıştı.

Bir şeyler yapmalıydı belkide hayatımda hiçbir zaman yapmadığı ve asla yapmayacagı şeyi yapacaktı. Keremin yaptığı bu oyunun hesabını soracaktı hemde onun dilinden anlaşılacağı şekilde soracaktı.
Koltuğun kenarlarından sımsıkı tuttu.Başını dimdik tuttu ve

-"Sınırımın son zerresini zorladın Kerem. Bu sana pahalıya patlayacak." Dedi dik başlılığıyla ve Keremin kendisine oynadığı bu igrenç oyunu Kereme nasıl ödetecegini düşünmeye başladı.

Hemen masada duran telefonunun yanına giderek eline aldı ve hemen Ayşeni aradı bir kaç çalıştan sonra telefon açılmıştı.
-"Ayşen her nerdeysen hemen benim eve gel seninle konuşmam gereken çok önemli bir konu var."
Telefonda Ayşenin nişanlısıyla alışveriş yaptığını öğrenen Esra mahçup bir ifadeyle
-"Çok özür dilerim canım okadar önemli değil akşam musait olursan ugrarsın." dedi ve sevecen bir dille Ayşenin onaylanması üzerine telefonu kapattı.

TAŞ VE ODUN KAFALILAR Where stories live. Discover now