21.BÖLÜM:NİŞAN

15.6K 759 112
                                    

Keyifli okumalar.

Medyada Esra ve nişanda giydigi elbisesi var.

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum düşünceleriniz benim için çok kıymetli bilin istedim;) Allaha emanet olun.

Baştan beri farklıydı hayatları ne Esra Kereme uygundu ne Kerem Esranın hayatına uygundu.İki zıt kutup gibiydiler.Aralarında kilometrelerce yüksek dağların bulunduğu bir farklılıktı onların aralarındaki mesafe.

Esra hayatında aldığı en ağır ithamla yıkılmıştı.Keremle kavga ettikten sonra son sürat eve girmişti.Hızla ayakkabılarını çıkarıp tutmuş oldugu göz yaşlarını kendisini odasına kapatarak bırakmıştı.Kapının arkasına çökmüştü.Kendisinde bir adım dahi atacak derman bulamıyordu.bacaklarını kendine çekip başınıda dizine koyup ağlamaya başlamıştı.Bunu nasıl derdi nasıl böyle igrenç bir itham da bulunurdu.Kalbinin agrıdıgını hissetti.Ama bu ağrı kalp kırıklıgından ibaretti.
Kafasını kaldırıp eline baktı.Peki bunu kendisi nasıl yapabilmişti.Kereme tokat atmıştı onun yüzüne dokunmuştu.Harama dokunmuştu.Hayatında ilk kez böyle bir şey yapmıştı.Kendisini harama dokundugu için fazlasıyla kötü hissediyordu.Nasıl yapmıştı bunu bilincinimi kaybetmişti ona tokat atarken.

Yaptığı hatanın farkına vararak
-"Allahım affet beni affet... bu aciz Kulunu affet." dedi gözyaşlarının arasında

Esra bir süre agladıktan sonra göz yaşlarının hıçkırıga dönüştüğü zaman kapının sesi ile yerinden doğruldu ve kalktı.
Odasının kapısını açtığında Ayşen üzgün bakışlarla Esra ya bakıyordu.Esranın bianda Ayşene sarılması ile Esra göz yaşlarını tekrar bıraktı.
-"Ağla canım agla açılırsın."

Ayşen kendimi çok kötü hissediyorum bunu bana nasıl yapar ! peki ben ona nasıl dokunurum." dedi hıçkırıklarının arasında

Ayşen Esranın kolunu sıvazlayarak Esranın koluna girdi ve onu oturma odasına dogru götürdü.Esrayı koltuğa oturttugunda Esra kafasını geriye yasladı ve kollarını iki yana açtı.

-"Olan oldu Esra yeter kendine gel.. hem hakettide o sözleri söylememeliydi."

Ne kadar kolay söyeleye biliyorsun. Harama dokundum ona tokat attım ve bana söyledigi o igrenç sözler ..dedi ve duraksadı "off yaa" dedi agzından kaçan bir hıçkırıkla

Ayşen arkadaşına her türlü hak veriyordu.onun yanına geçip oturdu ve sarıldı.Esrada Ayşene sarıldıgında Ayşen Esranın sırtını sıvazladı.

Ondan nefret ediyorum hemde hiç kimseye duymadığım kadar büyük bir nefret var içimde
-"Nefret etme boşver..Esra o seni seviyor."dedi Ayşen bianda

-"Esra ,Ayşen den hızlıca ayrılarak ayağa kalktı.

-"Ne şaçmalıyorsun sen." Dedi Esra hiddetle

-"Off yeter artık Esra yeter."dedi Ayşen bianda Esra ya sert çıkış yaparak ayaga kalktı.

"Sen Keremi seviyorsun farkındasın ama umursamamaya çalışıyorsun haksız mıyım?" dedi sesini yükselterek .
"Ya o , o da seni seviyor hemde çok düşünsene niye senin peşinde dolaşsın sürekli niye evinin önünde beklesin ve abini sevgilin sansın sen bunların farkındasın ama sadece farkındasın haksız mıyım? "dedi hızlıca
"O seni kıskandı da o sözleri söyledi."
Esra,Ayşenin bu sert çıkışına fazlasıyla şaşırmıştı.

"Napıyım Ayşen ha sende beni anla bi ona bak bi bana sende bizden bir şey olur mu? "asla olmaz demek istedi ama sadece sessiz kaldı. Söyleyeceklerini içinde tuttu.

-"Esra yeter sessizliginle sinirlerimi oynatma benim.Ben gidiyorum ne halin varsa gör. Otur iyi bir düşün aptal aşık." dedi.
Jet hızıyla Esranın yanından geçerek çantasına ve pardesüsünü alarak kapıyı açarak Esraya son kez bir baktı ve evden çıktı.

TAŞ VE ODUN KAFALILAR Onde as histórias ganham vida. Descobre agora